263. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 163213253261262263264265273313363 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.621 ile 2.630 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E12

merve&irem yazdı:
    biride şöle bi açıklamada bulunmuş..

ama ben pek böyle olduğunu sanmıyorum..

Lost gerçeğini açıklıyorum..
    Ada gerçek değil, Kaza gerçek değil, yaşayanlar hariç hiç bir şey gerçek değil. Sanal bir gerçeklik.
    Bu bir tedavi şekli, sounlu insanlar birarada..
    artık ilaçla mı uyuyyorlar, bilgisayarlara mı bağlıyorlar bilemiyorum ama orada olan hiç birşey gerçek değil.
    Dizide ölenler, aslında tedavisi tamamlayıp oyundan çıkanlar..
    Düşünün herşeyi birbirine bağlıyor.
    O kadar detaylı düşünülüyor ki, basitler gözden kaçıyor.
    Söylemişti dersiniz

kafam çok karıştı
    Haklı olduğu bir nokta var aslında, ölenler ölümlerinden önce manevi problemlerini çözüyorlar gerçekten.

Boone: kız kardeşini takmayı bıraktı
    Shannon: ilk defa birisi ona inandı
    Ana-L: birisini rahatlıkla öldüremedi
    Libby: kendi problemlerini bırakıp hurley'e yardım etti
    Eko: gerçi diziyi bırakmasa kolay kolay öldürmezlerdi herhalde ama o da kardeşiyle iyi kötü hesaplaşıp bir kilise kurmaya başladı

Ben bu yüzden birara adanın yaşamla ölüm arasında bir yer olduğunu düşünmüştüm. Cehennem gibi. Yaşarken halledilemeyen problemler için son bir şans. Halledenler saflaşıp gerçekten ölüyor ve Tanrı'ya kavuşuyor.

hayal kırıklığına uğrardım , inşallah böyle değildir.
    hiç sanmıyorum böyle olduğunu ama.
    merve&irem yazdı:
    biride şöle bi açıklamada bulunmuş..

ama ben pek böyle olduğunu sanmıyorum..

Lost gerçeğini açıklıyorum..
    Ada gerçek değil, Kaza gerçek değil, yaşayanlar hariç hiç bir şey gerçek değil. Sanal bir gerçeklik.
    Bu bir tedavi şekli, sounlu insanlar birarada..
    artık ilaçla mı uyuyyorlar, bilgisayarlara mı bağlıyorlar bilemiyorum ama orada olan hiç birşey gerçek değil.
    Dizide ölenler, aslında tedavisi tamamlayıp oyundan çıkanlar..
    Düşünün herşeyi birbirine bağlıyor.
    O kadar detaylı düşünülüyor ki, basitler gözden kaçıyor.
    Söylemişti dersiniz

kafam çok karıştı

arkadaşlar 3.sezon 9. bölümde jack in puket adasındaki flashback i verilmişti..hani şu kolundaki dövmesinin yapıldığı ...sizce o flashback i neden verdiler..kolundaki dövmenin nerde nasıl yapıldığını ve ne anlama geldiğini vurgulamak için mi??

Birde ben hala jack in ilk bölümde kazadan neden o kadar uzak bir yerde uyandığını sorguluyorum????

benim bir fikrim var ama böyle olursa herşey birbirine girer diye düşünüyorum.
    söyliyim mi.

uçak aslında düşmedi, düşürülmedi de, uçaktakiler ilaç ile uyutulup uçağın düştüğü imajı verildi hatta belki de uçak hiç kalkmamış bile olabilir sanal bir ortamda.

sonrada bunları bu adada uçak enkazının yanına serpiştirdiler.

charles windmore'un işi ise bu hemencecik adaya da bir düşen uçak şekillendirmiştir.
    adam okyanusun dibine de bir tane kondurmadımı.

hatta benim yazdığım senaryoya bakarsanız uçak aslında kaçırılmıştı

bu bana daha mantıklı geliyor. işte o zaman insanların neden fazla yaralanmadan orada oldukları açığa kavuşuyor.

5. Re: Lost S4 E12

mericlerin yeni makinesinde film izlemeye gittik cumartesi aksami ...aman da aman kocaman bir perdede film ...biz lara yi uyuttuk gittik onlarda edip i uyuttular ..gece 2 ye kadar izledik ...durmadan yedik meric tiramisu yapmisti ..himhimmm...sonracima lost un daha izlemedigim 9 dan 12 bolume kadar da kopyaladilar dis kirasi olarak hediye verdiler amaaaa daha izlemeye vakit olmadi ..hsonu da olmaz gelecek hafta allah kerim ben cok koptum diziden yaa..bitti deseler olacak bana unuttum cunku

idilara yazdı:
    mericlerin yeni makinesinde film izlemeye gittik cumartesi aksami ...aman da aman kocaman bir perdede film ...biz lara yi uyuttuk gittik onlarda edip i uyuttular ..gece 2 ye kadar izledik ...durmadan yedik meric tiramisu yapmisti ..himhimmm...sonracima lost un daha izlemedigim 9 dan 12 bolume kadar da kopyaladilar dis kirasi olarak hediye verdiler amaaaa daha izlemeye vakit olmadi ..hsonu da olmaz gelecek hafta allah kerim ben cok koptum diziden yaa..bitti deseler olacak bana unuttum cunku
    ben de kargo bekliyorum habire demek hepsini yediniz bitirdiniz mamaların. afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun yağ olsun yarasın kuzucuklarıma.

sonra o koca ekranın karşısında wii fit alır ha babam de babam zayıflıycam diye uğraşırsınız.

sahende yazdı:
    benim bir fikrim var ama böyle olursa herşey birbirine girer diye düşünüyorum.
    söyliyim mi.

uçak aslında düşmedi, düşürülmedi de, uçaktakiler ilaç ile uyutulup uçağın düştüğü imajı verildi hatta belki de uçak hiç kalkmamış bile olabilir sanal bir ortamda.

sonrada bunları bu adada uçak enkazının yanına serpiştirdiler.

charles windmore'un işi ise bu hemencecik adaya da bir düşen uçak şekillendirmiştir.
    adam okyanusun dibine de bir tane kondurmadımı.

hatta benim yazdığım senaryoya bakarsanız uçak aslında kaçırılmıştı

bu bana daha mantıklı geliyor. işte o zaman insanların neden fazla yaralanmadan orada oldukları açığa kavuşuyor.

yani hepsi yalan

merak etme çico, ben de koca ile hala küs olduğumdan 'çalıştır da şu lost'u izleyek diyemedim hala
    duruyor orda melün melün allah'tan 29 mayısa kadar yolum var

yemekten sonra pek yenemez deyip bir çeşit bir şey yapiim dedim ama çerezleri abarttım galiba üstüne de ekmek kadayıflı dondurma, off offf...diyim.

şahende, alası gelir demiştim ama tiramisu hariç demeyi unutmuşum yaa, bağışla

medip yazdı:
    merak etme çico, ben de koca ile hala küs olduğumdan 'çalıştır da şu lost'u izleyek diyemedim hala
    duruyor orda melün melün allah'tan 29 mayısa kadar yolum var

yemekten sonra pek yenemez deyip bir çeşit bir şey yapiim dedim ama çerezleri abarttım galiba üstüne de ekmek kadayıflı dondurma, off offf...diyim.

şahende, alası gelir demiştim ama tiramisu hariç demeyi unutmuşum yaa, bağışla
    aaaa sen koca ile küslük işinde ciddisin galiba, kaç gün oldu , aaaa hiç koca ile küslğk olurmu nasıl duruyorsunuz küs küs,
    tremusu nun kargo ile gelmiş halini düşünemiyorum

mng'nin loca sistemi varmış, onunla mı göndersek ne?

niye küsülmesin yaw, sen en fazla kaç gün dayanabiliyorsun