Bugün kütüphaneye bi bakayim su harry pottere günaydin herkeslere
Haber bulmak için nereye saldıracağımızı şaşırdık, Melez Prens oynasın artıkZey.neP yazdı:
dün gece selinin dergisini okudum
Anci gibi 2 yılda 33 sayfa okumayacaksan başla derim benNartaneleri yazdı:
harry_potter yazdı:
bilmem cok kalin kitaplar cabuk bunalan insanim bu yüzden aslinda hic baslamasam diyorum ama neyse ben bir tanesini alip bir göz atayim belki hosuma gider okurum ama iki yili bulmaz herhalde
günseli sana garanti veriyorum bir basladinmi elinden birakamayacaksin, hadi bakalim iyi okumalarNartaneleri yazdı:
harry_potter yazdı:
bilmem cok kalin kitaplar cabuk bunalan insanim bu yüzden aslinda hic baslamasam diyorum ama neyse ben bir tanesini alip bir göz atayim belki hosuma gider okurum ama iki yili bulmaz herhalde
bak seni imtihan edicem, dikkatli oku haa
melez prensin cekimleri bitmis kizlarr
iskocyali film komisyonuda daha bu sene ölüm yadigarlarin cekimlerine Lochaber de baslayacaklarini bildirmisler.
oleyyyyyyyyyy!Zey.neP yazdı:
melz prensin cekimleri bitmis kizlarr .
Zey.neP yazdı:
iskocyali film komisyonuda daha bu sene ölüm yadigarlarin cekimlerine Lochaber de baslayacaklarini bildirmisler.
üc senemiz kaldi burcin, ondan sonra bekleyecek hic bir seyimiz kalmayacakharry_potter yazdı:
oleyyyyyyyyyy!Zey.neP yazdı:
melz prensin cekimleri bitmis kizlarr .
Zey.neP yazdı:
mayis 2011 son bölüm.
Ben sadece ona ağlamıyorum ki. Hem Ölüm Yadigarları'na çok var ona ağlıyorum hem de bizim Albus'u seçmelere (olmayacağını biliyorum) götürecektim, seçmeler yapılmıştır bileZey.neP yazdı:
üc senemiz kaldi burcin, ondan sonra bekleyecek hic bir seyimiz kalmayacak
mayis 2011 son bölüm.
Dünyada olmadığımız tek kıta Afrika ama ona rağmen İngiltere'de bir tane çete üyemiz yok, olacak iş mi yahu