257. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 157207247255256257258259267307357 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.561 ile 2.570 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E12

bu medyumun ve daha sonra charlie ninde aynı şeyi söylemiş olması çok ilginç gerçekten...
    sahende yazdı:
    elif74 yazdı:

Dizinin başından beri Aaron'u kendi annesi dışında kimsenin büyütmemesi gerektiği ile ilgili bir söz var. Başta o medyum adam demişti hatırlarsanız. Charlie de Hugo'ya gelip Jack'e iletmesi için "onu sizin büyütmemeniz lazım" gibi bir şey söylemişti. Jack bu sebepten vazgeçti ve herhalde adaya dönüp Claire'yi geri getirmenin bir yolunu bulmak istiyor.
    şimdi ben neyi merak ettim biliyormusunuz.
    geçmiş bölüme dönüp medyumun ne dediğini tam olarak seyretmek istedim.
    medyum bi raile bulduğunu söylemişti claire değilmi . o aile ile ilgili birşeyler söylemişti.
    acaba bu bahsettiği aile jack ve kate olabilirmi. çünki medyum ya charles ya da ben için çalışıyor burası kesin birkere.

clarie ne dediydi tam hatırlayan var mı.

Şahende medyum mu claire e dedi??tam anlayamadım yazdığını -bir aile var demedi yav ama claire ona dedi ..ama jack ve kate aile değildi??nasıl bulsun onları tanışmıyorlardı bile..

Orjinal ilgili tüm özet (www.lost.about.com)

"Raised by another" Sezon 1 Bölüm 10

Claire's Flashback - Danger Surrounds The Baby
    Claire knocks on a door and the same psychic, Richard Malkin, answers. She gives him more money and begs him to do her reading.
    "It is crucial," Mr. Malkin says, "that you raise this child yourself."
    She says that Thomas left her and he says that it doesn't matter. "Danger surrounds this child. Your nature, your spirit, your goodness must be an influence." He gets very agitated when Claire says she's giving the baby up for adoption.

He gives Claire her money back and insists that she keep the baby. Claire leaves, but for months he calls her, telling her she must raise the baby herself. The night before she is going to the adoption agency, he calls and says he has a plan for her, but she hangs up on him. "

Claire's Flashback - The Plan
    The psychic gives Claire $6000 and says she must go to Los Angeles. He says there is a family there who is eager to adopt and he's sure the baby will be safe there. He says there is $6000 in the money he gave her and that she will get an equal amount when she lands in Los Angeles.
    "You've spent the last four months telling me I have to raise the baby myself. Now you're giving me money and saying I don't have to?

Psychic or No?
    Claire tells Charlie that she is embarrassed that she listened to the psychic. "And after everything, he was just full of it."
    "Or not," Charlie says. "All he wanted was that no one else raise your baby, right? Maybe he knew."
    Claire's Flashback - Flight 815
    The psychic gives Claire an Oceanic ticket. "I can't go tomorrow," she says. "It has to be this flight," he says. "Flight 815."
    No Couple
    "There was no couple in Los Angeles," Claire says to Charlie. "He knew. He knew about the plane."

Claire's contractions seem to have stopped and Charlie asks if she thinks she can make it back to the caves. "I won't let anything happen to you," he adds. "

----

bakarmısınız clarie charles a söylemiş medyumun ona çocuğu senden başkası büyütmemeli dediğini..demekki hugoya göründüğünde bunu mu ...haaa...desmond gibi charlie de mi tekrar tekrar yaşıyor olayları?? da kurtulacaklarını falan gördü jack ve kate in bebeği aldığını da gördü..??Karıştım iyice

buna yorumu olan yok mu arkadaşlar ?? demekki benim şaşırdığım kadar ilginç değilmiş yahu
    (ama sonradan bişey çıkarsa dizide hatırlatırım)

handevrem yazdı:
    AAAy şimdi bayılıcam arkada oturan kim ya !!!:??? gölge gibi ..valla ben bu diziyi nasıl seyrediyosam?! hiç görmedim!!

Kaynak:www.lost.about.com

dün gece rüyamda Sawyer'ı gördüm de onu dimek için geldim
    ama ansıl ne amaçla hatırlamıyorum, kahretsin

son bölüm cumartesiden beri izlemenmeyi bekliyor o yüzdne yorumlarınıza bakamamaya gayret edeceğimdir.

handevrem yazdı:

Şahende medyum mu claire e dedi??tam anlayamadım yazdığını -bir aile var demedi yav ama claire ona dedi ..ama jack ve kate aile değildi??nasıl bulsun onları tanışmıyorlardı bile..
    Hande, onca tesadüfe ve akıl karıştırıcı olaylara bir gerekçe bıulduk da bunu neden aynı mantığa sığdırmayalım ki?
    Aynen senin de dediğin gibi, o zaman aile olduklarını bilmiyorduk onlar da bilmiyordu ve bu da yine zaman sapması ve zamanda yolculuk ile açıklanabilir yine.

Ben de medyumun bulduğu aile Kate ve Jack olduğuna inandım şimdi. Zaten evlenme de teklif etti, tüm bunlar yaşandı.

öbür linki inceleyemeyeceğim şimdi, hem ingilizcem o kadar kuvvetli değil hem çok uzun göründü bana. bakarım sonra.

meriç ben bu zaman içinde yolculuk olayına bir süredir inanmamaya başladım da ondan(paralel evrenler teorisi bambaşka bişey yanlız)..Medyum belki sadece cidden medyumluk özelliğinden bebeğin diğerleri tarafından kaçırılıp büyütlceğini de hissetmiş olabilir sonaradan aklıma geldi...burdaki en önemli soru bence 815 no lu uçuş biletini claiere e vermesi...ama eğer charles widmore için çalışıyosa bu da mantıklı çünkü bu medyum Mr. Ekonun da geçmişinde avusturalya ya gelmesinde etken..
    medip yazdı:
    handevrem yazdı:

Hande, onca tesadüfe ve akıl karıştırıcı olaylara bir gerekçe bıulduk da bunu neden aynı mantığa sığdırmayalım ki?
    Aynen senin de dediğin gibi, o zaman aile olduklarını bilmiyorduk onlar da bilmiyordu ve bu da yine zaman sapması ve zamanda yolculuk ile açıklanabilir yine.

Ben de medyumun bulduğu aile Kate ve Jack olduğuna inandım şimdi. Zaten evlenme de teklif etti, tüm bunlar yaşandı.

öbür linki inceleyemeyeceğim şimdi, hem ingilizcem o kadar kuvvetli değil hem çok uzun göründü bana. bakarım sonra.

bu arada birçoğuna bulamadık en azından ben bulamadım bulunanlar ne kadar mantıklı onu da göreceğiz dizi ilerledikçe....ben hep basite indirgemeye çalışıyorum meriç dizideki olayları ..o yüzden sürekli dizi özetlerini ..karakter ilişkilerini..tesadüfleri toparlayıp buraya mesaj olarak atıyorum..

Kod:

bilmiyorum bunu okudunuzmu

UFUK TEORİSİ
    Jakop 19.yy.da ölümsüzlüğün sırrını bulmak üzere çalışmalar yapan bir bilim adamıdır. Çalışmalarını yürütmek ve başkalarının bu sırrı ele geçirmesini engellemek için kendisine inanan bazı arkadaşlarıyla birlikte uzak ve ıssız bir adaya yerleşir. Elektromanyetizma üzerine yaptığı çalışmalar sonucunda ölümsüzlüğe ulaşır ve arkadaşlarını da ölümsüz yapar. Ancak yaptığı deneylerin bir yan etkisi olarak Jacopr17;un fizyolojisi değişir. Jakop bir gaz haline gelir ve istese de artık tam olarak bedenlenemez. Ayrıca elektromanyetik güç adaya da yayılır ve adada değişik güçler ortaya çıkar.
    1970r17;li yıllarda aralarında Alvor Hanso, Pennyr17;nin babası, Jackr17;in babası ve Sunr17;ın babasının da bulunduğu bir grup çok zengin ve güçlü kişi bu adayı ve adada yaşayan ölümsüz insanların varlığını keşfeder. Adanın sırrını çözebilmek için bilimsel araştırmalar adı altında çok önemli bazı bilim adamlarını adaya göndererek araştırmalar yaptırmaya başlarlar. Ayrıca onlara hizmet edip değişik işlerini yapacak insanları da adaya toplayarak Dharma girişimi kurarlar. Diğerlerinden ve duman halindeki Jakopr17;tan korunmak için koruyucu bir kalkan yaparlar. Adaya kutup ayıları getirerek ölüp ölmediklerini anlamaya çalışırlar. Adadaki elektromanyetizmanın farkına varıp ölümsüzlüğü verenin elektromanyetizma olduğunu anlayarak araştırmalar yaparlar. Ambar da Ayrıca adada çocuk doğmadığı da anlaşılmış ve bunun için adada doğum gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır. Ancak Dharmar17;nın elektromanyetizma üzerine yaptığı araştırmalar kontrolden çıkar. Ancak bilgisayara her 108 dakikada bir yazılan rakamlar yoluyla bir patlama engellenebilmektedir.
    Ancak Benjamin Linus özel yetenekleri sayesinde Jakopr17;u görebilmektedir. Jakop ve adadakiler Benjaminr17;i ayartarak Dharmar17;nın tüm üyelerini öldürüp adayı yeniden ele geçirirler. Dharma r16;nın teknolojilerini kullanarak adadaki tüm vericileri, pusulaları ve radarları bozan bir istasyon aracılığıyla adanın dış dünya tarafından bulunmasını engellerler. Ayrıca yine Dharmar17;nın teknolojisinden faydalanarak adada doğum gerçekleştirmeye ve sayılarını artırmaya çalışmaktadırlar.
    Ancak Dharma grubu da boş durmaz ve adanın yerini bulmak için çalışır. Adayı bulmak için değişik kişileri sürekli olarak o bölgelere göndermektedir. Fransız kadın Danielr17;in ekibi de aslında Dharmar17;nın adaya gönderdiği bilim adamlarıdır. Adayı bulmayı başarırlar ancak Jakop hepsini öldürür. Çocuğunu aldıkları için yalnızca Daniel sağ bırakılır. Aynı şekilde adaya balonla gelmeyi başaran Henry Gale de Dharma üyesidir. r0;Diğerlerininr1; ambardan haberi olmadığı için ambardaki bilim adamı sağ kalmıştır. Sonradan adaya ulaşmayı başaran her Dharma elemanı ambara gitmekte ve orada büyük patlamayı engellemeye çalışmaktadır. Kelvin de bunlardan biridir ve Desmondr17;un adaya geleceğini bilmekte ve onu beklemektedir. Çünkü Pennyr17;nin babası onun yat yarışına gitmesini sağlamıştır ama asıl amaç Desmondr17;un adaya düşmesini sağlamaktır. Çünkü Dharma anesi veya babası bir şekilde Dharmar17;nın içinde yer almış bazı insanları eskiden beri izlemekte ve onları adaya düşürerek r0;diğerlerinir1; tasfiye etmelerini sağlamaya çalışmaktadır. Aralarında katillerin, dolandırıcıların, işkencecilerin, doktorların, hamilelerin olduğu ve aileleri Dharma ile ilişkili bir grup insan birbirinden habersiz biçimde Avustralyar17;da toplanır ve hepsi aynı uçağa bindirilir. Uçağın kalktığı saatlerde Kelvin de adada bir karantina olmadığını Desmondr17;un fark etmesini sağlar. Amaç Kelvin adadan kaçarken Desmondr17;un onu takip etmesi böylece rakamları yazmasının gecikmesi ve meydana gelen sarsıntıda uçağın Pasifik üzerinde bir yerlerde düşmesidir. Böylece uçaktakilerin adaya düşme ihtimali olacaktır. Plan tutar. Bu insanların çoğu kurtularak adaya düşerler. Artık onların adada yaşayan diğerlerini tasfiye etmesi ve Dharmar17;nın adayı arayan gemilerinin adaya ulaşmasını sağlamalarıdır. Adaya düşenlerin böyle bir plandan haberi yoktur, ancak John Locker17;un Benjamin gibi özel yetenekleri vardır ve Jakop onu adayı ve kendini kurtarması için kullanmaktadır. Bu arada helikopterle adaya düşen Naomi de Dharmar17;nın adamı olduğu ve bu kişilerin adaya gönderilmiş olduklarını bildiği için onları planın amacına ulaşması için yönlendirmekte öte yandan da 815 sayılı uçağın enkazının bulunduğu ve çoğu kişinin cesetlerinin bulunduğu şeklinde bir yalan söylemiştir.

ya evet birde patlayıcı durumu vardı di mi.... Acaba kim yerleştirdi ve neden??? Keamy'mi dicem, ama o da hem adayı havayı uçurmayı hemde gemiyi havaya uçurmayı planlıyorsa nasıl döncek kendi...
    handevrem yazdı:
    şahende bence botla gemiye çıkanlar ve sonradan helikopterle gelenler gemi de olacak ama hatırla patlayıcılar var gemide bu neye işaret bilmiyorum ama bana sorarsan fizikçi botla 2.turu alamayacak (bu arada sun ve aaron gemide) hugo bir şekilde helikopter kalkmadan jacklere yetişecek ve o helikopter hugo kate jack ve sayid ile kalkacak (sawyer gelmek istemeyecek eminim) ve gemiye inecek bu arada artık ne olacaksa gemiden helikopterle bu altılı kurtulabilecek...büyük ihtimalle helikopteri kullanan sakallı telsizle bir yerlerle temasa geçip bu insanları inmeleri gereken yere götürecek (o askeri uçağa bindirilmeden önce üstleri başları falan giydirilmiş ve dediğin gibi gerekli hazırlıklar yapılmış gbiydi)

sahende yazdı:

şimdi helikopter var ve helikopter ile birlikte gemiye dönecekler olacak.atlantik altılısından sun ve aron gemide çünki.

gemiyi tamir etmişlerdi, tek iş adaya dönmeleri olacaktı, en son gemiyi adaya götürmek istediler hatırlayın.

ne olabilir şimdi düşünelim.
    gemi adaya gelir adada her ne olacaksa helikopter ile 6 kişi çıkarılır adadan başka bir adaya bırakılır mı acaba, helikopteri kullanan kişi ne oalcak.. o zaman bunları kurtaranlar yani uçaktaki kadın filan bir organizasyon yapmışlar ,resimler mesimler çekilmiş zaten.

adadaki diğerleri ya adanın yeri değiştirildiğinden nerede oldukları bulunamıyor olacak.
    ualnız sait arkadaşlarını kurtarmak için benle çalışıyor arkadaşlarını kurtarmak için ne demek .
    demek ki charles adayı aldı ve ona ulaşmaya çalışıyorlar olatak mı anlamamız lazım.
    kızlar çok karıştı yalnız farkındasınız di mi.

en iyisi bekleyelim vegörelim.

ben anlamadım, nerde arkada oturan???
    handevrem yazdı:
    AAAy şimdi bayılıcam arkada oturan kim ya !!!:??? gölge gibi ..valla ben bu diziyi nasıl seyrediyosam?! hiç görmedim!!

Kaynak:www.lost.about.com

shushu yazdı:
    ya evet birde patlayıcı durumu vardı di mi.... Acaba kim yerleştirdi ve neden??? Keamy'mi dicem, ama o da hem adayı havayı uçurmayı hemde gemiyi havaya uçurmayı planlıyorsa nasıl döncek kendi...
    handevrem yazdı:
    şahende bence botla gemiye çıkanlar ve sonradan helikopterle gelenler gemi de olacak ama hatırla patlayıcılar var gemide bu neye işaret bilmiyorum ama bana sorarsan fizikçi botla 2.turu alamayacak (bu arada sun ve aaron gemide) hugo bir şekilde helikopter kalkmadan jacklere yetişecek ve o helikopter hugo kate jack ve sayid ile kalkacak (sawyer gelmek istemeyecek eminim) ve gemiye inecek bu arada artık ne olacaksa gemiden helikopterle bu altılı kurtulabilecek...büyük ihtimalle helikopteri kullanan sakallı telsizle bir yerlerle temasa geçip bu insanları inmeleri gereken yere götürecek (o askeri uçağa bindirilmeden önce üstleri başları falan giydirilmiş ve dediğin gibi gerekli hazırlıklar yapılmış gbiydi)

sahende yazdı:

şimdi helikopter var ve helikopter ile birlikte gemiye dönecekler olacak.atlantik altılısından sun ve aron gemide çünki.

gemiyi tamir etmişlerdi, tek iş adaya dönmeleri olacaktı, en son gemiyi adaya götürmek istediler hatırlayın.

ne olabilir şimdi düşünelim.
    gemi adaya gelir adada her ne olacaksa helikopter ile 6 kişi çıkarılır adadan başka bir adaya bırakılır mı acaba, helikopteri kullanan kişi ne oalcak.. o zaman bunları kurtaranlar yani uçaktaki kadın filan bir organizasyon yapmışlar ,resimler mesimler çekilmiş zaten.

adadaki diğerleri ya adanın yeri değiştirildiğinden nerede oldukları bulunamıyor olacak.
    ualnız sait arkadaşlarını kurtarmak için benle çalışıyor arkadaşlarını kurtarmak için ne demek .
    demek ki charles adayı aldı ve ona ulaşmaya çalışıyorlar olatak mı anlamamız lazım.
    kızlar çok karıştı yalnız farkındasınız di mi.

en iyisi bekleyelim vegörelim.

Bencede aynen böyle demekki Jin ölüyor ozaman mezar onun
    cünkü icerde kaldi sun cikti helikopter gelecek aaron bebekle sun ikisini alacak gemi patlamadan ozaman ne oluyor desmonda ölmüs oluyor neyse iki hafta bekliycegiz artik dördüncü sezonun son iki bölümünü birden yayinlacaklarmis ama iki hafta aradan sonra