253. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 153203243251252253254255263303353 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.521 ile 2.530 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E12

handevrem yazdı:
    Uçağın düşüşü ile ilgili palavrayı neden kabullendiler neden ayağa kaldırmıyorlar ki ortalığı?? ..fakat sun ve kate yalan söylemekten dolayı çok rahatsız görünüyorlardı.

Hugonun babasının hediye ettiği arabada panelde yazan rakalmarı gördünüz mü...

Adadan nasıl kurtulduklarını görebildiğimiz önemli bir bölümdü bence…Jack claire ile ilgili gerçeği de öğrendi…demekki daha önceki bölümde izlediğimiz zaman kate aaron ve jack i..jack herşeyi biliyomuş...bence kate e söylemedi? sizce??..

İnsan aslında bir anda bakınca aa benjamin e bak kendini feda etti diyor ama adamı artık çözdüm neticede kurtulacağını düşünüyor ya bir iki yumruğu göze almış )
    hemen hemen aynı şeylere takılmışız şulecim

bide şu kate konusunda sen ne düşünüyosun ?? şahende biliyor diyor bence bilmiyor, sence??

shushu yazdı:
    Bu bölüm ile ilgili çok fazla konuşulacak şey yok aslında.

Ama aklıma takılanlar şunlar mesela:

-Oceanic 6'lısını nasıl böyle bir yalan beyan ve fotoğraf için kandırabilidiler (ilerki bölümlerde anlicaz herhalde, gende ilginç, helede Said gibi birini mesela)

-Claire'in annesi kendine gelmiş, wauuuu... Gerçekten Claire'e noldu acaba???

-Hugo'nun peşini bırakmayan sayılar, ilgiiiinççç, garibim kafayı yemekte haklı...

- Bu Ferady (çatlak prof. ) herşeyi biliyorsa, neden kimseyle paylaşmıyor, herşey ajandasında yazılı!?

şimdilik bu kadar

e o arkeolog olan arkadaşı da bilmiyodu ?? hafıza problemlerini falan biliyor o ..ona bile söylememiş mi??
    shushu yazdı:
    hıııııı, o iş öylemiydiii.... şimdi anladııııım, sağol
    sahende yazdı:
    çatlak profesör neden kimseye söyleyemiyor biliyormusunuz çünki hatırlamıyor ve gidip geldikçe öğrendiklerini yazıyor ama geleceğe gidip yazdığı zaman ajandada okuyabiliyor , zaman farkı varya arada. deftere yazdıkça geçmişte okuyabiliyor, anlatabildim mi yaw ben .

hea zaten takılacak pek birşey yoktu bölümde Handecim

Şimdi Kate konusunda kararszım açıkçası, tam da üzerinde düşünmedim: şimdi ilerde Jack Aaron'u görmek istemeyecek, sonuçta Claire'in çocuğu olduğunu biliyor, yani yavrucağın günahı ne. Kate'in haberi olmayablir, ama olabilirde, yani sonuçta sorgulamayacak mı Aaron'u görmememe sebebini!???

Önümüzdeki bölüm anlarız herhalde...

handevrem yazdı:
    handevrem yazdı:
    Uçağın düşüşü ile ilgili palavrayı neden kabullendiler neden ayağa kaldırmıyorlar ki ortalığı?? ..fakat sun ve kate yalan söylemekten dolayı çok rahatsız görünüyorlardı.

Hugonun babasının hediye ettiği arabada panelde yazan rakalmarı gördünüz mü...

Adadan nasıl kurtulduklarını görebildiğimiz önemli bir bölümdü bence…Jack claire ile ilgili gerçeği de öğrendi…demekki daha önceki bölümde izlediğimiz zaman kate aaron ve jack i..jack herşeyi biliyomuş...bence kate e söylemedi? sizce??..

İnsan aslında bir anda bakınca aa benjamin e bak kendini feda etti diyor ama adamı artık çözdüm neticede kurtulacağını düşünüyor ya bir iki yumruğu göze almış )
    hemen hemen aynı şeylere takılmışız şulecim

bide şu kate konusunda sen ne düşünüyosun ?? şahende biliyor diyor bence bilmiyor, sence??

shushu yazdı:
    Bu bölüm ile ilgili çok fazla konuşulacak şey yok aslında.

Ama aklıma takılanlar şunlar mesela:

-Oceanic 6'lısını nasıl böyle bir yalan beyan ve fotoğraf için kandırabilidiler (ilerki bölümlerde anlicaz herhalde, gende ilginç, helede Said gibi birini mesela)

-Claire'in annesi kendine gelmiş, wauuuu... Gerçekten Claire'e noldu acaba???

-Hugo'nun peşini bırakmayan sayılar, ilgiiiinççç, garibim kafayı yemekte haklı...

- Bu Ferady (çatlak prof. ) herşeyi biliyorsa, neden kimseyle paylaşmıyor, herşey ajandasında yazılı!?

şimdilik bu kadar

lost 4x13-4x14 promo

Kıslar, kıslar sezon finalinin promosunu bulduuuuum, buyruuuuuuuuunnnn:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost/video/x5fubj_lost-4x134x14-promo_creation

(maalesef çok anlaşılır bir promo değil ama bence, ilginç bir ipucu yakalayamadım maalesef )

Kızlar şubat 2009'a kadar son promomuz napçaaaz, üühühühüüüüüüüüü

şule ben nerden bilmiyo gibi hissettim biliyomusun hani şu 3.sezon finalinde jack kate i havaalanına çağırdı da dönmemiz lazım falan dedi ya..demekki vicdan azabı birazda ondanmış jack in, ve eğer kate claire in jack in üvey kardeşi aaronun da jack in yeğeni olduğunu bilseydi orda arkasını dönüp gitmez di jack e hak verirdi ama o jack sanki kafayı yemiş gibi davranıyordu...
    shushu yazdı:

Şimdi Kate konusunda kararszım açıkçası, tam da üzerinde düşünmedim: şimdi ilerde Jack Aaron'u görmek istemeyecek, sonuçta Claire'in çocuğu olduğunu biliyor, yani yavrucağın günahı ne. Kate'in haberi olmayablir, ama olabilirde, yani sonuçta sorgulamayacak mı Aaron'u görmememe sebebini!???

hatırlıyorum o sahneyi, ama bana da Jack'in bunu saklaması için mantıklı bir açıklama bulamıyorum, yani bunda saklancak ne va, sonuçta Kate Aaron ile ilgilenen-büyütmeye çalışan kişi. Bence öyle demesinin başka bir sebebi var "adaya dönmemiz lazım" diye...

handevrem yazdı:
    şule ben nerden bilmiyo gibi hissettim biliyomusun hani şu 3.sezon finalinde jack kate i havaalanına çağırdı da dönmemiz lazım falan dedi ya..demekki vicdan azabı birazda ondanmış jack in, ve eğer kate claire in jack in üvey kardeşi aaronun da jack in yeğeni olduğunu bilseydi orda arkasını dönüp gitmez di jack e hak verirdi ama o jack sanki kafayı yemiş gibi davranıyordu...
    shushu yazdı:

lostfan sitesinde ilginç bir yorum yapılmış, kopyalıyorum...
    bana mantıklı yanı var gibi geldi, siz ne düşünüyorsunuz???

Mert D. demiş,
    17 Mayıs 2008 @ 13:00

Yaw arkadaşlar bazen sizlere gerçekten inanamıyorum aranızda hala mantıklı açıklamalar bekleyenler insanlar var diziden…uyanın artık dizinin olayı belli oldu işte…ZAMANDA YOLCULUK!!! Ki dizi zaten bunu gözümüzün içine kadar soktu; Ben çölün ortasında aniden uyanınca, ayrıca o bölümde hatırlayın resepsiyoniste kaç yılındayız diye de sordu…Çok kısa ve kabaca anlatıcam…Görmediğimiz son istasyonda zaman makinası var ve Ben bu makineyi kullanıo tabii Richard da.O yüzden Richard hiç yaşlanmamış gözüküo,John Locke’un babası bu sayede adaya gelebilio vs…heee şimdi asıl kritik nokta şu: Ben adayı hatch’deki manyetik güçle beraber zaman makinasıyla 1994 senesine sabitlemişti ama hatch patlayınca zaman makinesi devre dışı kaldı ve adada artık 1994 senesinden ileriye doğru zaman akışı başladı…bu ne demek? adayla gerçek dünya arasında 10 sene fark var demek…işte o yüzdendir ki jack,michael ve hurley gerçek dünyaya ayak uyduramıyolar çünkü insan daha önce yaşadığı 10 seneyi bilerek aynı zaman dilimini bi daha yaşayabilir mi? Alışması zor olsa gerek Adanın iyileştirici gücü falan yok aslında Locke ve Rose yanılıyolar çünkü kazayla beraber adaya düştüklerinde ada 1994 döngüsü içindeydi ve o senede rose kanser değil, Locke da kötürüm değildi…Kısacası adadaki herkes işlk düştüklerinde 1994 senesindeki görüntüleriyle değil ama o seneki halleriyle yaşıyolar ama dediğim gibi zaman akışı başladı ve zamanı gelince yine bi şekilde Locke kötürüm kalıcak Rose da kanser olucak…Kader değişmez çünkü…Her gördüğümde iğrendiğim Michael da kendini çok kastı ölmek için ama hiç merak etmesin gebericek zaten zira meşhur cenazesinde kimsesi olmayan tabuttaki adam Michael bence hatta ben eminim de Her neyse final yapıyım fazla baymadan adayı taşımak da başka bi zaman dilimine adayı tekrar hapsetmek demek aslında…Sebep te Widmore bulmasın diye…Ama bence zor çünkü bunu yapmak için gereken manyetik güç hatch patlayınca yok oldu, işleri zor yani…Bence asıl konu bu dizi bitince hepimizin napıcağı??? Ne izlicez??? Hiç bişey kesmez Losttan sonra son nokta çünkü bu dizi

onu bunu bilmem ben, 2 hafta ne yaparız onu da bilmeem.
    bekle dur artık.

enteresan bir yerde de bitti.
    ne varsa o orkide istasyonunda var zaten.

zaten sorun jack de bunu kendine bile kabul ettiremiyor ki bana göre...içten içe...işte zaten içki sorunu falan...
    shushu yazdı:
    hatırlıyorum o sahneyi, ama bana da Jack'in bunu saklaması için mantıklı bir açıklama bulamıyorum, yani bunda saklancak ne va, sonuçta Kate Aaron ile ilgilenen-büyütmeye çalışan kişi. Bence öyle demesinin başka bir sebebi var "adaya dönmemiz lazım" diye...

yazdığı tek bir şeye katılıyorum arkadaşın:

Bence asıl konu bu dizi bitince hepimizin napıcağı??? Ne izlicez??? Hiç bişey kesmez Losttan sonra son nokta çünkü bu dizi