Ben hep boyleyim zaten. Kahretsinharry_potter yazdı:
Otur 5 (5'lik not sistemine göre)
Ben hep boyleyim zaten. Kahretsinharry_potter yazdı:
Otur 5 (5'lik not sistemine göre)
Resmi görünce bir garip oldum. Sanki filmi izliyormuşum gibi. Merlinin pantolonu! Kimbilir kaç kez izleyeceğim ben bu filmi
Hadi artık ya, izleyelim artık. Keşke ben de Sibel gibi kitapları ilk defa okuyor olsam
nerdogan yazdı:
Vay, doğum günüm kutlanmış.ayben yazdı:
nice yıllara pomona nice yıllaraladybug yazdı:
Pomona Sprout'un dogum gunuymus 14 Mayis.
Kutlu olsun.
o güzel serada kutlarız artık toplanıp
sanırım flour başındaki dolores cadısıda gitmiş katılabilir bize
bu arada profum gözün aydın senin cırak iyiymiş biraz vitamine ihtiyacı varmış sadece
sen bir kaç ot gösterirsin artık ona kemirsin kaynatıp içsin diye
Teşekkür ederim.
456.yaşım. Bu sene biraz zor geçecek, bacaklarım ağrıyor.
Yaşlanıyor muyum ne?
Sırlar Odası kitabından
Privet Drive dört numarada kahvalti sirasinda bir tartisma patlak vermisti, her zaman oldugu gibi. Mr Vernon Dursley sabahin erken saatlerinde uykusundan, yegeni Harry’nin odasindan gelen bir baykus feryadiyla uyanmisti.
Masanin karsisindan, “Bu hafta üç etti!” diye bagirdi. “Eger o baykusu kontrol edemiyorsan, gitmek zorunda kalacak, o kadar!”
Harry bir kez daha açiklamaya çalisti.
“Cani sikiliyor. Disarida uçmaya aliskin. Onu geceleri olsun disari çikarabilsem...”
Vernon Eniste, firça gibi biyigindan sarkan bir parça sahanda yumurtayla, “Aptala benzer bir halim var mi?” diye hirladi. “O baykus serbest birakilirsa neler olacagini biliyorum.”
Karisi Petunia ile birbirlerine karanlik bakislar firlattilar.
Harry derdini anlatmaya çalisti ama agzindan çikan sözcükler, Dursley’lerin oglu Dudley’den çikan uzun, gürültülü bir gegirmenin içinde bogulup gitti.
harry_potter yazdı:
Rita'nın yeni çırağı bu kadın mı?SeL@y yazdı:
Basildin sen haberin yok
Neyseki patronicen anlayis sahibesi
Rita böceği senin gibi bir çıtırı nasıl kendine çırak yaptı, hangi sihiri denedi üzerinde Günseli
Ay Günseli böcek möcek deyince lafı kendi üstüne de alır şimdi
Yok muggle'ım benim sana böcek demiyorum. Böcek olan Rita
sen bana citir dedin dimi uzat yanagini öpcem
Muck muck kocaman kocaman Günseli.Nartaneleri yazdı:
Seninle biz böyle öpüşüp duruyoruz, sonra Seyhan gelip "çok sevüşmeli bir forum olmuş bu" diyor.
harry_potter yazdı:
Seninle biz böyle öpüşüp duruyoruz, sonra Seyhan gelip "çok sevüşmeli bir forum olmuş bu" diyor.
forumu biraz karistiriyorum ama ossun ben sizi seviyom bu yüzden arada bir giriyorum öpüp cikiyorum Seyhanida cok öperim kizmaz
Günseli ver adresini sen bana Harry Potter kitabını yollayacağım sana. Bitirdiğinde haber verirsin böyle sırayla 7 kitabı yollarım.Nartaneleri yazdı:
harry_potter yazdı:
forumu biraz karistiriyorum ama ossun ben sizi seviyom bu yüzden arada bir giriyorum öpüp cikiyorum Seyhanida cok öperim kizmaz
Melez Prens filmini izlememize 6 ay var daha. Bari boşa geçmesin bu altı ay
harry_potter yazdı:
Günseli ver adresini sen bana Harry Potter kitabını yollayacağım sana. Bitirdiğinde haber verirsin böyle sırayla 7 kitabı yollarım.Nartaneleri yazdı:
harry_potter yazdı:
Melez Prens filmini izlememize 6 ay var daha. Bari boşa geçmesin bu altı ay
Burcin yaaa cok kalin oluyor o kitaplar biliyorum
alti aydami okuyacagim 7 kitabida soru biraz mannak oldu biliyorum yani ben anca bir kitabi alti ayda okurum belki diyecegim bu seferde kizacaksin ne yapsam bilmiyorumki :roll:
selam