248. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 148198238246247248249250258298348 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.471 ile 2.480 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Yorumlarınızı bekliyorum

Ya ben aslinda halen tabut kime ait onu merak ediyorum
    yazildida benmi kacirdim birde Ben kime hizmet ediyor ona onca pasaportu felan kim ayarliyor Charles Widmoremu acaba
    Jackop da bence Jackin babasi Shepard yani

Re: karakterler-tesadüfler-ilişkiler 1

aynen öyle!
    medip yazdı:
    handevrem yazdı:
    hatırlayalım(bölümlerin isimlerini de yazıyorum):

Sezon 1

- Avusturalyada bir barda Sawyer Jack in babası C.sepherd ile tanışıyor (outlaws)

hatta, oğlu ile ilgili içini döküp onu ne kadar sevdiğini itiraf ediyor ve sawyer'da bunu jack'in kendini çok kötü hissetiği bir anda jack'e anlatıyor. pek sawyer'dan beklenilmeyen davranıştı.

Re: Yorumlarınızı bekliyorum

tabut c.sepherd a ait ama burda bir şaşırtmaca var ..ben diyorum ki adam hiç ölmedi ve tabutta değildi...bakalım göreceğiz..
    ve bana göre benjamin kimse için çalışmıyor onun için çalışanlar var ama , onlar ayarlıyodur gerekenleri..caherles ve ben iki ayrı ve karşıt elebaşı diye düşündüğümü de daha önce yazmıştım günseli ve c.sepherd ın jacob olduğunu da düşünmüyorum ) bakalım bunlar teorilerim tabi..göreeğiz..
    Nartaneleri yazdı:
    Ya ben aslinda halen tabut kime ait onu merak ediyorum
    yazildida benmi kacirdim birde Ben kime hizmet ediyor ona onca pasaportu felan kim ayarliyor Charles Widmoremu acaba
    Jackop da bence Jackin babasi Shepard yani

Re: karakterler-tesadüfler-ilişkiler 2

sezon 2

- Sarah (jack in eski karısı) , shannon ve boone un babası Adam Ruthford a çarpıp adamın ölmesine sebebiyet verdiği kazadan sonra jack tarafından ameliyat edilip sağlığına kavuşmuştu (\"Man of Science, Man of Faith\") (\"Abandoned\")
    (ben sarah ın shanon ve boone un babasına çarptığını anlamamıştım mesela...)

- 2001 senesinde jack stadyumda koşarken Desmondla tanışmıştı (\"Man of Science, Man of Faith\")

-Hugo Mr.cluck\'s tavuk restoranında çalışırken müdürü olan Randy aynı zamanda (daha sonra hugo lotoyu kazanıp kutu fabrikasını satın aldıktan sonra) tustindeki kutu fabrikasında locke un da müdürüydü (\"Walkabout\") (\"Homecoming\") (\"Numbers\")

-Hurley bir müzik markette charlie ve grubunun yani Drive Shaft in bir albümü hakkında yorum yapıyor (\"Everybody Hates Hugo\")

-Kate babası Sam Austen in ofisindeyken Sayid televizyonda(\"What Kate Did\")

- Locke and Boone un yamaçta bulduğu uçak Eko nun kardeşininde içinde olduğu nijeryalı kaçakçıların uçağıydı(\"Deus Ex Machina\") (\"The 23rd Psalm\")

-Eko arap ilaç kaçakçılarıyla pazarlık için konuşurken Sayid in adı geçiyor(\"The 23rd Psalm\")

-Sawyer Gordy(sawyerın ortağı) ile Kate in annesinin çalıştığı restoranda buluşuyor ve o sırada kate in annesi orada garsonluk yapıyor (\"What Kate Did\") (\"The Long Con\")

-Mr. Cluck\'s tavuk restoranı ve widmore şirketi Henry Gale in balonunda sponsor (\"Everybody Hates Hugo\") (\"Fire + Water\") (\"Lockdown\")

-Sayid Kate in gerçek babası çavuş Sam Austen la karşılaşmış, babası Kate in genç bir kızken çekilmiş fotoğrafını taşıyormuş (\"What Kate Did\") (\"One of Them\")

-Locke, Sayid in aşık olduğu Nadia nın almayı planladığı evin tesisatlarını kontrol ediyor (\"Solitary\") (\"Lockdown\")

-(AAA bu çok ilginç?!)Hurley, Locke\'un annesi (Emily Annabeth Locke), ve Libby Santa Rosa Akıl hastanesinde yatmışlar (\"Numbers\") (\"Deus Ex Machina\") (\"Dave\")

-Ana Lucia C.sepherdla Avusturalyaya gidiyor (\"Two for the Road\")

-Christian Shephard daha sonra birlikte içki içtikleri barın önünde arabanın kapısını açarken kapı yanlışlıkla Sawyer a çarpıyor (\"Two for the Road\")

-(bunu daha önce yazmıştım) Richard Malkin Claire in gittiği ve ona 815 no lu uçağın biletlerini veren medyum aynı zamanda Ekonun incelediği sıradışı vaka olan kızın da babası (\"Raised by Another\")

-Libby cafede Desmondla tanışıyor ve ona ölen eşinin yelkenlisini veriyor (\"Live Together, Die Alone\")

-Kelvin Inman (desmond un adaya geldiğinde ambarda birlikte olduğu adam) körfez savaşında hm Sayid (sorguya çekmişti) hemde Kate in babası Sam Austenle görüşmüş (\"One of Them\") (\"Live Together, Die Alone\")

Re: karakterler-tesadüfler-ilişkiler 2

Ben takip edemedim ne zamandir sayfalar cok ilerlemis, ara ara okumaya calisacagim gecmis sayfalari.
    Bu aksam Lost aksami!
    Heyecanla bekliyorum bakalim neler olacak, oglumdan firsat bulabilirim de izlerim insallah.

Lost S4 E12

Sevgili Lost çetesi: günaydın

internetimiz arızalıydı, şimdi geriden geliyorum, toparlıyalım bakalım önce yazdıklarınızı. Bu arada Lost S4 E12, sezon finalinden önceki son bölümümüz

http://rapidshare.com/files/115243073/LostS4E12.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/115245192/LostS4E12.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/115247742/LostS4E12.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/115248782/LostS4E12.part4.rar

Re: Lost S4 E12

12. bolumu izledim,cok oyle etkileyici bir bolum sayilmazdi bence,1-2 yerinde yine de sasirdim

Oyle bir yerde bitti ki sinir oldum,gelecek hafta yok degil mi?

yarın sabah izleyeceğim..

Ben bu diziye hiç bulaşmamıştım. Sonra geçen hafta neymiş ki bu diye ilk bölümünü izleyeyim dedim, sen misin izleyen, o gün bugündür başka hiçbirşey yapmadan diziyi izliyorum neredeyse. Benim için oldukça "kayıp" bir hafta oldu anlayacağınız
    Neyse efendim uzun lafın kısası daha yeni seyrettiğim için hafızam taze, sormak istediğiniz şeyler varsa sorunuz.
    Bu arada dizide iyi kötü herşeyi anladım anlamadıklarımı da sonradan anlarım diye bekliyorum, yalnız şu bebişe iyi kötü bir giysi dikmeyi niye beceremediler bir onu anlamadım. Ayol iğneniz var ipliğiniz var, kol bacak diktiniz ameliyatlar yaptınız, o minnacık bebeğin üstünde her tarafı açılan bir örtü, gece gündüz sahil rüzgarında cıbıl cıbıl dolandırıyorlar

Ben simdi izliyorum sonra yorumlari yapariz hehe