246. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 146196236244245246247248256296346 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.451 ile 2.460 arasındakiler gösteriliyor.

Re: küçük bir hatırlatma daha..belki bir ipucu..

bence o da minkowski gibi kafayı yemeye başlamıştı..zaten hemen sonrada intihar etti...

medip yazdı:
    kitabı ters tutmasının sebebi, aslında kendini gizlemekti, yani yapmakta olduğu asıl işi kamufle etmeye çalışırken farkında değildi kitabı nasıl tuttuğu.

off, gelmez yaa 2009, ne yapçaz biz onca ay

Horace ve "purge"

Şimdi bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum ( yazacağım şey teori değil -bunu okudum dizinin özetlerinden-ama sonunda kendi teorime bağlayacağım )

Purge dedikleri 19 Aralık 1992 de gerçekleşen olay (19 Aralık benjaminin doğumgünü bu arada) tam olarak şuydu;

Dharma girişimcilik ve adanın yerlileri (hostiles) arasında uzun zamandır devam eden çatışmanın, yerlilerin toxic gas salıp girişimcilerin ölmesiyle son bulan olay

hatta bu olayla ilgili Benjamin jack e bir bölümde şunu söyle(miş) ti:

"Not so long ago, Jack, I made a decision that took the lives of over forty people in a single day"
    (kısa bir süre önce sadece bir günde 40 dan fazla kişinin hayatını sonlandıran bir karar aldım)

Ve Horace locke un rüyasında ona 12 senedir ölü olduğunu söyledi ki bu da 19 aralık 1992 ye denk geliyor diyelim ve horace ın "purge" de öldüğünü düşünelim...

ve teorim şu;

kesin olan benjaminin dharma girişimcilikle ilgisi olmadığı

Benjaminin öldürdüğü bu dharma girişimcilerinin içinde ya bu charles widmore un bir akrabası vardı yada adam gerçekten bu alvar hansonun bişeyi ki adanın kendisine ait olduğunu düşünüyor-aralarındaki husumet bundan diye düşünüyorum ....ama çok uçuk bir şey daha var charles widmore adanın yerlilerinden ve benjamini istemiyor..

ha jacob hangi tarafta diyeceksiniz...bence jacob un dharma ile hiçbir ilgisi yok ve benjamin aslında jacob un varlığını istemiyor (son bölümde locke horace ın cebinden haritayı bulduğunda suratını hatırlayın)
    ilk o götürdü ama locke u derseniz de şu geliyor aklıma götürdü ama işte jacob un locke u kulübede öldüreceğini düşünmüştü bence tabi öyle olmadı çünkü jacob benjamin tarafında değil

handevrem yazdı:
    bence onlar diğerlerinden değildi...libby olsa olsa charles widmore tayfasından olabilir hani desmond- yelkenli -adaya gönderilmesi açısından ki bu da çok uzak bir tahmin..

Ana lucia nın o adamı öldürdüğü sahnneyi net bir şekilde gördük dizide sen ona ben mi talimat verdi diyosun??öldürmesi için?? Ben cin gibi adam tabi bu herifi gönderirim kuyruk kısmında düşenlerin arasına illa biri kıllanır öldürür demiştir...dolayısıyla ana lucia nın diğerlerinden olmasına gerek yok Benjaminin akıllı davranışı yine ..

Hepsinin uçağa binmeleri konusuna katılıyorum şahende dediğin gibi işte bu tesadüf olamaz en azından Sayid,jack,locke ve hugo nun bir araya gelmesi....
    Ama daha öncede yazdığım gibi bunu sağlayan benjamin (diğerleri) değil charles widmore dur bence (ki eğer tahmin ettiğim gibi Benjamin ve charles iki ayrı grup olarak bu işte kafa kafaya geliyorlarsa)

gülhan.e yazdı:
    sahende yazdı:
    şimdi işin içine kesinlikle o medyumda girdi, neden claire'in biletini o verdi eline uçağa binmesini o sağladı, mr. eko'nun da uçağa binme sebebi büyük ihtimalle bu kişi yüzünden olabilir.
    Yani arkadaşlar,
    nasıl çocukluklarından beri takip ediliyorlarsa, hepsi aynı anda uçağa bindirildi.
    jack'in babası ölmedi kesinlikle, o da jack 'in uçakta bulunabilmesi içindi. Bu durumda anna lucia acaba diğerlerinden miydi, çünki jack'in babası için çalışıyordu.
    Anna lucia diğerlerinden olamaz Şahende'cim..Biliyorsun diğerlerinden birini Anna Lucia öldürmüştü..
    Benjamin 'in uçaktakilerden haberi bile yoktu desem, Bunu ayarlayan widmore du desem nasıl olur.
    bu arada günaydın

Re: Yorumlarınızı bekliyorum

günaydın arkadaşlar
    oğluş daha iyi, merak edenler için
    Teşekkür ederim sanada handecim
    http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=77579&forum=1&viewmode=flat &order=ASC&start=2320
    şu sayfadaki John Locke ile ilgili teorimle ilgili ne diyeceksiniz??? Onu da merak ettim, gerçekten fazla mı fantastik olmuş

Libby'de gizemli ve ilginç karakterlerden bir tanesi, maalesef çok fazla bilgimizde yok onunla ilgili, ama göründüğünden daha fazlası olduğunu bende düşünüyorum.
    handevrem yazdı:
    demiştim ya dizi ilerledikçe arada birşeyler kaynamasın diye..işte aklıma geldi bu libby meselesi...hurley hep bir yerden tanıdığını söylüyordu, meğersem kadın aynı akıl hastanesindeymiş oysaki kendini klinik psikolog olarak tanıtmıştı ? galiba değil mi...

Desmond a ölen kocasının yelkenlisini vermişti...

neden yalan söyledi hugoya ..

Ana Lucia diğerlerinden mi bilemeyeceğim ama, şu uçağın düşme sahnesi "others"ların gözünden: Ben ve diğerleri şaşkındı sanki, hiç öyle birşey beklemiyorlardı... Gerçi belki Ben'den başkası uçağın düşeceğini bilmiyordur...
    Ve sadece bu belli başlı kişiler hayatta kalabilmeside onların elinde mi Biraz falza abartı ve fantastik olmaz mı
    Ne biliiiiiiimmmmmm
    medip yazdı:
    sahende yazdı:
    şu konuya açıklık getirelim, daha öncede söylediğim gibi libby diğerlerinden di , hugonun akıl hastanesinden, desmond'a yalkanliyi satan.
    .
    libby diğerlerinden değildi ki şahende, uçağın kuyruk kısmından kurtulanlar grubundandır. yani anna lucia'nın olduğu grupta.
    önceleri onların 'diğerleri' olduğuna dair şüphelenmişlerdi ama olmadıklarını anladılar.

günaydın şule, oğluşun iyileşmesine sevindim.

Sen onraki sayfaları okuyamadın geliba, jhon locke ile benjamin'in kardeş olma ihtimalleri var, anneleri aynı kişi gibi duruyor. Babalar muamma, baba adayları jack'in babası olabilir, charles widmore olabilir (biraz zayıf ihtimal ) genetik birtakım şeyler yapılmış gibi geliyor bana.
    Jack ve claire kardeşler babaları aynı kişi.
    Sawyer'ın babasını bilmiyoruz hugo'nun babasını bilmiyoruz annesini bırakıp gitmiş , jhon locke'un babası bildiği kişi babası olamaz. O kurmacaydı, jhon'un böbreği alındı ama babasına nakledilmedi.
    işte falan filan, çok karıştı çorba oldu.

bu arada aklıma şu takıldı: Christian Shepard'ın kendini neden alkole verdiği belli miydi, ben mi unuttum acaba, ama galiba değildi. Bu adam durup dururken alkolik olmadı ya di mi Bu iştede bir iş var bence.

shushu yazdı:
    bu arada aklıma şu takıldı: Christian Shepard'ın kendini neden alkole verdiği belli miydi, ben mi unuttum acaba, ama galiba değildi. Bu adam durup dururken alkolik olmadı ya di mi Bu iştede bir iş var bence.
    oğluna çekmiş, oğlu da babasına çekmiş.

Hımmm, aslında okumuştum da tam okumamışım yazılanlar birikince hızlı hızlı okuyunca böyle oluyo

sahende yazdı:
    günaydın şule, oğluşun iyileşmesine sevindim.

Sen onraki sayfaları okuyamadın geliba, jhon locke ile benjamin'in kardeş olma ihtimalleri var, anneleri aynı kişi gibi duruyor. Babalar muamma, baba adayları jack'in babası olabilir, charles widmore olabilir (biraz zayıf ihtimal ) genetik birtakım şeyler yapılmış gibi geliyor bana.
    Jack ve claire kardeşler babaları aynı kişi.
    Sawyer'ın babasını bilmiyoruz hugo'nun babasını bilmiyoruz annesini bırakıp gitmiş , jhon locke'un babası bildiği kişi babası olamaz. O kurmacaydı, jhon'un böbreği alındı ama babasına nakledilmedi.
    işte falan filan, çok karıştı çorba oldu.