383. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 3.821 ile 3.830 arasındakiler gösteriliyor.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) CADI ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Allaaaa, tutmayin beni.

Kaynana, kazanda kaynayasica.

Simya'ninAnnesi yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Bende hafiza kaybi bas gosterdi.

Bu kimdi?

harry_potter yazdı:

Alecto Carrow Belli Oldu!
    Harry Potter ve Melez Prens'te Amycus(Ralph Ineson)'un kız kardeşi olan Alecto Carrow(Suzanne Toase) belli oldu.

http://www.hortkulukavcisi.com/

Aaaaaa kayinvalideni tanimadin mi ayol Bella.. Voldi'nin anasi iste

2. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) CADI ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Bellacan, hellooooo

Dersteyim simdi hoca gormeden kacayim.

Optum seni.

3. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) CADI ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Serendipity yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Lillytanica benim yine bir sorum olacaktı

Bella Narcissa ile birlikte Severus'un evine gidiyor ya. Neden Bella da geliyor? Bella'nın Voldemort'a karşı gelmeyen ve onun sözünden çıkmayan biri olduğunu biliyoruz. Nercissa'nın Voldemort'un sözünden çıkıp Severus'a yemin ettirmeye giderken Belatrix'i de yanına alması acaba Severus'un evinin sır tutucusu Bella olmasından mı kaynaklanıyordu?

Burcinim Fleurum...Lily kosmaktadir su anda kanimca, ben kendime gore yorumlayayim.

Narcissa oglunu kotu emellerine alt etmemesi icin Voldemort'u ikna etmesini istiyordu Severus'un. Bellatrix, onun pesine takiliyor, Severus'a guvenmedigi icin...Severus'a guvenmemesinin sebebi de Voldi yeniden meydana ciktiginda Severus'un arazi olmasi idi yanlis hatirlamiyorsam...Sonra da Severus ile kavga ediyor zaten asabi kadin.

Akilli hatunmus vesselam.

Sir tutucu kismini bilmiyorum, hatirlayamadim.

Katiliyorum Neslican'a Burcincan.

Sir tutucu da soyleydi. Snape, Narcissa'ya yemin ediyor her ne pahasina olursa olsun Dracoyu koruyacagina dair.

Yeminini bozarsa eger olecek yanlis hatirlamiyorsam. Yemin olayi boyleydi. Yeminimi bozdum uleeeeen diyemiyorsun yane.

mugglar olsa 1 paket tuz cevirir baiında bir somunda ekmek kırar yemin falan kalmaz biz cadılarda bozulmaz yemin etmişsen eger bunu nasıl öd3eyeceğin belli olmaz belkide cin cücelerin oynaştığı bahcedeki çiçekleri besleyen gübre olursun belkide rüzgarda küllerin kavrulur
    en kötüsüde ruh emicilerin miğde iç organlarında seyehat etmektir

Geçmiş anneler günümüzü kutlarım.

Sizleri çok ihmal ettim biliyorum, özür..

seninde kutlu olsun profum bidanem
    sorma seni çok aradım kendi şifacıma ulaşamadım iyileşmek için kullandığım iksirler beni maymuna döndürdü neler cektim ne acılar cektim profum nevilide kovmuştunuz bu yeni çıtır stajerinizde anlamadı beni

Merhaba Cadılar,

Dolares yapılacak kırk tane büyü raporu bırakarak gitti. Sihir Bakanı Fuge'de geldi bugün. O da birşeyler anlattı. Yarın da yanınızda olamayabilirim bu yüzden

Albus bana tarih ile ilgili bir kitap aldı anneler günü için. Tabiki babası Bill ile birlikte.

Çok yorgunum yazdıklarınızı okuyamadım daha ama bakarım şimdi.

Çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkk özledim sizi çooooooook

Serendipity yazdı:
    Allaaaa, tutmayin beni.

Kaynana, kazanda kaynayasica.

Bak Ginny'e kaynanasına ne iyi davranıyor. Senin söylediğin lafa bak şimdi

Beni hiç sorma, dertliyim. Ben kaynanamı seviyorum ama o beni sevmiyor aklı fikri Hermonie'de

ladybug yazdı:
    Serendipity yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Lillytanica benim yine bir sorum olacaktı

Bella Narcissa ile birlikte Severus'un evine gidiyor ya. Neden Bella da geliyor? Bella'nın Voldemort'a karşı gelmeyen ve onun sözünden çıkmayan biri olduğunu biliyoruz. Nercissa'nın Voldemort'un sözünden çıkıp Severus'a yemin ettirmeye giderken Belatrix'i de yanına alması acaba Severus'un evinin sır tutucusu Bella olmasından mı kaynaklanıyordu?

Burcinim Fleurum...Lily kosmaktadir su anda kanimca, ben kendime gore yorumlayayim.

Narcissa oglunu kotu emellerine alt etmemesi icin Voldemort'u ikna etmesini istiyordu Severus'un. Bellatrix, onun pesine takiliyor, Severus'a guvenmedigi icin...Severus'a guvenmemesinin sebebi de Voldi yeniden meydana ciktiginda Severus'un arazi olmasi idi yanlis hatirlamiyorsam...Sonra da Severus ile kavga ediyor zaten asabi kadin.

Akilli hatunmus vesselam.

Sir tutucu kismini bilmiyorum, hatirlayamadim.

Katiliyorum Neslican'a Burcincan.

Sir tutucu da soyleydi. Snape, Narcissa'ya yemin ediyor her ne pahasina olursa olsun Dracoyu koruyacagina dair.

Yeminini bozarsa eger olecek yanlis hatirlamiyorsam. Yemin olayi boyleydi. Yeminimi bozdum uleeeeen diyemiyorsun yane.
    Arkadaşlar Bella Black ailesinden. Narcissa ile bir akrabalığı yok ki. Ya da var da ben bu yüzden mi kitapta Narcissa için sarışın derken hep esmer olarak hayal ettim

Herneyse Bella zaten aile konusunu çok ipleyecek biri değil. Narcissa'ya yardım etmesi bu yüzden çok tuhaf geliyor bana.

Çünkü Narcissa Voldi'nin lafından dışarı çıktı. Yani Voldi'nin yasakladığını yaptı. Bellatrix'de bundan haberdar oluyor ama Narcissa'ya bırak kızmayı bir de yanında Severus'a geliyor, destek oluyor.

Flerum, guzel cadim, Ates Kadehi'nde herkesi akliyla doven dilberim,

Abi, bosuna mi Draco'ya "Yegenim" filan diyorum ben?..Lucius enistem, vs...Dedik o kadar, Narcissa tek yildiz isimli olmayan kizkardes diye...Senin ilk sayfada yazdiklarinin arasinda da bunlarin kardes oldugu var...

Bellatrix, Narcissa, Andromeda (Tonks'un annesi) uc kizkardes...

Teessuf ederim/z...

Ayrica,

Bellatrix: esmer, Narcissa: sarisin.

Kafanin karisikligini Dolores Umbridge'in varligina yoruyorum, bir daha olmasin, guzel cadim.

Operim.

harry_potter yazdı:
    Arkadaşlar Bella Black ailesinden. Narcissa ile bir akrabalığı yok ki. Ya da var da ben bu yüzden mi kitapta Narcissa için sarışın derken hep esmer olarak hayal ettim