yaptır yaptır bir de uyumuşmuş sonra kaçıncısı çıkmışmış ne bu bemedip yazdı:
evet, şahende, çiğdem 4. sezonda
ama ben verirsem seyredebilyor o yüzden ipleri elimde, her istediğimi yaptırabiliyorum artık ona
ama ben verirsem seyredebilyor o yüzden ipleri elimde, her istediğimi yaptırabiliyorum artık ona
Ben uyumuyorum bakın bakınsahende yazdı:
bu mesajım çiğdem'edir:
biz lost'un 4/11'ini yeni projeksiyonumuz ile izledik, şayet sen de az sonra aşağıda gördüğün gibi izlemek istersen, pastaları kurabileyeleri kapacaksın, bize koşacaksın
yok,45 dk.lık lost için evden adımımı atmam dersen, filmin alasını bulur izleriz, patlamış mısırlarımız ile birlikte.. mısırlar da senden ama
eferin sana hatice, çok azimli görüyorum seni.Anci yazdı:
Ben uyumuyorum bakın bakınsahende yazdı:
çok yakında yetişirsin sen bize hemi de eni teorilerle.
Arkadaşlar
2.sezon 19. bölümdeyim
seyret seyret bitmiyor vallahi..sizin sayfa sayfa kritiğini yaptığınız Ben ile (henüz Ben olamadı hala Henry :-x )tanışalı 2 bölüm oldu..
Ha gayret seyretmeye devam ediyorum :-x
ooooooo meriç hanımcığım hayırlı uğurlu olsun.medip yazdı:
bu mesajım çiğdem'edir:
biz lost'un 4/11'ini yeni projeksiyonumuz ile izledik, şayet sen de az sonra aşağıda gördüğün gibi izlemek istersen, pastaları kurabileyeleri kapacaksın, bize koşacaksın
yok,45 dk.lık lost için evden adımımı atmam dersen, filmin alasını bulur izleriz, patlamış mısırlarımız ile birlikte.. mısırlar da senden ama
özelden yazıver bakiiim neymiş markası kaç ytl imiş. bende lcd var yeni değiştirmiştik ama yine değiştiricez cem sony istiyor bu uygunsa bundan alayım bari.
ben daha çok başındayım..
tnt den izliyorum türkçe dublajlı ama çok merak ediyorum 1 hafta geçmek bilmiyor.. çok sürükleyici bir dizi..
Seda 1 hafta bekleyeceğine ,internet üzerinden izle benceseda43 yazdı:
tnt den izliyorum türkçe dublajlı ama çok merak ediyorum 1 hafta geçmek bilmiyor.. çok sürükleyici bir dizi..
aa nerden izliyeceğim var mı öyle bir siteAnci yazdı:
Seda 1 hafta bekleyeceğine ,internet üzerinden izle benceseda43 yazdı:
bi heyecanla açtım forumu sabah sabah o kadar soru sordum resim kondurdum kimse yorum yapmamış ..
şahendecim genetiğe takıldın kaldın ya bu arada geçen şule mi yazmıştı yanlış mı hatırlıyorum 29 mayısı beklicaz diye?
josh holloway in filminin dvd si çıkmış "whisper" gerilim türünde..ilgilenenlere duyurulur)