Bende varım
Bende varım
Bende varım
[size=xx-large]Bende varım demeniz için yukarııııııı[/size]
Ben de varım..
Merhaba
Birkaç gündür internette ,çocuk istismarına karşı varolan bir örgütlenme arıyorum.Yalnızca Ankarada kurulmuş ve web sayfası daha önce bu forumdaki bir arkadaş tarafından verilmiş olan \"Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği\"ne rastladım.O da uzmanlardan oluşmuş bir dernek.İstanbul\'da bir şubeleri veya benzeri bir yapılanma olup olmadığın sordum,ancak dönüş olmadı.Anladığım kadarıyla gönüllülük mekanizmasına çok uygun bir yapı değil.Zaten olsa da yaşadığım şehirde değil.
Benim önerim mümkün olduğunca çok sayıda imza toplayarak,basın-yayın kuruluşlarından sürekliliği olan görsel kampanya başlatmalarını istemek.
Bu arada forumun başlığının daha çarpıcı olması için başlığa \"çocuk istismarını\" çağrıştıran eklemeler yapabiliriz.(bu da forumu başlatan Burçin arkadaşın yapabileceği birşey sanırım)
Bir de eşimin yardımıyla uyguladığım bir yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.Eşim bazı filmlerin altyazılarını Türkçe\'ye çevirerek internette ücretsiz dağıtıyor.Altyazıların arasında çocuk istismarına karşı kısa sloganlar ve 183 ihbar hattını ekleyecek.İnanlılmaz bir hızla dağılıyor.
Herkese saygı ve selamlar..
bugün de aklıevvelin biri babasına düşmanlığını bahane edip 10 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz etmiş..bunlar nasıl durdurulacak??
Yavrunun son durumuyla ilgili hurriyet.com'da haber var. Nasıl gözlerim doldu anlatamam. Ona bakıyorum Ahmeti görüyorum. Bu canavarlardan çocukları nasıl koruycaz, hapisanede beslemek yerine İbereti alem için direk öldürmek lazım bu insanlıktan çıkmış yaratıkları. 5-10 yıl yatıp tekrar serbest kalıyorlar, çocuğun vücudundaki yanıklar geçebilir, ya ruhundakiler . Çok sinirliyim, kendimi çok çaresiz hissediyorum, şuan o yavru niyetine oğluma sarılmaya çok ihtiyacım var. Allah kimseyi insani duygulardan mahrum etmesin.
[size=x-large]BENDE VARIM[/size]
Denetimlerim başladı arkadaşlar. Bu yüzden burada olamadım ama elimden geldiğince girip kişi sayısını güncelliyorum. Şu anda 52 kişi olduk ki bu bile ciddi kişi sayısı demek.
Zaten forum gün içinde çok kez öne çekilmiş belli
Denetimlerim biter bitmez yanınızdayım arkadaşlarım.
Ben de varım!