dayanamazsın ki
dayanamazsın ki
diziyi izleme açısından değilde bu net teki araştırmalara ara versem iyi olacak şulecim
shushu yazdı:
dayanamazsın ki
hıh işte geldin mi benim dediğime.handevrem yazdı:
diziyi izleme açısından değilde bu net teki araştırmalara ara versem iyi olacak şulecim
shushu yazdı:
dayanamazsın ki
Bir süre sonra yalanlarla gerçekler karışırmış ya aynı o hesap. Hangisi gerçek hangisi uydurmaca kafa karışır gider.
Ben o yüzden sadece seyrettiğim diziye bakıp yorum yaparım diyordum.
O kadar araştırma yapsaydım netten varya şu an uçmuştum kesin
Gel sen bana takıl handeciğim.
şahende ben zaten senden duyduğumdan beri teori meori idda bakmıyorum ama diziyi yapımcılarıyla, oyuncuları ve karakterleriyle , bölüm özetleriyle tamamen ciddi ve diziyle ilgili doğru bilgilerle oluşturulmuş 2 site var (herşey neyse o) onları inceliyordum son zamanlarda...daha doğrusu son bir haftadır sıkıntım vardı ve bunu biraz aklımdan uzaklaştırmak için çok sardım ama bugün o sıkıntımı atlattım neyse...şimdi bölümlere bakarım işte sizlerle yazışırım..
(2.sezon 4.bölümden...)
(Aaron un babası-claire in eski erkek arkadaşının evindeki resimlerden biri
(3.sezonda Desmond Charles Widmore un ofisinde ...)
ilginç gerçekten.handevrem yazdı:
(2.sezon 4.bölümden...)
(Aaron un babası-claire in eski erkek arkadaşının evindeki resimlerden biri
(3.sezonda Desmond Charles Widmore un ofisinde ...)
sanki jin orada figüre gibi duruyor yanılıyormuyum ,gerçekmi figürmü o.
eğer jin figürse hurleyin elindeki karton kutuda yapmadır ...tekrar dönüp izlemek lazım
Handecim..ben daha yeni izledim 2. sezonu yani tam bitiremedim 14.bölümdeyim..4. bölümde hiç böyle bir sahne hatırlamıyorum..bu gece bakacağımdırhandevrem yazdı:
eğer jin figürse hurleyin elindeki karton kutuda yapmadır ...tekrar dönüp izlemek lazım
Şu an izledim arkadaşlar aynen bu sahne var zaten bölümün hemen başında...hurley rüya görüyor ..hemen sonrasında şu sahne:AtaBaTu yazdı:
Handecim..ben daha yeni izledim 2. sezonu yani tam bitiremedim 14.bölümdeyim..4. bölümde hiç böyle bir sahne hatırlamıyorum..bu gece bakacağımdırhandevrem yazdı:
ben bu bölümü zlemedim galiba, nası lolur ya.
bulup izlemem lazım acilen.handevrem yazdı:
Şu an izledim arkadaşlar aynen bu sahne var zaten bölümün hemen başında...hurley rüya görüyor ..hemen sonrasında şu sahne:AtaBaTu yazdı: