10. Sayfa - Toplam 65 Sayfa var BirinciBirinci ... 891011122060 ... SonuncuSonuncu
Toplam 645 sonuçtan 91 ile 100 arasındakiler gösteriliyor.
    Blog Girişleri
    1

Re: Biz yatağımızda huzur içinde uyurken bir yerlerde eziyet gören çocukların adına…

S.E.S yazdı:
    hicran işin kötüsü ne biliyonmu
    hep vardıı
    hatta bugün bi ara bu forumu okuduğumda
    kalkıp istatistiklere baktım ben yanılıyormuyum diye
    hayıır hep vardı
    oranlar aşağı yukarı hep aynı
    sadece dahamı medyatik olduu bilmiyorum
    Ben buna "tanri"nin gozleri artik daha cok gormeye basladi" diyorum...

Artik kotuluk yapanlar, kotu davrananlar, a$agilik insanlar daha cok gozonunde cunku heryerde kamerelar, herkeste kamerali cep telefonlari var, internette bagimsiz video ve resim paylasimlari da mevcut...

savaslardan, gosterilerden, hatta evlerin icinden bugune kadar aklimizin alamayacagi goruntulerle karsi karsiyayiz artik...Belki bazi ozel hayatlar da haksiz bir sekilde ortaya cikiyor ama cekilen her video (gecende kiz cocuklarina taciz olayindaki gibi) kendileri gibi sapik ruhlularla paylasmak icin cekilse bile, o sapiklarin icinden dahi goruntulere dayanamayip ihbar edenler cikabiliyor...

"Tanri"nin gozleri artik gormeye basladi....

Re: Biz yatağımızda huzur içinde uyurken bir yerlerde eziyet gören çocukların adına…

Burçin,
    İşyerinde gördüm forumunu ama açıp kapadım.
    Hem işte ağlamamak,hemde bölünmeden okumak adına.
    Foruma destek vermek ,mutlaka birşeyler yapalım demek için yazıyorum.
    Bu konuda mutlaka birşeyler yapabiliriz.

S.E.S yazdı:
    en son elimde bi dosya vardı
    adam cami imamı idi
    daha önceki dosya da lise müdürü idi
    daha önceki bi dosyada bi esnaftı

haattta hatırladığım bi dosyada yine gülhan
    bi baba idi
    kendi kızına karşı idi
    kızı hamile kalmıştı ve çocuk doğmuştu
    adı kaderdi doğan bebeğin
    biz kalemde bakmıştım yaklaşık 1 yıl kadar her ay gidip geliyordu annesi ile kader
    sonrasında ne oldu bilmiorum

heryerden her cinsten her kesimden deseem gülhan
    yemin ederimki abartı değilbu

bu bir hastalık desem hastalığa hakaret olur, bunlara insan demek kendime hakaret olur,, peki nedir bu.
    Sapıklık tam anlam olur mu tam karşılığını bulur mu??
    Bunları ne yapmak lazım sallandırmak mı lazım??????
    sallanırlarsa diğerleri korkarda bir dada yapmazlar mı.

yok böyle birşey düşünüyorum düşünüyorum yok böyle birşey ya .
    aklım almıyor benim.
    dün allaha ettiğim dua kabul olmuşmudur bir mucize olup da bu yaratıklar taş olmuşlarmıdır ki......
    yazdıkça çok yazasım varda annecocuk sitesi burası yazarsam ben de uçarım, yeşim beni uçurur ama bunlar için içimden hiç iyi düşünceler geçiremiyorum ama hiç.

sahende yazdı:
    S.E.S yazdı:
    en son elimde bi dosya vardı
    adam cami imamı idi
    daha önceki dosya da lise müdürü idi
    daha önceki bi dosyada bi esnaftı

haattta hatırladığım bi dosyada yine gülhan
    bi baba idi
    kendi kızına karşı idi
    kızı hamile kalmıştı ve çocuk doğmuştu
    adı kaderdi doğan bebeğin
    biz kalemde bakmıştım yaklaşık 1 yıl kadar her ay gidip geliyordu annesi ile kader
    sonrasında ne oldu bilmiorum

heryerden her cinsten her kesimden deseem gülhan
    yemin ederimki abartı değilbu

bu bir hastalık desem hastalığa hakaret olur, bunlara insan demek kendime hakaret olur,, peki nedir bu.
    Sapıklık tam anlam olur mu tam karşılığını bulur mu??
    Bunları ne yapmak lazım sallandırmak mı lazım??????
    sallanırlarsa diğerleri korkarda bir dada yapmazlar mı.

yok böyle birşey düşünüyorum düşünüyorum yok böyle birşey ya .
    aklım almıyor benim.
    dün allaha ettiğim dua kabul olmuşmudur bir mucize olup da bu yaratıklar taş olmuşlarmıdır ki......
    yazdıkça çok yazasım varda annecocuk sitesi burası yazarsam ben de uçarım, yeşim beni uçurur ama bunlar için içimden hiç iyi düşünceler geçiremiyorum ama hiç.
    Tek kelimeyle sapıklık :-x

Günaydın arkadaşlar

Yeni fikirler gelmiş. Yeni fikirler belirtirken daha önce verilmiş fikirler hakkında da yorumlar yapar mısınız? Böylelikle sayısını azaltmış ve tek yöne ilerlemiş oluruz. Ne dersiniz

Burcin bir kac gündür yazmak istiyorum bu foruma
    ama nutkum tutuldu ne yazacagimida bilemedim cünkü
    elim kolum bagli burda cocuklar söz konusu olunca
    akan sular durur umarim projeler gerceklesir sesimiz duyulur
    masum masum diyorum cünkü benim icin her cocuk masum bir melektir onlara kiyan eller kirilsin hele hele sapikca yaklasanlarin hic affi olmamasi lazim :-x haberi tam olarak bilmiyorum rica etsem özelden gönderirimisin bana umarim elimizden bir seyler gelir Zeynebin yazdigi gibi afisler olabilir asilabilir offf üzgünüm

Burçin,
    yapım şirketlerine ,reklam şirketlerine mailler göndersek,
    onlardan da, kendi adlarına yapabileceklerini yapmalarını, bu konudaki hassasiyetlerini göstermelerini istesek...

Bir çok arkadaşım bir çok şey yazmış zaten.

Bunların belirli bir prosüdür gerektirdiğini biliyorum.
    En azından bu konuda nerden bilgi alınabilir öğrensek...

Gönüllü annelik öncelikle kendi aramızda başlatılsa.
    Sonra çevremize de bu aşılansa....

Bir iki gün daha verelim kendimize sonra da elimizdeki fikirleri nihayete ulaştıralım. Bakalım en doğru hareket ne olacak. hem de elimizdeki fikirler hakkında da yorum yapmış oluruz.

Bugün hürriyet gazetesinde aynı haberin devamı vardı. Annesi istemiş çocuğu, devlet tedavisi bitsin mahkeme karar verir demiş. Ayrıca aylardır aynı işkenceyi çektiğini de tespit etmişler.

5 aydır olduğu tahmin ediliyor

Birçok fikir var. Ben bunların neredeyse çoğunu doğru bulduğumu söyliyeyim.

Fakat medyaya baskı yapmak için şu forumda yazan annelerin sayısına baktığımda hiç te yeterli olmadığımızı farkettim ve kahroldum. Burçin olarak değil o çocuk olarak kahroldum.

Hadi arkadaşlar çok mu zor diyesim geliyor. Bir yandan günlük yaşantımıza tabikid evam ederiz, eğleniriz güleriz Hayat bu. Fakat bu bizim harekete geçmemize engel olmamalı.

Bu çocuklar bizim arkadaşlar. Eğer o aciz bu yaptıklarına rağmen yeterli cezayı almayacaksa bu hepimizin suçu biliyorsunuz değil mi?

bir ülkenin kanunlarını toplumların hal ve davranışları belirler. Bizim halimiz bu mu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

CemileZipak yazdı:
    Ben buna "tanri"nin gozleri artik daha cok gormeye basladi" diyorum...
    insanlar gormeye basladi..
    iclerinde bir kaci belki biraz merhamet tasiyordu
    bu son olayda kim ihbar etmis mesela merak ettim nasil cikti ortaya..

tekrar edersek gozumuz kulagimizi 4 acmaliyiz. ozellikle ogretmenler daha duyarli olmali. Daha hassas..

Allah mazlumlarin yardimcisi olsun.

nihai kamera zaten olan biteni cekiyor.. gosterime girdigi gun hesap gunu olacak.. :-x