ne yapılıcaksa bende varım
çocuklar acı çekmesin yaa
ne yapılıcaksa bende varım
çocuklar acı çekmesin yaa
Sevgili arkadaslar,
olayi siteyi gezinirken ögrendim ve okudum. Insanliktan ciktigimizin , toplumun ne kadar bozulduguna, kötüye gittigine dair herseyin ortada oldugunu gördüm kendi adima. hürriyetin internet sayfasini aciyorum okumak icin en cok okunan haberlere bakiyorsunuz, ya ciplak kadinlarla dolu magazinler, modeller, ya da hülya avsar filan. Acikca ortada aslinda sosyal , kültürel ortam..
Benim anne olarak, insan olarak ( her ne kadar bu haberden sonra keske karga olsam keske en azindan bu utanci insan olarak yasamasam desemde kendime) yapabilecegim her seyde yaninzda oldugumu bilmenizi istiyorum.
Önerilerim ise sunlar. Madem bu site anne cocuk sitesi, neden acilis sayfamizda direkt cocuk istismari hakkinda hepinizin güzelce toparladigi bu bilgiler ön bilgi olarak basi sIkIsanlara destek yol gösterici sekilde olmasin? Telefon numaralri kocaman yazilsa bir kösede. Belki bir anne, bir cocuk rastgelir ve biz ona umut oluruz.
biraz daha düsünecegim, bakalim ..
Arkadaşlar iyi ki varsınız (kocaman öpücük ikonu)
Bizlerden çok güzel şeyler çıkacak.
Ben de akşam iş çıkışında Kasımpaşa Çocuk Esirgeme Kurumu'na gittim. Uzun zamandır gitmemiştim ve şu anda yerinde kocaman bir inşaat buldum.
Hepiniz gibi bu durum beni usandıramaz tabiki.
tabii varım
sabah erol un ölüm sebebi belli oldu mu diye uyandım
sabahtan beri gidip gelip bu forumu okuyorum
biz bir erolu bile kurtaramamışken diye geçiyo içimden sabah beri
tabii ki burda tabii ki yanınızdayım
Kaç zamandır ruh halim bulanık zaten...
Forumları okuyup hiçbirşey yazamıyorum...
Kaç kez girip çıktım buraya...
Yapılması gerekenler biran önce yapılmalı...
Çocuk istismarına karşı 444 lü bir hat olmalı,bunun için baskı yapılmalı...aklıma şimdilik gelen bir bu var...
Çok sarsıcı yaşanılanlar...
merhaba Burcin
foruma destek vermek istedim.
son zamanlarda but tur haberlerin cogalmasi icinde bulundugumuz toplum adina endise verici.
yoksa vardi da biz mi duymuyorduk?
kimbilir daha nerelerde benzer asagilik istismarlar var..
ben gelisiguzel dusunmem cehennemi..ama bu tur vakalarda iyiki cehennem var diyorum. Aklima geliyor.
cevremizde yasanan siradisi davranis ve olaylar karsisinda duyarli olmaliyiz. Boyle olaylar eskiden olsa toplumu derinden sarsar kiyamet kopardi..insan dusunmeden edemiyor nereye dogru gidiyoruz..
Bu tür haberlerden çok fazla etkileniyorum..Nefesim kesiliyor ,kalbim sıkışıyor adeta..Ve gittikçe paranoyak olmaya başladım;gözümün önüne neler geliyor neler,dillendirmekten korkuyorum o derece yani
Ne gerekiyorsa ben de varım..Her şey çocuklarımız için!
hicran işin kötüsü ne biliyonmuhicran yazdı:
merhaba Burcin
son zamanlarda but tur haberlerin cogalmasi icinde bulundugumuz toplum adina endise verici.
hep vardıı
hatta bugün bi ara bu forumu okuduğumda
kalkıp istatistiklere baktım ben yanılıyormuyum diye
hayıır hep vardı
oranlar aşağı yukarı hep aynı
sadece dahamı medyatik olduu bilmiyorum
önceleri dahamı kapalı idi
tek adli vaka olduğunda bizlerin vede yakınlarını haberi oluyordu artık medyanında oluyoo
yoksa hep vardı
varmış yanii
10 yıllık bi geri dönüşümle baktıım
hiç değişen birsey yok
biz geçen yıl 2007 yılı içinde toplam 80 e yakın 15 yaşından küçük çocuğa karşı işlenen cinsel istismar suçuna bakmışız düşün artık
davası açılanlar bunlar
birdehazırlık tahkikatı sürenler var
birde karara çıkanlar
varda var yanii
Sibel işin içindesin diye soruyorum..Az çok fikrin oluyordur bu konuda..Özellikle cinsel istismarı yapanların eğitim durumları ne durumda, biliyor musun?S.E.S yazdı:
hicran işin kötüsü ne biliyonmuhicran yazdı:
merhaba Burcin
hep vardıı
hatta bugün bi ara bu forumu okuduğumda
kalkıp istatistiklere baktım ben yanılıyormuyum diye
hayıır hep vardı
oranlar aşağı yukarı hep aynı
sadece dahamı medyatik olduu bilmiyorum
önceleri dahamı kapalı idi
tek adli vaka olduğunda bizlerin vede yakınlarını haberi oluyordu artık medyanında oluyoo
yoksa hep vardı
varmış yanii
10 yıllık bi geri dönüşümle baktıım
hiç değişen birsey yok
biz geçen yıl 2007 yılı içinde toplam 80 e yakın 15 yaşından küçük çocuğa karşı işlenen cinsel istismar suçuna bakmışız düşün artık
davası açılanlar bunlar
birdehazırlık tahkikatı sürenler var
birde karara çıkanlar
varda var yanii
en son elimde bi dosya vardı
adam cami imamı idi
daha önceki dosya da lise müdürü idi
daha önceki bi dosyada bi esnaftı
haattta hatırladığım bi dosyada yine gülhan
bi baba idi
kendi kızına karşı idi
kızı hamile kalmıştı ve çocuk doğmuştu
adı kaderdi doğan bebeğin
biz kalemde bakmıştım yaklaşık 1 yıl kadar her ay gidip geliyordu annesi ile kader
sonrasında ne oldu bilmiorum
heryerden her cinsten her kesimden deseem gülhan
yemin ederimki abartı değilbu