harry_potter yazdı:
ezoferda yazdı:
SHÇEK ve Bakanımıza güvenmiyorum ben.Daha Malatyada çocuklara yapılanı,çok değil 1 ay önce Bahçelievler SHÇEK te yaşanılan tecavüzü unutmadım.Bu ülkede çocuk dövmek suç görülmüyorki.Ancak bu kadar kalıcı hasar görmesi mi gerekiyor yavruların?Devlete teslim edilen korumasız çocukların denetimsiz ve ilgisizlikten çektiği ızdırabı ise hiçbir yere sığdıramıyorum.Ama başka çare yok işte.Bakanların göstermelik resimleri(çocuk kucağında ağız kulaklarda)ise bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Daha çok denetlenmesini sağlamak,ilgililerin işini doğru dürüst yapmasını sağlayacak bir mekanizma gerekir diye düşünüyorum.
O halde yapmamız gereken işlerin arasına bun da yazmalıyız Seyhan.
Biz bakan değiliz, hiçbir şeyi göstermelik yapmamız gerekmiyor. Sadece biz yatağımıza yatıp uyurken bizimle beraber diğer çocukların da rahatlıkla başını yastığa koymasını istiyoruz hepsi bu.
Bizim maddi olarak birşeyler yapmamız mümkün olamadığı için asıl görevimiz denetim. Bu yüzden kendimizi sosyal sorumlu görmeliyiz dedim.
Denetleyenler, çocukları seven ve onları kollayanlar oldukça kötülerin gözünü korkutmak daha kolay.
Seyhan, her nerede olursa olsun yeterki çocuk korkmadan başını yastığına koysun, huzurla gülümsemeyle uyusun.
Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Çocuklarımızı kimse üzemeyecek. Ben buna inanıyorum.
Bu toprakların kadınları neler yaşadı, başardı. Her zaman dünyayı şaşırttı gene yaparız. Şaka ya da gaz değil bu, gerçek.
Çünkü burası ANADOLU