217. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 117167207215216217218219227267317 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.161 ile 2.170 arasındakiler gösteriliyor.

jacob ile ilgili

araştırıken bakın Jacob ile ilgili ne buldum:

İbranicede Jacob

İbranicede Jacob harfi harfine çevrildiğinde ‘topuğu tutan’ ve kelimelerle oynandığında ise ‘dolandırıcı’ ya da ‘hilekar’ anlamına gelmektedir.Annesi Rebekah ona bu adı vermiştir çünkü ikiz kardeşi Esau ilk doğarken Jacob anne rahminde topuğu asılı kalmıştır.
    ___Esau babaları Isaac ‘ın favorisidir ama Jacobta annelerinin favorisidir.
    ___Jacob’un 12 oğlu olmuştur ve en küçüğünün adı Benjamin’dir
    ___Jacob 12 oğlu yoluyla bir ulusun babası haline gelmiştir.Ve onun verimliliği ile Alvar HANSO Vakfının adadaki doğurganlık üzerine yaptığı çalışmalarla bağlantı kurabiliriz.
    ___Jacob, Aaron via Levi,Kohath ve Armam ‘ın büyük büyük büyük babalarıdır.
    ___Laban’ın kızı Rachel ‘a aşık olmuştur.
    ___Rachel görünürde kısırdır.Yıllarca hamile kalamamasına rağmen şaşılacak bir durum oldu ve Joseph ve Benjamin ‘i dünyaya getirdi.Benjamin’in doğumu sırasında öldü.
    ___Benjamin ‘in 11 erkek kardeşi olmasına rağmen sadece bir tanesi(Joseph)babasının favorisiydi.
    ___Musevi tarihine göre ;Benjamin’in boyundaki tüm kadınlar ve çocuklar öldürülmüştür.Ve arda kalanlar uzun süre üreyememişlerdir.Tarihsel çözüm onların başka bir kabilenin içine ulaşıp erkekleri öldürüp kadınları ve çocukları almaları şeklinde olmuştur.
    Kadınlar doğum zamanını adada taşıyamayacak durumdadırlar ve Diğerleri de Flight 815’ten olan kadın ve çocukları kaçırırlar…

ilginç değil mi

Re: jacob ile ilgili

shushu yazdı:
    araştırıken bakın Jacob ile ilgili ne buldum:

İbranicede Jacob

İbranicede Jacob harfi harfine çevrildiğinde ‘topuğu tutan’ ve kelimelerle oynandığında ise ‘dolandırıcı’ ya da ‘hilekar’ anlamına gelmektedir.Annesi Rebekah ona bu adı vermiştir çünkü ikiz kardeşi Esau ilk doğarken Jacob anne rahminde topuğu asılı kalmıştır.
    ___Esau babaları Isaac ‘ın favorisidir ama Jacobta annelerinin favorisidir.
    ___Jacob’un 12 oğlu olmuştur ve en küçüğünün adı Benjamin’dir
    ___Jacob 12 oğlu yoluyla bir ulusun babası haline gelmiştir.Ve onun verimliliği ile Alvar HANSO Vakfının adadaki doğurganlık üzerine yaptığı çalışmalarla bağlantı kurabiliriz.
    ___Jacob, Aaron via Levi,Kohath ve Armam ‘ın büyük büyük büyük babalarıdır.
    ___Laban’ın kızı Rachel ‘a aşık olmuştur.
    ___Rachel görünürde kısırdır.Yıllarca hamile kalamamasına rağmen şaşılacak bir durum oldu ve Joseph ve Benjamin ‘i dünyaya getirdi.Benjamin’in doğumu sırasında öldü.
    ___Benjamin ‘in 11 erkek kardeşi olmasına rağmen sadece bir tanesi(Joseph)babasının favorisiydi.
    ___Musevi tarihine göre ;Benjamin’in boyundaki tüm kadınlar ve çocuklar öldürülmüştür.Ve arda kalanlar uzun süre üreyememişlerdir.Tarihsel çözüm onların başka bir kabilenin içine ulaşıp erkekleri öldürüp kadınları ve çocukları almaları şeklinde olmuştur.
    Kadınlar doğum zamanını adada taşıyamayacak durumdadırlar ve Diğerleri de Flight 815’ten olan kadın ve çocukları kaçırırlar…

ilginç değil mi
    ,ilginç ama dizi ile kesin bağlantısı var mı yoksa teoriden mi ibaret bunlarda.

Re: 4x 11. bölüm fragmanları

şule peki jin? o zaman 7 kişi ediyor??

o zaman sende babası öldü diyosun yani??jackin bende öyle düşünmüştüm (hani medyumluk özelliğinden dolayı)..

shushu yazdı:
    Şimdi bana Oceanic 6sini soracak olursan:
    kate, jack, hurley, sun, said ve aaron (sonuçta o da uçak kazası sayesinde adaya gelmiş oldu)

-Handecim, Miles'in Jack'in babasını gördüp görmediğini bilmiyoruz ki, yani seslerini duyuyor ok, muhtemelen claire'in tepkilerinden anladı.

Re: Dharma

yanlış mı hatılıyorum?? acaba..ama eminim gördüm hani ambarlarda buldular eksik kalan kısımlarıyla oryantasyon videolarını işte o videolarda bu görüntü vardı, şimdi ilk bölümleri izleyen arkadaşlar daha net hatırlar..

ben asıl bu sahneyi hatırlamıyorum ve bakın locke kiminle konuşuyor

http://www.youtube.com/watch?v=p-zW3ObUnPA&feature=related

valla şahende olabilir ama bu alvar hanso yaşıyormuş ve 112 yaşındaymış ehehehhh) hadi bakalım

hele burdaki oryantasyon filmlerini ilk defa görüyorum??

http://www.youtube.com/results?search_query=lost+orientation+videos&searc h_type=

sahende yazdı:

ben hatırlamıyorum bu görüntüyü iyi mi.

Yalnız o alvar hanso varya kesin jakop o. Çünki hugo'nun sallanan sandalyede klübede gördüğü kişi bu adam eminim bu adam. Digitürk'te şu an lost oynuyor ve klübenin içindeki adam abaktım bu adam.

shushu yazdı:
    bu görüntüyü açıkçası bende hatırlayamadım. Ama alvar hanso'nun ismi tanıtım videolarında geçmişti.
    Alvar hanso ile ilgili bulduğun görüntüde LOST dizisinden değilmiş, LOST Experience isimli “lostu kendi senaryolarına göre devam ettirme” oyunundan alınmış.
    yok zaten ondan emin oldum o tanıtım filmi dizide yoktu ??peki ne diye merak ediyorum ama Lost u kendi seneryolarına göre devam ettirme oyunu ne ola ki??)oyuncular bir başka seneryo dahilinde çekimler mi yapmışlar?? o zaman verdiğim linklerdeki tüm videolar öylemi??

Buldum :) sezon 2 Swan Orientation Film

işte buldum arkadaşlar swan isimli ambarda locke ve jack izliyorlar şimdi hatırlayacaksınız..ama nasıl gözünüzden kaçtı ??
    http://www.youtube.com/watch?v=jk9At3txC4M

handevrem yazdı:
    yanlış mı hatılıyorum?? acaba..ama eminim gördüm hani ambarlarda buldular eksik kalan kısımlarıyla oryantasyon videolarını işte o videolarda bu görüntü vardı, şimdi ilk bölümleri izleyen arkadaşlar daha net hatırlar..

ben asıl bu sahneyi hatırlamıyorum ve bakın locke kiminle konuşuyor

http://www.youtube.com/watch?v=p-zW3ObUnPA&feature=related

valla şahende olabilir ama bu alvar hanso yaşıyormuş ve 112 yaşındaymış ehehehhh) hadi bakalım

hele burdaki oryantasyon filmlerini ilk defa görüyorum??

http://www.youtube.com/results?search_query=lost+orientation+videos&searc h_type=

sahende yazdı:

ben hatırlamıyorum bu görüntüyü iyi mi.

Yalnız o alvar hanso varya kesin jakop o. Çünki hugo'nun sallanan sandalyede klübede gördüğü kişi bu adam eminim bu adam. Digitürk'te şu an lost oynuyor ve klübenin içindeki adam abaktım bu adam.
    Hande şu ilk link lost ile alakalı değil galiba.
    John locke'a tom diyor çinli doktor dikkat ettin mi. Başka bir filmden alınmış olma ihtimali var galiba. iyice bak istersen.

evet evet şahende haklısın başka bir film o ama aynı cast)(oyuncular)

sen baktın mı alvar hansoyu nerde gördüğümüze?hatırladın değil mi..

sahende yazdı:

John locke'a tom diyor çinli doktor dikkat ettin mi. Başka bir filmden alınmış olma ihtimali var galiba. iyice bak istersen.

handevrem yazdı:
    evet evet şahende haklısın başka bir film o ama aynı cast)(oyuncular)

sen baktın mı alvar hansoyu nerde gördüğümüze?hatırladın değil mi..

sahende yazdı:

Evet hatırladım , o bölümü 1 kez izlemişim galiba, o yüzden izlerken hatırlayabildim yoksa unutmuştum.

Sayid & Naomi

Sahne bu..4.sezon 3.bölüm "the economist" de...Sayid Naominin bileğinden metal bir bileklik çıkarmıştı iç tarafına "Hep seninle olacağım N, R.G" yazıyordu...R.G kim acaba

Ve şimdi bu oceanic avukatı Mathew ve naomi arasında geçen diyaloğu tekrar okudum (Naomi göreve atanırken..)
    Anladım ki Naomi oceanic 815 ten kurtulan olmadığını biliyor bu kesin ve tek görevi yanına verilen ekibi (ki bu ekip hakkında aşağıya yazacağım daha önce söylediğim gibi Daniel in (fizikçi) deli olduğunu düşünüyor-) oraya götürmek-korumak-ve sağsalim geri gelmelerini sağlamak

Matthew and Naomi
    A picture of Daniel is laid on the table and Naomi says, "So this is the team?"
    "You familiarize yourself with their profiles?" A picture of Miles is laid down.

"Unfortunately, yes," Naomi says as a picture of Charlotte is laid down. "With respect, these are the wrong people for a mission like this." A picture of Frank is laid down and Naomi continues, "None of them have field experience, military training. You can't just drop them in unprotected. It will be a disaster."

"They're not unprotected, they have you."

"There's only so much I can do."

Matthew Abbadon says, "Your modesty is positively charming."

"This is a high risk covert op in unstable territory. It's dodgy enough without having to babysit a head case, a ghost buster, an anthropologist, and a drunk."

"To be fair, he's also a pretty good pilot."

"It's madness. What if we find survivors from 815?"

"There were no survivors."

"Yes, I know. But what if there are survivors?"

"There were no survivors of Oceanic 815. Don't ask questions, just do what you were hired for. Every member of this team was selected for a specific purpose. Everything relies on you getting them in, getting them out, and preventing anyone from getting killed. Think you can do that?"

"Sure, why not?"
    -------------------------

işte burda:
    " head case, a ghost buster, an anthropologist, and a drunk."

o sırada Charlotte, Daniel, Miles ve pilot (Frank miydi?)
    resimlerini masanın üstüne koyarak

head case dediği Daniel yani deli, kafadan kontak, kafadan sorunlu
    A ghostbuster dediği Miles yani hayalet avcısı
    An anthropologist dediği Charlotte
    A drunk dediği pilot yani alkolik