215. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 115165205213214215216217225265315 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.141 ile 2.150 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 4x 11. bölüm fragmanları

sahende yazdı:
    Anci yazdı:
    Ben nihayet az önce 1.sezon 1.bölümü izledim allahıma şükür..Haber vereyim dedim de

Peki söyleyin bakalım ,pilotu kapan o yaratık ne ?
    aaaa çok soru sordun hatice izle bize de söyle bilirssen
    Anaa hala belli değil mi bea ?Boşuna mı seyredecem o kadar bölümü ? E bunlar bir adada ise neden hala göremediler o şeyin ne oldugunu.

Aklıma Jule Verne'nin Kaptan Nemo'su ve NAitulus'u geldi.Define Adasıydı adı sanırım.Issız adaya düşenlere gizli bir el yardım ediyordu arada.Burda tersi herhal

Neyse 2.bölümdeyim.Charlie'yi tanıyorum

Re: 4x 11. bölüm fragmanları

Anci yazdı:
    sahende yazdı:
    Anci yazdı:
    Ben nihayet az önce 1.sezon 1.bölümü izledim allahıma şükür..Haber vereyim dedim de

Peki söyleyin bakalım ,pilotu kapan o yaratık ne ?
    aaaa çok soru sordun hatice izle bize de söyle bilirssen
    Anaa hala belli değil mi bea ?Boşuna mı seyredecem o kadar bölümü ? E bunlar bir adada ise neden hala göremediler o şeyin ne oldugunu.

Aklıma Jule Verne'nin Kaptan Nemo'su ve NAitulus'u geldi.Define Adasıydı adı sanırım.Issız adaya düşenlere gizli bir el yardım ediyordu arada.Burda tersi herhal

Neyse 2.bölümdeyim.Charlie'yi tanıyorum
    Hala 1.sezon 2.bölümün ilk çeyreğindeyim.Gece veletler izlettirmedi,şimdi de izlettirmiyorlar.Ben bu hızla önümüzdeki 15 sene içinde size yetişirim..

Yalnız ben bu Charli'ye de gıcık kaptım ha

bölüm isimleri

Diziyle ilgili çok hoşuma giden birşeyi yazmak istiyorum;
    Hani bölümlerin isimleri var ya (sezon 1 bölüm 5 "white rabbit" (beyaz tavşan), sezon 4 bölüm 8 "meet kevin johnson"(kevin johsonla tanış) gibi..)bu isimler bölümün içinde bir diyalogda yada sahnede geçiyor mutlaka ve onları yakalamak çok hoşuma gidiyor
    mesela bu son bölümde :
    sezon 4 bölüm 10 "something nice back home" (eve dönüşle ilgili güzel birşeyler).Juliet jacki ameliyat etmek için hazırlanıyor ve jack ısrarla bayıltılmak istemiyor tam bu sahnede Bernard ona:

"They found some Chloroform at the medical station, I could knock you out. Wouldn't you rather be dreaming about something nice back home?" (İstasyonda kloroform bulduklarını bayıltabileceğini söylüyor ve eve dönmekle ilgili güzel birşeyler hayal etmek daha iyi olmaz mı diye soruyor..)

Birçok bölümde farkediyorum diziyi çözmüş gibi mutlu oluyorum )

lost adası haritası

lost alışveriş sitesi

abc shopping site

buna bayıldım

Re: lost alışveriş sitesi

ya 11. bölüm fragmanını izledim 2. nin sonunda birisi var daha önce varmıydı öyle biri yoksa jakop mu off allahım çıldırıcam keşke hemen sonunu öğrensek

Dharma

arkadaşlar siz bunu daha önce izlediniz mi?? ben izlediğimi hiç hatırlamıyorum ..

tamamını çok net anlayamadım ama...

http://www.youtube.com/watch?v=E-eHEYswgK8

Re: Dharma

bu neydi şimdi anlamadım.
    Böyle bir bölüm izlemedik hiç .

bir de bana alvar hanso kimdi açıklayacak birisi çıksın.
    Ben bu kişiyi jacop'a benzettim haberinizi olsun. siyah beyaz filmde konuşan kişiyi yani alvar hanso diyordunuz ya o kişi herhalde.

kimmiş bu alvan hanso??????
    handevrem yazdı:
    arkadaşlar siz bunu daha önce izlediniz mi?? ben izlediğimi hiç hatırlamıyorum ..

tamamını çok net anlayamadım ama...

http://www.youtube.com/watch?v=E-eHEYswgK8

eşim az önce birşey dedi kate'in sawyer ile konuştuğunu iddia etti.
    Ben o bölümü bir daha izleyip sizi de haberdar edeceğim.

Hande alvar hanso kim hala soruyorum

şahende bugün çok araştırdım ve çok net bilgilere(teoriler değil) ulaştım , fakat ingilizce tam olarak türkçeleştiremiyorum ve zamanımı alıyor site bu;
    http://www.lostpedia.com/wiki/Main_Page

bu video dizinin bölümlerinde geçmiyor değil mi...çok şaşırdım bende ne bu??(http://www.lostpedia.com/wiki/Orientation_films)

Alvar hanso

Hanso grup un danimarkalı CEO su ve hanso vakfının kurucusu

burda birçok bilgi var...ne bu yani diziylemi bağlantılı şeyler bunlar ..yoksa gerçek mi??
    http://www.lostpedia.com/wiki/Alvar_Hanso

Şahende nasıl aklım karıştı bilemessin hele Dharma sembollerinin açılımlarını buldum eski bir çin feslefesine dayanıyor falan artık eyvah dedim ben bu işi zor çözerim