handevrem yazdı:
shushu yazdı:
şimdi aklıma takılanlar 10. bölüm ile ilgili:
-Jack'in okuduğu gazetede birşeyler var, sanki baseball maçı ile ilgili birşey yazıyordu, banada Jack'in others'lar tarafından ilk kaçırıldığında Ben'in ona tarihi ıspatlamak adına gösterdiği baseball maçı geldi, bir bağlantı olabilir mi, geriye dönüp o bölümü bulup bakmak lazım, ha birde gazeteyi iyice incelemek lazım
ne dersiniz, olabilir mi???
..........
izledim hem 10. bölümü hemde 11.in fragmanlarını...önce şunu söyliim:
1.bu bölüm çok fazla sorulara cevap veren bir bölüm değil daha çok geçiş bölümü gibiydi kesinlikle 11. bölümü bekliyorum çok heyecanlı gibi göründü bana(fragmanlardan anladığım kadarıyla...)
2.Son sahnede gözlerim doldu yazık ya orda öylece ağlıyor sawyer kucağına alınca sustu ..bebek neticede.
3. 3. sezonun son bölümünü hatırlayın hani jack sakal bırakmış kate le havaalanı gibi bir yerde buluştuğunda kate gitmem lazım beni arar-bekler gibi bir laf etmişti o zaman doğal olarak sawyerdır demiştim ben ama tabi sawyer adada kalmış??(jack öyle dedi kate e " o geride kaldı ben burdayım") Kate aaronı mı kastetmişti acaba??
4. Oceanic 6- oceanic altılısı kimler arkadaşlar bana bi sayarmısınız??
Şule senin yazdığın gibi ben de izlerken o tip birşey hatırladım (gazetedeki red sox haberiyle ilgili)ama bakacağım eski bölümlerin özetlerine tekrar emin değilim çünkü..
shushu yazdı:
........
-Eğer 11. bölüm fragmanlarını seyrettiyseniz, sanki ölüler o adada canlanıyorlar, gerçi Jack'in babası zaten adada ölmemişti, ama yinede canlanmış olabilir bir şekilde, ya da???
-Rose'un Jack'in ameliyatı ile dediği söz de ilginçti, "bu adada iyileşiliyor, hastalanılmıyor" eeeee, Jack nasıl hastalandı???
- Acaba neden Jack "onu yetiştirmemesi gerekn kişi" %90 Aaron'dur herhalde bahsedilen...
-Ha birde Jack ne zaman babasını görür gibi olsa, şu zenci dr.kadın çıkageldi, acaba niyeeee???
Jack adada hastalandı çünkü...Ben de mesela adada hastalandı o yüzden iyileşmiyorlar sanırım?
Bende Aaron olduğunu düşünüyorum..
zenci kadın konusunu bilemiyorum..
Benimde anlamadığım şu (gerçi gerçekten ölüler adada canlanıyorsa onu bilemem ama)
Jackin ve tabi claire in babası en son claire göründü tamam ama adamı Miles da gördü??(Miles ın medyumluk gibi bir özelliği var ondan dolayı mı görebildi?? o zaman jackin babası gerçekten ölü??)
Charlie de diyelim öldü dirildi? artık bunlar zaman atlamaları olamaz...nedir sizce peki???
birde 3 saatlik sezon finalinden bahsediyorlar mayıs sonunda..??