Sen ne diyorsun çatır çatırayben yazdı:
merlinin donu aşkına flour ingilizceyi epey söktün sen
Ben bu kitabı resmiyle arayayım Türkiye'de en iyisi
Sen ne diyorsun çatır çatırayben yazdı:
merlinin donu aşkına flour ingilizceyi epey söktün sen
Ben bu kitabı resmiyle arayayım Türkiye'de en iyisi
Ne zaman sabitlendik?
Hayırlı olsun.
Artık alçaktan uçuş denemelerimi, iksirlerimi burada mı yapacağım?
ben zaten muggle hayatı yasıyordum bir şey diyemeyeceğim ama kendi evimize çıkmak iyi olacak halen kaynana ile kovukta oturuyor olmak hoş bir şey değil allahtan bakanlıkta calışıyorumharry_potter yazdı:
O kovuktan çıkıp 12 numaraya gitti biz ise zenginlikten kavuk'aayben yazdı:
işte görümce değilmi basacak havasını
Adalet mi bu karrdeşaam
Artık sizin uçuş ve iksir denemeleriniz mühim bulunuyor Prof. Sproutnerdogan yazdı:
Ne zaman sabitlendik?
Hayırlı olsun.
profcuğum kaç sefer serana geldim seslendim sana özel bir şey konuşmamız lazım dedim seni göremedim bulgaristan cadılarını ziyarete gittigini söyledi kapının tokmagı ayrıca sen yokken nevilde kaçmışnerdogan yazdı:
Ne zaman sabitlendik?
Hayırlı olsun.
Huysuz kişiliğim nedeniyle, bu kocayı da başımdan attım.
Cadı kızımla vakit geçiriyorum.
Son zamanların en isabetli kararı olmuş.
Bilmem kaçıncı sayfada yazdığım gibi, dünyada bu tür forumlar el üstünde tutuluyor.
Aynı dertten ben de muzdaribim. Neyi kaçıncı sayfada söyledim hatırlamıyorum.nerdogan yazdı:
Bilmem kaçıncı sayfada yazdığım gibi
haklısın profcum sonunda hepimizin ne mühim şahsiyetler olduğumuzun farkına vardılarnerdogan yazdı:
Son zamanların en isabetli kararı olmuş.
Bilmem kaçıncı sayfada yazdığım gibi, dünyada bu tür forumlar el üstünde tutuluyor.
Yoldaslar, asagida ki kitabi okumaya basladim. Hamilelik sonrasi depresyonla ilgili yasadiklarini yazmis yazar. Biliyorsunuzdur bu kitabi mutlaka.
Biraz gerilerden baslamis anlatmaya. Karar veremiyormus hem anne hem de yazar olunabilir mi diyerekten. Hatta evlenmeyi bile dusunmuyormus. Neyse ornekler vermis hem anne hem de yazar olabilen kadinlardan. Orneklerden biri de J.K. Rowling ve demis ki:
"J.K. Rowling Harry Potter serisini yazmaya oglu dogduktan sonra basladi."
Kitabi burada biraktim ben ve devam edip etmemeye karar veremedim. Boyle basit bir hatayi nasil yapabilir boyle "unlu ve iyi" bir yazar anlamadim.
Bir kere J.K Rowling'in ilk cocugu kizdir, babasi Portekizlidir. Rowling orada Ingilizce ogretmenligi yaparken tanismis 1 sene evli kalmis ve kizlari olmustur.
J.K. Rowling kitabi yazmaya ilk cocugu yani kizi dogmadan once baslamis bu arada annsini kaybetmis bu onu derin bir depresyona suruklemistir. Devletten aldigi yardimla gecinmis ve kizi her uyudugunda kitabini yazmaya devam etmistir. Bu arada intihara kalkisip tedavi gormustur. (Dementor fikrini de bu siralarda dusunmus). Sonra ilk kitabi cikmis ve unlu olmustur. Isminde ki K harfini adina yayincisi erkek cocuklar yazarin kadin oldugunu farkedip okumak istemezler endisesi ile koymustur mesela. Kadin yazarligin zorlugundan bahsederken bunu yazabilirdi Elif Safak.
Neyse su an evli oldu esi ile bir kiz ve bir erkek cocuklari vardir. Ogullari da 2003 senesinde dogmustur. Iddia ettigi gibi 2003 yilinda baslamamistir yazmaya seriyi yani.
Bulunmasi bu kadar kolay bir bilgiyi bir yazar nasil yanlis yazabilir?
Ben simdi bu kitabi okumaya devam etmeye degmez diye dusunmeye basladim bu hata yuzunden. Haksiz miyim?