Heath Ledger..Fotoğrafta önde olan aktör ölmüş,duyunca çok üzüldüm..
Heath Ledger..Fotoğrafta önde olan aktör ölmüş,duyunca çok üzüldüm..
3-4 ay oldu öleli Gülhan ..Ölü bulundu odasında.Uyuşturucu falan dendi bilmiyorum ben en çok 2-3 yaşındaki kızı babasız büyüyecek ona üzüldüm
Evet Hatice'cim,ben de bir ay kadar önce öğrendim..Ben de genç ölümlerine hiç dayanamıyorumAnci yazdı:
3-4 ay oldu öleli Gülhan ..Ölü bulundu odasında.Uyuşturucu falan dendi bilmiyorum ben en çok 2-3 yaşındaki kızı babasız büyüyecek ona üzüldüm
Roma İmparatorluğu’nun parçalandığı günlerdir. Taht on iki yaşındaki bir çocuğun, imparatorluğun son varisi Romulus Augustus’un elindedir. Barbar general Odoacer Roma’ya varmış ve imparator Orestes’i tehdit etmektedir. Barbarların şehri fethetmesi sonrası Romulus’un ailesi öldürülür ve o da Capri adasına gönderilir.
Doğu Roma İmparatorluğu’ndan yardım alınamayınca, tek çare İngiltere’deki son Roma lejyonunu bulmak ve savaşarak ülkeyi eski haline döndürmektir.
Çocuklarla da izlenecek bir film..10 üzerinden 7 veriyorum..
medip yazdı:
aaa, iyi hatırlattın, çico'm verecekti bana bunu, artık ona yağmurlu havada bile lost yokcanom yazdı:
..
Sürükleyici olduğundan ne çabuk bitti dedim
yakın olsak ne güzel paslaşırdık bi dolu filmim var izlediğim,izlemediğim.değiş tokuş yapardık...
bu arada "Acı Ay"a başladım,48.dk.kaldım aslında iyi başlıyor.sandım ki tutkulu,güzel bi aşk filmi
yarım saat geçti geçmedi,filmin rengi belli oldu.
inşallah bu gece devamı getireceğim.
valla, ne iyi olurducanom yazdı:
medip yazdı:
aaa, iyi hatırlattın, çico'm verecekti bana bunu, artık ona yağmurlu havada bile lost yokcanom yazdı:
..
Sürükleyici olduğundan ne çabuk bitti dedim
yakın olsak ne güzel paslaşırdık bi dolu filmim var izlediğim,izlemediğim.değiş tokuş yapardık...
bu arada "Acı Ay"a başladım,48.dk.kaldım aslında iyi başlıyor.sandım ki tutkulu,güzel bi aşk filmi
yarım saat geçti geçmedi,filmin rengi belli oldu.
inşallah bu gece devamı getireceğim.
ama ben çok da arkadaşalrımla bir araya gelip birlikte izlemeyi de seviyorum
acı ay'a tutkulu aşk demekten ziyade, sapkın aşk daha yakışır gibi sanki, göreceksin..görmüşsün de galiba, rengi değişti dediğine göre
Ben bu filmi cok kotu buldum Gulhan yaaa.
Colin Firth'e hastayim ama bu rol hic yakismamis.
gülhan.e yazdı:
Roma İmparatorluğu’nun parçalandığı günlerdir. Taht on iki yaşındaki bir çocuğun, imparatorluğun son varisi Romulus Augustus’un elindedir. Barbar general Odoacer Roma’ya varmış ve imparator Orestes’i tehdit etmektedir. Barbarların şehri fethetmesi sonrası Romulus’un ailesi öldürülür ve o da Capri adasına gönderilir.
Doğu Roma İmparatorluğu’ndan yardım alınamayınca, tek çare İngiltere’deki son Roma lejyonunu bulmak ve savaşarak ülkeyi eski haline döndürmektir.
Çocuklarla da izlenecek bir film..10 üzerinden 7 veriyorum..
Filmi de seyrettim. Kitabini okumak daha iyiydi.
Seyredilebilir ama bu tip hikayeleri sevmiyorsaniz gercek yasam hikayelerini yani sIkIci gelebilir.
Ne kadar ic karartici olsa da,izlerken karmakarisik hissetmenizi saglayacak cok basarili bir filmdi bence.
Çaresizlik ve azim üzerine son derece dokunaklı bir öykü anlatan bu ilk film, Afgan sinemasından çarpıcı bir örnek...
Baskıcı Taliban rejimi altında yaşayan 12 yaşındaki bir kız ve doktor annesi, bir hastanedeki işlerinden olunca düpedüz ev hapsine mahkûm olurlar; çünkü yanlarında “yasal bir eşlikçi” - yani erkek bir aile üyesi- olmadan evden çıkamamaktadırlar, hayatlarını kazanmaları da yasaktır.
Annenin hem kocası hem de erkek kardeşi ölmüş olduğundan aileyi geçindirebilecek kimse yoktur. Bu yüzden anne, büyükanneyle birlikte, kızının saçını kesip kıyafetini değiştirerek onu erkek kılığına sokmaya karar verir. Kimliğinin açığa çıkmasından korkan küçük kız kendisine Osama adını verir ve öldürülmüş babasının arkadaşı olan mahalle sütçüsünün yanında çalışmaya başlar.
Sütçü ne iyi niyetli ve cömertse de, genç Osama’nın önünde uzanan yolculuk vicdansız karakterler ve tehlikelerle doludur. Artık bir “oğlan çocuğu” olduğu için mahalledeki diğer erkek çocuklarla birlikte Medrese’ye götürülür. Burası, aynı zamanda Taliban’ın askİstanberi eğitim merkezidir...
alinti
gecengun izledim harika bir aile filmi tavsiye ederim.
Evlatlik edinilen biraz farkli bir cocugun dunyasi ve
onu hem anlamaya hemde yardimci olmaya calisan bir baba adayinin hikayesi
MARTIAN CHILD
Complete Cast:
John Cusack - David
Sophie Okonedo - Sophie
Bobby Coleman - Dennis
Richard Schiff - Lefkowitz
Amanda Peet - Harlee
Oliver Platt - Jeff
Joan Cusack - Liz
Anjelica Huston - Mimi