18. Sayfa - Toplam 59 Sayfa var BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu
Toplam 587 sonuçtan 171 ile 180 arasındakiler gösteriliyor.

Re: "Bedava" forumu

Bende birseyler katmak istiyorum ama nasil yollucam burdan oraya??? Ordan odemeli yollamada yok burda. Ufff yaa olmadi iste simdi . Arkadaslar bende kitap ve cd lerinizi 6 yasinda olan ama 8 yasinda gibi gorunen yegenime isteyebilirmiyim???23 nisan cekilisinde yegenim icin katilmistim hatirlarsaniz onun icin isteyecegim. Ama bende istediginiz birsey olursa yollarim seve seve. Ama benim evimden vermek istediklerim hep buyuk ve agir seyler yani kargo kolay kolay olmucak gibi.

Blog Girişleri
    1

mahur_gozlum yazdı:
    Bende birseyler katmak istiyorum ama nasil yollucam burdan oraya??? Ordan odemeli yollamada yok burda. Ufff yaa olmadi iste simdi . Arkadaslar bende kitap ve cd lerinizi 6 yasinda olan ama 8 yasinda gibi gorunen yegenime isteyebilirmiyim???23 nisan cekilisinde yegenim icin katilmistim hatirlarsaniz onun icin isteyecegim. Ama bende istediginiz birsey olursa yollarim seve seve. Ama benim evimden vermek istediklerim hep buyuk ve agir seyler yani kargo kolay kolay olmucak gibi.
    Serife nerde oturuyorsun?

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

öznur ve selda
    yarın paketleriniz yola çıkıoor eşime teslim ettim bu akşam
    takip no.larını geçeriim size

arzu dergileri toplamaya başladı Serra senin için

başka başkaa diyeceğim varmıydıı
    yoktu galiba
    aklıma gelirse yazarıım

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

öznur ve selda
    yarın paketleriniz yola çıkıoor eşime teslim ettim bu akşam
    takip no.larını geçeriim size

arzu dergileri toplamaya başladı Serra senin için

başka başkaa diyeceğim varmıydıı
    yoktu galiba
    aklıma gelirse yazarıım

arkadaşlar,elinde yoğurt yapma makinesi olup kullanmayan varsa ben alabilirim oğlum için.bir türlü tutturamıyorum da.
    ben de eve bir bakayım,size uygun bir şeyler bulursam gönderirim.

Blog Girişleri
    1

Demet’cigim,

Az once kargon var dediler asagiya indim. Kucuk bir zarf bekliyordum koca koliyi gorunce şok oldum. Naptin arkadasim sen ya? Icınden cikart cikart bitmedi gonderdiklerin. Valla mahcup oldum ne yalan soyleyeyim. Teletubie cd’si derken bir iki tane falan zannediyordum. Sen harika bir cocuk filmleri/cizgi filmleri arsivi yapmis gondermissin. Muhtesem!!! Cok ama cok tesekkurler.

Bunlar yetmiyormus gibi bir de Ilgaz’a cok seker bir oyuncak (arkadaslari bilgilendireyim, ulasim araclari var oyuncagin uzerinde, yandaki dugmelere basinca, calistiklarinda nasil sesler cikardiklarini duyabiliyorsunuz) çok şık bir tişört (cidden cok begendim ama mahcup mahcup mahcup oldum, inan hic gerek yoktu Demetcigim, cok naziksin)
    Ve son olarak bana cok sık bir havlu (havlu manyagi oldugumu nerden biliyosun?

Ilgaz ozellikle cd’leri cok begenecek eminim. (tabii hepsini ayni anda goremeyecek ) teletubieler, clifford, civciv filmi, cesitli walt disney filmleri (winnie the pooh – bu aralar favorisiydi, hatta dun ben de bi tane almayi dusunmustum, denk geldi), heidi bile var (bunu ben seyredicem ) bi tane de ninni cd’si bile var. Bilmem uyumasina fayda eder mi Ilgaz bey’in

Demet!,

Tekrar tekrar tesekkurler arkadasim, cok mutlu ve mahcup ettin beni.

7. Re: "Bedava" forumu

annecik74 yazdı:
    arkadaşlar,elinde yoğurt yapma makinesi olup kullanmayan varsa ben alabilirim oğlum için.bir türlü tutturamıyorum da.
    ben de eve bir bakayım,size uygun bir şeyler bulursam gönderirim.
    İstanbuldaydı benim yoğurt yapma makinam.
    Anneme buldurayım ordan versinler kargoya.
    Arada bana özelden hatırlat ama ben az bunakım çünkü

8. Re: selda alp

Gerilim ve aşk film cd lerinizi de alabilirim.
    Ne tezat yarebbim

CemileZipak yazdı:

Bizim son sag kalan bir japon baligimiz var mesela, onu verecegim bu site araciligi ile...Gecende 6 tane yavru lepistesi verdim birine...(akvaryumdan illlalah geldi de )

sonra dusundum, neden bizim kizlar da degis-tokus veya hediye yapmasinlar dedim
    bende balık seviyorum ama yasamıyor ne yapalım
    bu fikrinide sevdim
    ama koroya verilecek ler ücretli olmuyormu
    mersinde topu topu 3-4 kişiyiz biz aranızdamı yapacagız bu işi
    şehr dısındakiler isterse ne olacak

10. Re: "Bedava" forumu

seldaalp yazdı:
    bu sene başında okul başlıyor diye 3 poşet oyuncak ayırdım kimisini verdim kimisini atım artık,lego tk.herşey ama,resmen evde ne verebilirim diye düşünür oldum yaa kızımın kıyafetlerini eltimiz kızına veriyorum,
    ama bendede bir fritöz var büyük boy isteyene
    Benim fritözüm yok aslında