handevrem yazdı:
bravo şule..sen yazınca aklıma geldi hemen baktım (sezonların-bölümlerin içinde geçen sahnelerdeki konuşmaların özetlerinin olduğu yabancı bir site var..)
kopyalıyorum orjinali bu;
Nadia is Dead
With Sayid still tied up, Rousseau asks about the crash. Sayid says that he left the others because of something he'd done. She asks about Nadia and Sayid says that she wasn't on the plane.
"She's dead...because of me."
"I'm so sorry," she says. "I want to show you something."
yazdığın gibi 1.sezon Solitary isimli bölümde geçiyor ve diyorum ki:
-haydi buyrun! dediğin gibi geçmiş mi yaşandı?
(aaa ama o öldü sanmıştır belki?? hani sonradan adadan kurtulduktan sonra öğrenmiştir adayla normal hayat arasındaki zaman farkı teorisini hatırla..)
shushu yazdı:
Bende çok emin değilim, yani öyle bir sahne hatırlıyorum, ama tam olarak ne dediğine bakmak lazım... Ama şimdi kaıp ettim mi dedi, öldü mü dedi, ne demişti??
sahende yazdı:
shushu yazdı:
aklıma takıldı, daha doğrusu biryerde okudumda aklıma takıldı: Sayid, Rousseau onu yakaladığında (1. sezondu galiba) sevdiğim benim yüzümden öldü falan gibi laflar etmişmiydi? Eğer öyleyse, Ben ve Sayid karşılaşması geçmiş mi oluyor??? Ne oluyor, ayyyyyyyyyyyyyyyy...
bak dikkat etmemişim, eğer öyle bir konuşma geçtiyse sayit'de adaya gidip gelenlerden olmuş olabilir. belki de ben ile olan o sahneden sonra gitmeye başladı ay çok karıştı vallhi.