201. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 101151191199200201202203211251301 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.001 ile 2.010 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 4x 10. bölüm fragmanları

bravo şule..sen yazınca aklıma geldi hemen baktım (sezonların-bölümlerin içinde geçen sahnelerdeki konuşmaların özetlerinin olduğu yabancı bir site var..)
    kopyalıyorum orjinali bu;

Nadia is Dead
    With Sayid still tied up, Rousseau asks about the crash. Sayid says that he left the others because of something he'd done. She asks about Nadia and Sayid says that she wasn't on the plane.
    "She's dead...because of me."
    "I'm so sorry," she says. "I want to show you something."

yazdığın gibi 1.sezon Solitary isimli bölümde geçiyor ve diyorum ki:

-haydi buyrun! dediğin gibi geçmiş mi yaşandı?

(aaa ama o öldü sanmıştır belki?? hani sonradan adadan kurtulduktan sonra öğrenmiştir adayla normal hayat arasındaki zaman farkı teorisini hatırla..)

shushu yazdı:
    Bende çok emin değilim, yani öyle bir sahne hatırlıyorum, ama tam olarak ne dediğine bakmak lazım... Ama şimdi kaıp ettim mi dedi, öldü mü dedi, ne demişti??
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    aklıma takıldı, daha doğrusu biryerde okudumda aklıma takıldı: Sayid, Rousseau onu yakaladığında (1. sezondu galiba) sevdiğim benim yüzümden öldü falan gibi laflar etmişmiydi? Eğer öyleyse, Ben ve Sayid karşılaşması geçmiş mi oluyor??? Ne oluyor, ayyyyyyyyyyyyyyyy...
    bak dikkat etmemişim, eğer öyle bir konuşma geçtiyse sayit'de adaya gidip gelenlerden olmuş olabilir. belki de ben ile olan o sahneden sonra gitmeye başladı ay çok karıştı vallhi.

yeliz çok çok dikkatli izlemek lazım hatta elime büyüteç alsaymışım keşke diyorum bazen....(köpek balığının kuyruğundaki dharma damgasını görmemiştim vb..)
    ama şunu görmüştüm;

hani sun ın babası jin i bir adama mesaj versin diye evine gönderiyor evde kızı var hatta sonradan sun a götürdüğü köpek..o sahnede jin adamla konuşurken küçük kız tv izliyordu ve tv de Hurley tutuklanmış ekip arabasına konuyordu (sayılarla ilgili aldığı ev yanmış ve kendileri yaktı sanıp polis bunu tutuklamıştı ya..)

ama bak bir yerde okudum mesela şunu da kaçırmışım;

kate gerçek babasının (asker) ofisine gidiyordu bir flashbackte o sıradada babasının arkasında duvarda sayidin olduğu bir poster mi varmış neymiş..hatta sayidin kate in babası ile bir alakası varmış hatta ve hatta bir yerde kate in bu asker olan gerçek babasının Charles widmore için çalıştığını okumuştum?????

ayrıntı, ayrıntı, ayrıntı...adamlar nasıl bir hikaye kurgulamışlar ya...
    AtaBaTu yazdı:
    1.sezon bitti
    hala yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamıyorum
    acaba ben korsan lost seyrediyor olabilirmiyim ??

valla meriç eğer diziyi anlamak istiyorsak asıl bence biz kazma küreği elimize alıp madene geri dönmek zorunda kalacağız) gibime geliyor atladığım dikkat etmediğim birçok ipucu hep ilk sezonlarda.ha bu arada yelizcim sen limonatanı höpürdetip izleyebilirsin ben sana eksik kalanları hatırlatırım o zaman )
    medip yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    parmak kaldırıyorum ben biliyorum )
    bu gün seyrettim daha
    sayid nadia için öldü dedi fransız kadına
    eminim.. son kararım
    geçmişmi gelecekmi daha o kadar anlamıyorum ama cevap bu
    bunu bir kenara yazalım
    fena tufaya getiriliyoruz gibime gelmeye başladı benim

ay iyi oluyor bu aramızda çömezlerin de bulunması
    çalış köle

kutup ayıları diyorum :)))))

senin cevabını okumadan yukarıya cevap yazmıştım valla aynı şeyi düşünüyorum şahende! senin o imzadaki yansımada manhattan bence onu da şu hani michael bu ben in adamıyla tam intihar etmeye çalışırken karşılaştıya sokak arasında(neydi tom muydu adı) neyse ..adam buna dedi ya; biz seni adadan gönderiyoruz sen yine bir adaya geliyosun (manhattan)

ama bu arada "bu kutup ayıları ne oldu yani allah allah neymiş onlar)"ehehehehhhhhehehhh
    sahende yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    sahende yazdı:
    medip yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    bu gün seyrettim daha
    eminim.. son kararım
    bunu bir kenara yazalım
    fena tufaya getiriliyoruz gibime gelmeye başladı benim

ay iyi oluyor bu aramızda çömezlerin de bulunması
    çalış köle
    eeee bu forumun faideleri de bu işte. anında görüntü show, soru sor cevabını bul anında.
    ama siz bana göre hala cıbırca konuşuyorsunuz..kaçıncı bölümden sonra anlamaya başlıyacağımı bi bilsem rahatlıycam ama ...
    neyse çoğu bitti bu hızla gidersem yakında yakalarım sizi
    hiçbir bölümde birşey bildiğini sanmayacaksın. bak 4 sezon geçmiş hala çırpınıyoruz.
    adamlar uzaylı gibi birşey nasıl senaryo yazmışlar nasıl bağlamışlar birbirine allahım bu ne zeka.

ben kimseyi değil senaristleri merak ediyorum kesin uzaylı bunlar uzaylı.

bir yerde yazıyordu da öyle aklıma takıldı... ama çok ilginç gerçekten... Nasıl çıkıcaz (çıkacaklar) işin içinden artık iyice şaşırdım
    handevrem yazdı:
    bravo şule..sen yazınca aklıma geldi hemen baktım (sezonların-bölümlerin içinde geçen sahnelerdeki konuşmaların özetlerinin olduğu yabancı bir site var..)
    kopyalıyorum orjinali bu;

Nadia is Dead
    With Sayid still tied up, Rousseau asks about the crash. Sayid says that he left the others because of something he'd done. She asks about Nadia and Sayid says that she wasn't on the plane.
    "She's dead...because of me."
    "I'm so sorry," she says. "I want to show you something."

yazdığın gibi 1.sezon Solitary isimli bölümde geçiyor ve diyorum ki:

-haydi buyrun! dediğin gibi geçmiş mi yaşandı?

(aaa ama o öldü sanmıştır belki?? hani sonradan adadan kurtulduktan sonra öğrenmiştir adayla normal hayat arasındaki zaman farkı teorisini hatırla..)

shushu yazdı:
    Bende çok emin değilim, yani öyle bir sahne hatırlıyorum, ama tam olarak ne dediğine bakmak lazım... Ama şimdi kaıp ettim mi dedi, öldü mü dedi, ne demişti??
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    aklıma takıldı, daha doğrusu biryerde okudumda aklıma takıldı: Sayid, Rousseau onu yakaladığında (1. sezondu galiba) sevdiğim benim yüzümden öldü falan gibi laflar etmişmiydi? Eğer öyleyse, Ben ve Sayid karşılaşması geçmiş mi oluyor??? Ne oluyor, ayyyyyyyyyyyyyyyy...
    bak dikkat etmemişim, eğer öyle bir konuşma geçtiyse sayit'de adaya gidip gelenlerden olmuş olabilir. belki de ben ile olan o sahneden sonra gitmeye başladı ay çok karıştı vallhi.

1. sezona geri dönmek lazım o zaman.

Huuu 1. sezonu yeni izleyenler, gelin de yardımcı olun bakiim

şimdi bu durumda Sayid, Jack, Kate, Sun, Hurley ve Aaron (yani oceanic 6sı) geçmiş gelecek arası gidip gelebiliyorlar demekki, Desmond'a da daha yeni olmaya basladı, yani mesela bu durumda Sayid'in gelecekte ya de geçmişteki tutunduğu kişi Ben di mi, doğru muyum???
    Bakalım daha neler görcez

sahende yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    bu gün seyrettim daha
    eminim.. son kararım
    gördün mü işte 1 adım öne geçmek derler buna, boşuna seyretmemişsin bu bölümleri.

o zaman 24 ekim 2005 yılında geçti ben ile görüşmesi bu da demektir ki, sait adadayken gelecekten geçmişe dönmüştür.

biraz daha kafa karıştıralım:

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_lost_4x09_ben01.jpg[/img]
    Belki farkettiniz Ben’ in ilk Flashback inde, gözünü ilk açtığı sahnede Ben’ in üzerine yattığı toprak çatlamış ve sanki Ben’ in ağzından dumanlar çıkıyor (hava soğukmuş gibi?). Sonra ayaga kalktığında görüyoruz ki yerde çöl kumu var. Bu acaba Desmond’ ın yaşadığı gibi bir olay mı yoksa sadece çekim hatası mı? (alıntıdır)

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_lost_4x09_ben02.jpg[/img]

eeee şimdi buna ne diyorsunuz????

allam iyice kafam karisti valla okuyorum cikamiyorum
    isin icinden nadia ismini hatirliyorum bende Sayid
    iskence yapmisti ona bir kadin vardi onu affetmisti omu acaba yoksa baska bir kadinmi bu off

shushu yazdı:
    biraz daha kafa karıştıralım:

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_lost_4x09_ben01.jpg[/img]
    Belki farkettiniz Ben’ in ilk Flashback inde, gözünü ilk açtığı sahnede Ben’ in üzerine yattığı toprak çatlamış ve sanki Ben’ in ağzından dumanlar çıkıyor (hava soğukmuş gibi?). Sonra ayaga kalktığında görüyoruz ki yerde çöl kumu var. Bu acaba Desmond’ ın yaşadığı gibi bir olay mı yoksa sadece çekim hatası mı? (alıntıdır)

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_lost_4x09_ben02.jpg[/img]

eeee şimdi buna ne diyorsunuz????

Bence cekim hatasi iyice kafamiz karismasin