3. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 37 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ona baba denmez bencee

ianmıyorum ya bu alçaklı bır baba nasıl yapar yavrusuna böylelerıne idam az gelır kıymamakınesınden gecırceksın her turlu acıyı yasaması lazım .insanlar bukadar nasıl canı olabılıyor yavrusunun hayatını nasıl budenlı karartabılır .benım anlamadıgım bu çocuklar bukadar yakın kanbagından nasıl sakat dogmamış

Normal bir baba değil ki bu, akıl hastası... Akıl hastasının yaptıkları gözü ile bakmak gerek...

İyi ki olay geç de olsa ortaya çıkmış, düşünsenize yaşlı adam ölseydi, onlar da hapsoldukları mahzende öleceklerdi... Dİri diri mezara gömülmüş olacaklardı.

18, 19 ve 5 yaşındaki çocukların hiç gün ışığı görmemiş olmaları tam trajedi. Ne insan , ne araba, hiç bir şey görmemişler Uzmanlar psikolojik olarak tamamen düzelmelerinin imksansız olduğunu söylüyor.

Haber doğru olabilir ama biraz abartılar var sanki.Annenin haberinin olmaması imkansız gibi.Hiç mi çocukların sesi duyulmadı.Kız hiç mi çığlık atmadı,yardım istemedi.Baba(cani desek daha doğru olur)Mahzene inip çıkarken,yiyecek götürmek,pis emellerini yerine getirmek vs. amaçlı,annenim bunu bir şekilde hissetmesi gerekirdi.

7tane çocuğu bu kızcağız orada hiçbir müdahale yapılmadan nasıl doğurabildi.Sancı çekerken ve doğum esnasında ses olmaması olduysada annenin bunu duymaması ilginç

Lanet olsun böyle ana-babalara.İğrenç bir olay...

Re: Bir Baba bunu nasil yapar yaaa:((

çok iğrenç bir olay
    nasıl insan bunlar tabikiinsan değiller böylelerine insan denemez
    dünyanın ve insanlığın gidişhatı çok vahim
    kendimizi kendimizden koruyacak hale geleceğiz
    böyle bir baba olmaz olsun
    zaten olmaz

pinor yazdı:
    Haber doğru olabilir ama biraz abartılar var sanki.Annenin haberinin olmaması imkansız gibi.Hiç mi çocukların sesi duyulmadı.Kız hiç mi çığlık atmadı,yardım istemedi.Baba(cani desek daha doğru olur)Mahzene inip çıkarken,yiyecek götürmek,pis emellerini yerine getirmek vs. amaçlı,annenim bunu bir şekilde hissetmesi gerekirdi.

7tane çocuğu bu kızcağız orada hiçbir müdahale yapılmadan nasıl doğurabildi.Sancı çekerken ve doğum esnasında ses olmaması olduysada annenin bunu duymaması ilginç

Lanet olsun böyle ana-babalara.İğrenç bir olay...
    Ses geçirmez bir odaymış ama yine de karısının hiç farketmemesi bence de imkansız... Zaten adam 3 çocuğu "kızım kapının önüne bırakıp gitti" bahanesi ile evlat edinmiş ya, şimdi Avusturyalı yetkilleri de suçluyorlar, hiç mi şüphelenmediler diye...

Mesela odada iki yetişkin çocuk var, 17 ve 18 (biri erkek üstelik) ... Onlar niye adamın üstüne atlamamış ? Ama uzmanlar buna "öğrenilmiş çaresizlik" diyormuş. Yani kurtulmanın yollarını bile düşünmemişler ....

Ama tabii olay o kadar hastalıklı ve inanılmaz ki, gerçekten kimsenin aklına bu kadarı gelmemiş de olabilir... 24 sene ya!

melisoli yazdı:
    Normal bir baba değil ki bu, akıl hastası... Akıl hastasının yaptıkları gözü ile bakmak gerek...

İyi ki olay geç de olsa ortaya çıkmış, düşünsenize yaşlı adam ölseydi, onlar da hapsoldukları mahzende öleceklerdi... Dİri diri mezara gömülmüş olacaklardı.

18, 19 ve 5 yaşındaki çocukların hiç gün ışığı görmemiş olmaları tam trajedi. Ne insan , ne araba, hiç bir şey görmemişler Uzmanlar psikolojik olarak tamamen düzelmelerinin imksansız olduğunu söylüyor.

Gamze birde benim anlamadigim bir kadin nasil hissetmez
    kocasiniz böyle biri oldugunu insan bu kadar icindeki
    caniligi saklaybilirmi yaaa haberi okuyunca kanim dondu resmen dedigin gibi cocuklarin yasadiklari ayri bir olay birde kiz hastalanmassa hic ortaya cikmayacakti belkide :-x

lanet olsun ...kanım dondu içim çekildi ... ama bana da garip gelen yanlar var dile kolay 24 yıl boyunca bu adam mahzene iniyor çıkıyor anneleri bunu görmüyor duymuyor bilmiyor çokta inandırıcı gelmiyor bana. bi oda ne kadar ses geçirmez olursa olsun hiçmi şüphelenmezsin be kadın ...kocan ortadan kayboluyor mahzene girip çıkıyor nerdesin ne yapıyorsun orda demiyorsun ,neden bende inemiyorum o mahzene demiyorsun... amaaan asın gitsin toptan karı-koca ikisinide ...ben çıkamadım işin içinden

ona baba diyemem şerefsiz onursuz aşağılık bir canlı ama karısınada pes doğrusu yıllarca nasıl merak edıpte ınmez aşağı umarım okız ve doğurduğu çocuklar bu acı hatıraları beynınde sılebılırler

günseli okurken içim daraldı nefesim tıkandı resmen yok bu kişiye baba sıfatını kullanamam ben .offf Allahım ne kötü bir kader yaaa...

Böyle ana baba olmaz olsun, okurken kanım dondu
    İnanmıyorum ben annenin bilmediğine bunlara ana baba sıfatını bırak hayvan sıfatını bile yakıştıramıyorum.
    İdam etsinler ikisini de kaç kişinin hayatı sönmüş, ölmeyi çoktan haketmişler.