Cok beklersinharry_potter yazdı:
Toonks, senin Teddy ile benim Victorie hakkında görüşsek diyorum
Söyle o zaman oğlun kızımın etrafından uzak dursun. Ne mühendisler ne mugglelar istedi de vermedim ben kızımıEb®u yazdı:
Asil sen kizina soyle, benim oglum'dan uzak dursun. Etrafinda pervane olup duruyor, cocuguma bir rahat yok. Gunde 15 tane baykus mu gonderilmis.harry_potter yazdı:
Söyle o zaman oğlun kızımın etrafından uzak dursun. Ne mühendisler ne mugglelar istedi de vermedim ben kızımıEb®u yazdı:
Fleur Fleur kizini dovmeyen dizini dovermis. Benden sana soylemesi
Geçen gün oğlunu Minerva yakalamış şömünede. Uçuç tozuyla girmiş Gryyfindor'a. Ben de çığırtkan yolladım oğluna. Diğer öğrenciler de biraz korkmuş ama ne yapalım kız çocuğu korumak lazım. Zaten kızımın babası kurtadam olma yolunda kayınpederi de kurtadam olmasın bari merlin korusunEb®u yazdı:
Asil sen kizina soyle, benim oglum'dan uzak dursun. Etrafinda pervane olup duruyor, cocuguma bir rahat yok. Gunde 15 tane baykus mu gonderilmis.
heeey durun kavga etmeyin sizin yüzünüzden çocuklar gizlice evlenecekler zaten o zamanda torun kavgası yaparsınız ılımlı olun biraz aaaaaaEb®u yazdı:
Asil sen kizina soyle, benim oglum'dan uzak dursun. Etrafinda pervane olup duruyor, cocuguma bir rahat yok. Gunde 15 tane baykus mu gonderilmis.harry_potter yazdı:
ballacim cok hakli valla, bende öptümEb®u yazdı:
optum gittiladybug yazdı:
Alnindan opulecek cadiyim aslinda di mi?Serendipity yazdı:
Lile, seni koysun bence ansiklopediye...
Yuruyen, pardon ucan, ansiklopedi gibi kadinsin, pardon cadisin.
Allam kendimi intihar edecem.
Kiz zaten gitti elden bir de sen neler diyon Hermione yaw.
ayben yazdı:
heeey durun kavga etmeyin sizin yüzünüzden çocuklar gizlice evlenecekler zaten o zamanda torun kavgası yaparsınız ılımlı olun biraz aaaaaa
Ama ben simaririm o zaman
Zey.neP yazdı:
ballacim cok hakli valla, bende öptümEb®u yazdı:
optum gittiladybug yazdı:
Alnindan opulecek cadiyim aslinda di mi?Serendipity yazdı:
Lile, seni koysun bence ansiklopediye...
Yuruyen, pardon ucan, ansiklopedi gibi kadinsin, pardon cadisin.
Lily, klibi benim kocaya seyrettirdim 2 saat once. Bayildi. Tekrar tekrar seyretti, sonra bi ara her kareyi durdurarak teker teker yorum yapti resimler hakkinda.. Psikopata bagladi beni iyicene
bakmayin sessiz sakindir, ama o da Harry Potter delisidir. Az mi gecelerimizi harcadik beraber Harry Potter felsefesi yaparak Cok romantigizdir
Bella opuyorum seniSerendipity yazdı:
Zaten, karakterlere ne oldugunu acikladi, oldu bitti. Kac bir sene ileri gittik.
Herm'in nineligini mi okuyacagiz simdi?
Ayben,seni severim ama yok kalsin, onu da okumayalim yane.