ya bir şey soracağım ateşkadehini izlerken sonunda da aklıma geldi voldi tekrar hayata hangi hortkulukla dönmüş oldu sonuçta hrry nin kanı ilemi yoksa hangi hortkuluk
ya bir şey soracağım ateşkadehini izlerken sonunda da aklıma geldi voldi tekrar hayata hangi hortkulukla dönmüş oldu sonuçta hrry nin kanı ilemi yoksa hangi hortkuluk
Çok kazık bir soru Hermonie. Bir kere horkuluklarını büyük savaştan önce yapmıştı. Orjinal Zümrüdüanka Yoldaşlığı üyeleri ile savaşmadan. Hani James'in Lilly'nin Alice Longbottom'ın olduğu zamanlardan önce.
Voldemort bugün itibariyle 60'lı yaşlarında.
Yani horkuluksuz kalan kısmı dünyaya dönemiyordu. Onu da Harry'nin kanı ve Peter'ın kolu ile döndürdüler.
Fakat o zaman su soru ortaya çıkıyor, o zaman Godric Hallow'da ne oldu ve yeni vücudunu da eğer o gece mezarlıkta yaptıysa Melez Prens'de neden horkuluk yaptıkça çirkinleştiğinden bahsediyor
Çok kazık bir soru Hermonie. Bir kere horkuluklarını büyük savaştan önce yapmıştı. Orjinal Zümrüdüanka Yoldaşlığı üyeleri ile savaşmadan. Hani James'in Lilly'nin Alice Longbottom'ın olduğu zamanlardan önce.
Yani horkuluksuz kalan kısmı dünyaya dönemiyordu. Onu da Harry'nin kanı ve Peter'ın kolu ile döndürdüler.
Fakat o zaman su soru ortaya çıkıyor, o zaman Godric Hallow'da ne oldu ve yeni vücudunu da eğer o gece mezarlıkta yaptıysa Melez Prens'de neden horkuluk yaptıkça çirkinleştiğinden bahsediyor
Burcin'e katiliyorum Ayben.harry_potter yazdı:
Burcin, Rowling Godric's Hollowda Voldemort'un nasil geri geldigini ve ruhunu nasil parcalara ayirdigini aciklamadi.
Yapimcisina bunlari soyledigini ama yapimcisinin ona kusacakmis gibi baktigini anlatti Pottercast'te kendisi. Bu bilgileri ansiklopediye de koyup koymayacagina karar vermedigini soyledi ayrica.
Hormetler
Hermonie hep zor yerden soruyor Lilly. İlla ki senin cevaplaman icap ediyor. İngilizcemiz olmadığı ve laklycoldron'u dinleyemediğimizden dolayı
Hatırlamıyorum ben de seni Ginny. Sanırım azkaban tutsağında yoktun sen. Sırlar Odası'ndan sonra sanırım direk Ateş kadehi'ne geçiş yaptın.Zey.neP yazdı:
günaydın yoldaşlar
dün ütü yaparken azkaban tutusagını ve pesındende ates kadehını ızledım. ( nekadar ütüm vardı anlayın yani )
ates kadehinin sonunda cedrıcin öldügünde cok aglıyorum ben, herseferinde, babası cansız bedenin yanına kosup aglıyorya, bitiyorum ben orada
azkaban tutsagında ginny hic oynamamısmı? kac kere izledim ilk defa farkına varıyorum, ya ben görmedim yada gercekten hic yok
Aslında Rowling'e sormak lazım. Neden Harry'nin eşini bu kadar silik bir karakterden seçti? Madem sonunda Harry ile evlendireceksin bari daha bol yaz değil mi? Melez Prens'te de, Ölüm Yadigarları'nda da az görünecek Ginny. Hatırlarsanız son kitapta da ailesi savaşa katılmasına izin vermiyor.
http://beta.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-505148/JK-Rowling-drops-hints-possible-eighth-Harry-Potter-book.html
Ben ayrıca başka bir duyum daha aldım. Sanırım Harry Potter'ın dizi filmi de çekilecek
Raylarda gider kara tren, opsun sizi Bellatrix...
Nasilsiniz bakalim yoldaslar?
Daha okumadim yazdiklarinizi...
Draco'ya bayıldım yanlız. Merlin aşkına ne tatlılarmış