16. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 614151617182666 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 151 ile 160 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Annem Hakkında Herşey

Oğlu Esteban'ın bir kaza sonucunda ölmesinden sonra annesi Manuela onun devamlı yanında taşıdığı defterini okuyor. Şöyle bir cümleye takılıyor gözleri : "Dün gece annem bana bir fotoğraf gösterdi. Yarısı yırtılmıştı. Benim hayatımın da aynı yarısı eksik gibi hissettim.". Esteban bu cümlesiyle babasını kastetmiştir aslında. Manuela ona babasının kim olduğunu hiç söylememişti. Çünkü daha yeni yeni büyüyen bir çocuğa bunu açıklamak biraz zordu. Esteban'ın babasının göğüsleri annesininkilerden daha büyüktü ve adı da Lola'ydı.

Pedro Almodovar'ın yeni filmi de oldukça mizahi ve yerinde duramayan bir film.

Ödüller: Yabancı dilde en iyi film Oscar'ı, ve BAFTA ödülü dahil olmak üzere dünya çapındaki festivallerde sayısız ödül kazandı. Almodovar, 99 Cannes Film Festivalin'de en iyi yönetmen ödülünün sahibi oldu. 14 dalda aday olduğu İspanyol Goya ödüllerinin 7'sini kazandı.

SIRADIŞI BİR FİLM DİYEYİM YORUM OLARAK

Bu yönetmenin izlediğim 2.filmi.güzel bi yorum bulmuştum.
    onu copy-past yapayım beni yormayın

almodovar sevenler bilir, yönetmen her filminde hayatta her gün olan ama hala bize garip gelen, bir türlü alışamadığımız şeyleri ele alır. ölüm, eşcinsellik, aldatma, terk edilme, tecavüz, aşk... ve bu olayların aslında ne kadar da normal, hayata dair olduğunu adeta gözümüze sokar. işte annem hakkında her şeyde de tam olarak bunu yapıyor. çarpık ilişkiler, evlendikten sonra cinsiyetini değiştiren bir adam, saçma sapan bir şekilde ölen bir oğul, oğlunun uğruna öldüğü şeye yakın olmaya çalışan bir anne ve bu annenin sonunda ölen oğlunun yerine yenisini (!) bulması. ve tüm bu olan biten esnasında karakterlerin hayran kalınacak soğukkanlılığı. onlar soğukkanlı, çünkü almodovar hayata bizden daha yukarıdan bakıyor. çünkü o hayatta başına gelebilecekleri kabullenmiş ve her şeyi ama her şeyi normal karşılıyor. annem hakkında her şey ise sadece bunu bize göstermek istediği mükemmel filmlerinden bir diğeri...
    http://beyazperde.mynet.com/filmyorumlari.asp?id=567&kat=yeni

BEOWULF

BEOWULF / Ölümsüz Savaşçı'yı izledik az önce.

Wikingler zamanı ile ilgili, canavarlı, ejderhalı, bolca kahramanlık öykülü Fantastik kurgu filmlerinden hoşlanıyorsanız tavsiye ederim.

Beowulf efsanesi'ni anlatan bilmem kaçıncı film ama bu filmi diğer filmlerden ayıran özelliği 'performans yakalama tekniği' denilen bir teknikle çekilmiş olması. Oyuncular normal filmlerdeki gibi oynuyor ancak bilgisayarda animasyon filmmiş gibi convert ediliyor

Bana göre değil bu tür filmler diyenlerdenseniz en azından Angelina Jolie izlemek için değer
    Şaka bir yana, filmin oyuncu kadrosu gerçekten kuvvetli, izlemeye değer. Kasım/07'de sinemalarda oynamış.

dip not: Beowulf'un anadan üryan, canavarla ilk dövüştüğü sahnelere dikkat

NO RESERVATIONS / AŞK TARİFİ

Benim gibi mutfak perilerine göre harika eğlenceli bir romatik film. Catherine Zeta-Jones'un ünlü bir restoranın şefini canlandırdığı film boyunca gözümüze ve midemize hitap edecek tabaklar geçecek gözümüzün önünden.
    Aç izlememenizi tavsiye ederim

4. PREMONITION - SIRADISI

Ilginc bir film. Gerilim filmlerini fazla sevmem ama bu cok gerilimli degildi ve konusu ilgincti. Tavsiye ederim.

Konusu:

Linda çok güzel bir evde iki çocuğu ve onu seven kocasıyla yaşamaktadır. Mükemmel hayatı, bir gün kocasının trafik kazasında öldüğü haberiyle sarsılır. Ertesi sabah uyanıp kocasını yanında sağlıklı bir şekilde bulduğunda, yaşadıklarının bir rüya olduğunu düşünür. Kısa bir süre sonra aslında gördüklerinin rüya olmadığını anlar. Ailesini kurtarmak için zamana ve kadere karşı gözü dönmüş bir halde yarışır.

www.sinema.com

5. SNOW CAKE

Snow Cake Trailer

Cok guzel dramatik bir hikaye. Alex yanina aldigi otostopcu kizla kaza gecirir ve kiz olur. Suclu olmadigi halde sucluluk hissetmektedir ve kizin otistik annesini gormeye gider.

6. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

CORPSE BRIDE - ÖLÜ GELİN

Bu cizgi filmi ne zamandir seyretmek istiyordum, sonuNda basardim. :-d

Super degil ama hosuma gitti. Kucuk cocuklara uygun degil.

7. Re:ANESTEZİ

Joby Harold’un yönettiği ve Hayden Christensen, Jessica Alba, Lena Olin ile Terrence Howard’ın?başrolleri paylaştığı?Anestezi nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz bir film...

Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında "anestezik fakındalık" adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.

Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar.

Sürükleyici olduğundan ne çabuk bitti dedim

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

ladybug yazdı:
    CORPSE BRIDE - ÖLÜ GELİN

Bu cizgi filmi ne zamandir seyretmek istiyordum, sonuNda basardim. :-d

Super degil ama hosuma gitti. Kucuk cocuklara uygun degil.

aaa, niye öyle diyorsun, biz çok sevdik bu filmi
    bence çok güzel, müzikleri de çok hoş.

ben tavsiye ederim, hala ara sıra açar bakarız

Eternal Sunshine of the Spotless Mind - (Sil Baştan)

Konuşu şöyle, (aslında hiç sevmem konusunu anlatmayı ama..) kız ve adam tanışır birbirlerinis everler sonra kız birden adamı tanımımzdan gelir, zira kendisi adamdan sıkıldığından onu onutmak için hafızasından adamı sildirmiştir. Bunu duyup çok kızan adam kıza misilleme yapmaya kalkar ama pişman olup sildirme aşamasında geri dönmeye çalışır.

Film çok iyi eleştiriler almış bir filmdir, benim zilerken bir çok yerde aklım karıştı, bu öncesi miydi sonrası mıydı şeklinde ama işleniç aşısından da çok değişik ve ilginç buldum.

Jim Carrey'yi hiç bir dram'da izlemiş miydiniz? Burada öyle.

Re:ANESTEZİ

canom yazdı:
    ..
    Sürükleyici olduğundan ne çabuk bitti dedim

aaa, iyi hatırlattın, çico'm verecekti bana bunu, artık ona yağmurlu havada bile lost yok