canlı dizi sitesinde de 9.bölüm var izlemek isteyenlere duyurulur...
bende burdan izledim son bölümü anlatmak icin
sabirsizlaniyorum hadi ama
çok sağolasın izledim.sewinc yazdı:
dırınınınınınınını,
antlaşma haaaaaa,
ben'e çok üzüldüm ama çok duygu yüklüydü yine.
Taslar ufak ufak oturmaya basliyor sankiii nasilda keyif ve heyecanla izledim yineee .
Ben ve Sayid'in yollari kesisti gelecekte isortakligi edeceklerini gormustuk ama nasil basladiginida gormus olduk.
Bu lafada bittim "kivircik saclarinin tek bir teline zarar verirsen seni oldururum" bilin bakalim kim demistir bunu????
Izleyenler gelsin yorum yapalim .
tebi ki sarı saçlı sawyer demiştir.serden yazdı:
Taslar ufak ufak oturmaya basliyor sankiii nasilda keyif ve heyecanla izledim yineee .
Ben ve Sayid'in yollari kesisti gelecekte isortakligi edeceklerini gormustuk ama nasil basladiginida gormus olduk.
Bu lafada bittim "kivircik saclarinin tek bir teline zarar verirsen seni oldururum" bilin bakalim kim demistir bunu????
Yalnız sawyer'ın rolünde tam 360 derecelik değişim olmuş , kaete 'i bile bırakıp gidebilecekken , claire ve hugo için canını ortaya koymasına anlam veremedim, sanki jack oldu birdenbire enteresan. hani diyorum jack de hasta gibi ya kişilik mi değiştiriryorlar , jack sawyer, sawyer da jack mi oluyor.
hadi bakalım kritik yapalım
Ya aslinda blof yapti ama yemedi, her zaman islemiyor iste.sahende yazdı:
çok sağolasın izledim.sewinc yazdı:
dırınınınınınınını,
antlaşma haaaaaa,
ben'e çok üzüldüm ama çok duygu yüklüydü yine.
sorular:
widmore'un muş ada daha önceden ve tekrar benim olcak diyor ama ben diyor ki bulamazsın adayı.nasıl yani adayı adamları buluyor da widmore nasıl bulamıyor, yoksa ada koordinat mı değiştiriyor sürekli ????
siyah duman istenildiğinde gelebilen birşey mi, bir odaya girdi arkasından siyah duman geldi topunu katletti gitti, bu şey gaz diye bahsettikleri şey olabiler mi neticede gaz da duman çıkartır değil mi???????
ben'in gittiği tarih 24 ekim 2005 di yanlış hatırlamıyorsam, yani desmond 24 aralıkta konuşmuştu penny ile o zaman 10 ay sonrasını izliyoruz aralarda demektir bu değil mi.????
Seker sen onun icindeki yufka yuregi anlayamamissin , o hep oyleydi aslinda. Ayricana Kate ile anlasmalilar sanirim orayida kacirmissin .sahende yazdı:
tebi ki sarı saçlı sawyer demiştir.serden yazdı:
Yalnız sawyer'ın rolünde tam 360 derecelik değişim olmuş , kaete 'i bile bırakıp gidebilecekken , claire ve hugo için canını ortaya koymasına anlam veremedim, sanki jack oldu birdenbire enteresan. hani diyorum jack de hasta gibi ya kişilik mi değiştiriryorlar , jack sawyer, sawyer da jack mi oluyor.
hadi bakalım kritik yapalım
Soz konusu Sawyer olunca iste boyle savunma mekanizmasi calisiyor .
Heee bu arada sanirim Claire ic kanama'dan gidicek , yani o bombadan sapasaglam cikmasi ilginc dimi!!!
Bu bolumden ben anladimki Sawyer'in mezari degil de Claire'in mezari ziyaret edildi. Eeee Aaron'da Kate'de .
ben ücüncü bölümde takildim kaldim, netten izlemek bana göre degilmis. ama gecen media marktda dvd lerini gördüm, tüm sezon falan yaziyordu galiba üstünde, onlari almayi düsünüyorum.sahende yazdı:
günaydın, bizim işler gizli işler kime ne olduğunu bilmiyoz biz.Zey.neP yazdı:
sizede bir günaydin diyim dedim
günaydin adacalir, havalar nasil, daha kurtulamadinizmi?
Zaman yolculuklarımız var içimiz dışımıza çıkıyor valla.
Adadan kurtulmak için vasıtaya gerek yok şekerim çok kolay.
Sizin sihirlerden bilem kolaymış hemide.
burası soğudu yağmur yapıyor.
bizim quiddich maci var bugün hava cok güzel
bu arada ben'in çöle zaman geçişinde yaralı olduğunu farkettiniz , adada yine birşeyler olmuş ben yaralı olarak apar topar gelmiş galiba.
+++++++ lost senaristlerine teessüflerimi iletmek istiyorum yine bir arap ve türk vakkası bu.
önce arapça sonra türkçe adamlar hala bizi arap sanıyorlar ya da öyle sanılması isteniyor büyük ihtimal 2. söylediğim.
sawyer umarım arap olmadığımızı anlatır ama yine de sinirlerim geriliyor hiç böyle bir konuya girmeseler daha iyi yaparlardı bence.