343. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 3.421 ile 3.430 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Yukarı sabitlenecek forumdur

Burcin var ya Esen Meltem uyumasa bir gulecem bir gulecem sorma. KArnim agridi kendimi kasmaktan

harry_potter yazdı:
    Dün geceki rüyamı anlatayım size.

Melez Prens çıkmış. Galasına katılmışım Deniz ve Ayben'de yanımda. (nedne Hugo yok acaba, bak sinir oldum şimdi kendime)

Türkiye galasına Hermonie ve Daniel'da gelmiş. Yanlarına gittik. Benim elimde fotoğraf makinası. Emma'nın yanına gittim. Ayben'i işaret ederek "Sizin yaptığınız rolün Türkiye versiyonunu Ayben Hanım oynuyor. Rica etsem ikinizin bir fotoğrafını çekebilir miyim?" Emma d atamam diyor. Ayben'in yanına götürüyorum fotoğraflarını çekiyorum. Ayben demez mi Hermonie'ye "bu kadam makyajı ben de yapsam beni oynatırlardı zaten"

2. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Yukarı sabitlenecek forumdur

Zey.neP yazdı:

lilly benim kaynanam olduguna göre, minik lillyde benim göremcem oluyr dimi?
    Tabii ki

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Yukarı sabitlenecek forumdur

ladybug yazdı:
    Zey.neP yazdı:

lilly benim kaynanam olduguna göre, minik lillyde benim göremcem oluyr dimi?
    Tabii ki
    Hayır bi kerem. O benim Victoriem. Teddy ile arkadaşlık edecek.

Tonks gelsin de uzaklardan en yakın zamanda baş göz edeceğim ben onu Teddy ile

Sakın bana birşey demeyin ben James Sirius'un yalancısıyım vallaha Teddy ile Victorie'yi öpüşürken görmüş 9 çeyrek Hogwarts treninin istasyonununda

ladybug yazdı:

Burcin var ya Esen Meltem uyumasa bir gulecem bir gulecem sorma. KArnim agridi kedini kasmaktan
    Size devamını anlatmadım daha. Fotoğrafını çektim. Sonra bizim Herm ile Daniel'ın yanına gittik. Konuşabilir miyiz dedik. Masaya oturduk. Daniel'a başladık anlatmaya; işte sen kendi işin gücün için uğraş, önce oyunculuk yapmayı öğren. Öyle her politik şeye atlama. Bak biz anneler sizleri seviyoruz, siz böyle yapınca çok kızıyoruz...

Daniel zavallım da oturmuş kuzu kuzu dinliyor. Ayben dedi Rowling'de gelmiş midir? Yok gelmedi dedim. Ozan Beddle'ın masallarına ekleme yapacakmış. Ona da kızacaktım dedi Ayben. Dambuldore'un cinsel hayatı ile ilgili nasıl öyle bir açıklama yapar.

Fakat Ayben'i nasıl hayal ediyorsam artık çok kızgındı Rowling'e. Çocuklara ise (Emma ve Daniel) nasıl sevgi dolu anlatamam.

Pazartesi'ye kadar rüyamla ilgili açıklama da alamam şimdi.

Ben en iyisi bu gece kalın giyineyim de oram buram açıkta kalıp birşeyler üretmesin. Yoksa senin daha çok güleceğin var gibi görünüyor Lilly

5. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Yukarı sabitlenecek forumdur

harry_potter yazdı:
    Hayır bi kerem. O benim Victoriem. Teddy ile arkadaşlık edecek.

Tonks gelsin de uzaklardan en yakın zamanda baş göz edeceğim ben onu Teddy ile

Sakın bana birşey demeyin ben James Sirius'un yalancısıyım vallaha Teddy ile Victorie'yi öpüşürken görmüş 9 çeyrek Hogwarts treninin istasyonununda
    Bak bak bak! Victorie diye sen benim kizimdan mi bahsediyordun?

Anlamamisim ben

ladybug yazdı:

Anlamamisim ben
    Tabiki. Fransız güzelliği sezinledim senin kızında ben. Aynı annesi Fleur

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Yukarı sabitlenecek forumdur

[quote]
    harry_potter yazdı:

Size devamını anlatmadım daha. Fotoğrafını çektim. Sonra bizim Herm ile Daniel'ın yanına gittik. Konuşabilir miyiz dedik. Masaya oturduk. Daniel'a başladık anlatmaya; işte sen kendi işin gücün için uğraş, önce oyunculuk yapmayı öğren. Öyle her politik şeye atlama. Bak biz anneler sizleri seviyoruz, siz böyle yapınca çok kızıyoruz...

Daniel zavallım da oturmuş kuzu kuzu dinliyor. Ayben dedi Rowling'de gelmiş midir? Yok gelmedi dedim. Ozan Beddle'ın masallarına ekleme yapacakmış. Ona da kızacaktım dedi Ayben. Dambuldore'un cinsel hayatı ile ilgili nasıl öyle bir açıklama yapar.

Fakat Ayben'i nasıl hayal ediyorsam artık çok kızgındı Rowling'e. Çocuklara ise (Emma ve Daniel) nasıl sevgi dolu anlatamam.

Pazartesi'ye kadar rüyamla ilgili açıklama da alamam şimdi.

Ben en iyisi bu gece kalın giyineyim de oram buram açıkta kalıp birşeyler üretmesin. Yoksa senin daha çok güleceğin var gibi görünüyor Lilly
    Ay inanmiyorum sana Burcin yaaa!

Iyi ortun bu gece

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Yukarı sabitlenecek forumdur

harry_potter yazdı:
    ladybug yazdı:

Anlamamisim ben
    Ulen kafayi mi yedin? Onun annesi benim.

Nayir nolamas

ladybug yazdı:
    harry_potter yazdı:
    ladybug yazdı:

Anlamamisim ben
    Ulen kafayi mi yedin? Onun annesi benim.

Nayir nolamas
    Ben Fleur değil miyim, o halde onun annesi benim. Sen de kendini hemen olaya maydonoz yaptın Lilly. Senin tek çocuğun var o da Harry kabiliyetsizi (Bella görse yazdığımı öperdi beni eminim )

Benim evimde yaşayan Albus Severus ise Ginny'nin ortanca oğlu. Lütfen rica ederim. Çocuklarımızı karıştırmayalım

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Yukarı sabitlenecek forumdur

harry_potter yazdı:

Ben Fleur değil miyim, o halde onun annesi benim. Sen de kendini hemen olaya maydonoz yaptın Lilly. Senin tek çocuğun var o da Harry kabiliyetsizi (Bella görse yazdığımı öperdi beni eminim )

Benim evimde yaşayan Albus Severus ise Ginny'nin ortanca oğlu. Lütfen rica ederim. Çocuklarımızı karıştırmayalım
    Hayir kizimi sana vermem. O artik benim.

Vermeseydin o zaman. HAkkini kaybettin.