Aaa ben bu forumu kaçırmısııım ..
Ben tuttum cemile ..
süper bir fikir
Aaa ben bu forumu kaçırmısııım ..
Ben tuttum cemile ..
süper bir fikir
cigdemay yazdı:
gecenlerde Begonvil Demet'in actigi bir rahatladim forumu vardi ya hani herseyini attigindan bahsettigi
iste o forum buna benziyordu. ben de cingenelik edip Mert'in artik izlemedigi teletubie cd'lerini ilgaz icin istedim ondan
Aşkolsun Çiğdemcim , cok sevindim ben hatta ..
Çok iyi ettin ..Ben tembellik edip bir türlü kargo paketi hazırlayamadım ya ,ona yanıyorum..
Geçen hafta tam istanbul dısına gitmek üzereyken ,2 gün arayla 2 dostumuz vefat etti..üst üste ..o hafta hem moral bozuk,hemde cenaze telaşı vs fırsatım olmadı ..
Cd ler hazırda ,onları tek tek bir cd çantasına yerleştirme ve kargo paketi hazırlama işlemi kaldı ..en kısa zamanda göndericegim ..
Bir arkadaş daha istemişti yeğenleri icin ..onada ayırdım ..ikisini birlikte göndereceğim
Geç kaldıgım icin kusuruma bakmayın olurmu
Geçen gün bir sürü çocuk çizgifilm/animasyon VCD'si,bir sürü kitap attım..Keşke önce görmüş olaydım bu forumu mutlaka talibi olurdu..Gene de bakayım neler verebilirim diye..Çok iyi olmuş bu forum
pamuk prenses vb. kostümlere talip olabilirim, ve ingilizce eğitim cd.lerine yaşına uygun
bende kzımın artık okumadığı hikaya kitablarını yollayabilirim.
Vişne çekirdeği çıkarma makinası var yahu bende,küçük portatif bişey.Geçen elime geçti ayırdım kayınvalideye götüreyim o kullansın bari yıllardır duruyor,hiç kullanmadım.
Burdan isteyen varsa gönderebilirim.
aaa ben isterim yazın difrize koyuyorum o zaman lazım oluyorla_belle yazdı:
Vişne çekirdeği çıkarma makinası var yahu bende,küçük portatif bişey.Geçen elime geçti ayırdım kayınvalideye götüreyim o kullansın bari yıllardır duruyor,hiç kullanmadım.
ne göndercen kayınvalidenela_belle yazdı:
töbetöbee
yolla Seldayaa işte
bence de gönderS.E.S yazdı:
töbetöbee
yolla Seldayaa işte
bencedeeeeeyildiz_hatun yazdı:
bence de gönderS.E.S yazdı:
töbetöbee
yolla Seldayaa işte
la_belle yazdı:
Bnedede var ondan..
Ama ben sık kullanırım..
Ben onu zeytin çekirdeği çıkartmak amaçlı almıştım..
Mert küçükken zeytini çekirdekli yemezd-boğazına cekirdek kacıcak diye bende korkardım onunla ayıklar koyardım tabagına ..
öyle alıştı ya ,şimdide zeytini cekirdekli yemez..