ben de haftaya evde temizlik yapıcam. aklım hep bu forumda. ama benden öyle güzel şeyler çıkmaz. yine de bakıcam
ben de haftaya evde temizlik yapıcam. aklım hep bu forumda. ama benden öyle güzel şeyler çıkmaz. yine de bakıcam
Bende kitaplara talip olabilirim özellikle Otobiyografi
türünde olanlara ve Oğuzun yaşına uygun eğitsel kitaplara, mesela odamı düzenliyorum, tuvalet eğitimi, kurallar tarzı kitaplara çok ihtiyacım var.
Şu an yazlık kışlık işine kalkıştım işe yarar bişey varmı bakalım
Zeynep hanımın kitaplığına bakmam lazım.
olabilir..
Yasko yazdı:
türünde olanlara ve Oğuzun yaşına uygun eğitsel kitaplara, mesela odamı düzenliyorum, tuvalet eğitimi, kurallar tarzı kitaplara çok ihtiyacım var.
powerrangers dergilerimiz var
yeni tarihlilerini ebedi vermez erkan ama
eskileri atmadıklarımı
yollayabilirim
(LA BELLA ARZU İÇİN TOPLANMAKTA )
ben de çocuk eğitimi ile ilgili kitaplara dergilere talip olabilirim. herhalde günün birinde lazım olur
şimdi baş sayfadaki verilebilecekler listesine baktım da. saksılar gözüme ilişti. balkonuma saksı almak istiyorum. eğer balkon saksıları olup da kullanmayanlar olursa talip olabilirm
Çok sevinrim bu arada elmo cd leri olan arkadaşlar varsa, bizede kopyalamalarını rica edebilirim, bizim kuponlar yarım kaldıda alamadık.Öznur-Zeynep04 yazdı:
Zeynep hanımın kitaplığına bakmam lazım.
olabilir..
Yasko yazdı:
kız çocuğu balo vs kostümleri, süslü elbiseleri olan arkadaşlara talip olabilirim... hatta geri vermek kaydıylada olabilir..
nujenin okulunda ne balo bitiyor nede etkinlik...
hepte kendiniz alın diyorlar......
Epsilon Yayınları ve Gelişim Dizisinin birkaç kitabı var elimde.
Kişisel gelişim için.
İsimleri:
- Dil ve Şiddet
-Hain bir kapitalistin yaşam öyküsü
-Üzüntüyü bırak yaşamaya bak
-İş hayatında oltadaki köpekbalıkları
-Bir dakikalık Satıcı
-İş hayatında köpekbalıklarıyla yüzmek
-Bellek Eğitimiyle Anımsama Yöntemleri
-Sağlıklı ve Başarılı olmak için bir dakika
-Özbenliği yaşamak
-söz söyleme ve iş başarma sanatı
-Bir dakikalık anne
Hepsini gönderebilirim
İsteyen özel mesaj da atsın ki forumu takip edemeyebilirim.
eger bunla ilgili kıtaplar varsa bende talip olabilirim çok isterimyildiz_hatun yazdı:
ben de çocuk eğitimi ile ilgili kitaplara dergilere talip olabilirim. herhalde günün birinde lazım olur