benim hediye ettigim yeni süpürgeni kullannerdogan yazdı:
Gidiyorum, artık süpürgeyle mi gideriz bilmem. Ama, 5 gün yokum. Görüşmek üzere..
iyi tatiller
benim hediye ettigim yeni süpürgeni kullannerdogan yazdı:
Gidiyorum, artık süpürgeyle mi gideriz bilmem. Ama, 5 gün yokum. Görüşmek üzere..
iyi tatiller
Sen Cinlilerin her dedigine inanma. Konusur onlar oyle yerli yersiz.ezoferda yazdı:
He sen öyle san,Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş demiş çinli bir filozofladybug yazdı:
Cok gorduk biz o siyasi buyuculerden. Ancak konusursunuz siz, icrat desen TIK yokezoferda yazdı:
Biz siyasi büyücüler sezdirmeyiz kendimizi.İllegal çalışırız .Ama nerdee anlıycanız da ben de görecem.
Olur bana da benziyo zatenZey.neP yazdı:
bakin bakin seyhana rol buldum
Dolores Umbrige yapalim onu, oda pek bir siyasidir
saclar ayni sadece sen bunun yarisi kadarsin, yavrusu gibi durursun herhalde yanindaezoferda yazdı:
Olur bana da benziyo zatenZey.neP yazdı:
bakin bakin seyhana rol buldum
Dolores Umbrige yapalim onu, oda pek bir siyasidir
Dolores'in ne politikligini gordunuz?
Dracolarim 23 Nisan'i yaylalarda sekerek kutladilar. Sizin kucuk buyucu/cadilarin da bayramini kutluyoruz.
Günaydın yoldaşlar.
Nesli doğru söylüyorsun Dolores politik değil bürokrat.
Fakat yine de Seyhan'a yakışır
Ginny Bacı kırk yıl düşünsem bu kadar iyi tutturamazdım. Harika. Hafta sonu görüşürüz Doloreeeeeeeeeessssssssssss
politik olmasada baya bi sIkI siyasi görüsü var iste
doloresi öp benden fleur
James-Sirus simdi havalarda yoldaslar, Pazara müsabakasi var, dua edin, sans dileyin benim kuzuma emi
James Sirius'da babası gibi kupalarla döner Merlinin pantolonu hatrına. Ben James Sirius'un hep iyi bir quiddich oyuncusu olduğunu düşündüm hep. Biliyorum annesi gibi başarılı bir quiddich oyuncusu olacak.Zey.neP yazdı:
politik olmasada baya bi sIkI siyasi görüsü var iste
doloresi öp benden fleur
James-Sirus simdi havalarda yoldaslar, Pazara müsabakasi var, dua edin, sans dileyin benim kuzuma emi
Ben sizin konuştuklarınızdan bişicik anlamadım