Konuş Cho arkandayım.SeL@y yazdı:
Senin sevdiceginin peder neredendi abla,pure mure derken ozunuzu inkar etmeseniz diyorum
Konuş Cho arkandayım.SeL@y yazdı:
Senin sevdiceginin peder neredendi abla,pure mure derken ozunuzu inkar etmeseniz diyorum
harry_potter yazdı:
Sen hele bir başla Günseli devamı gelir. Bak Anci cadısına 33. sayfaya gelmiş 2 yılda. Ondan daha hızlı olacağına eminimNartaneleri yazdı:
Yaf su harry potteri bende okuyum desem
ömrüm yetmez ama ben sizleri seyrediyorum ve cok begeniyorum seviyorum yani benim cocuklarda düskün
degil onlarin sayesinde izleyim kiskanc fesat ben neyse
ben lost ceteme devam edeyim sizlere basarilar bol bol okumalar bol bol yorumlar
beni küçükten tanıyorlardı bir nevi kızları gibi yetiştiğimden sık evlerinede girp çıktığımdan beni yadırgamadılar zaten hep burunlarının dibindeydimharry_potter yazdı:
Yaaa gözlerindeki damlaları sayıyorum benladybug yazdı:
Molly de seni sevemedi gitti be Fleur. Cok uzuluyorum sana.harry_potter yazdı:
Gelin kaynana komiksiniz
İkiniz de birbirinizi çoook seviyorsunuzdur eminim
İmza: Fitil Fleur
bizim iyidir moly le aramız
Burunsuzu sevesicelerSerendipity yazdı:
Voldi'ye tapasicalar.
Büyücü sanamaz Anci kendini, erkek değil ki. Cadı sanacak kendini cadı Lilly.ladybug yazdı:
kendi buyucu sanmak lazim diyom
Çok Merlin'ine kavuştuğundan beridir hafızanda gerileme mi oldu
Hele ki histerikli senle kabileyetsiz Harry oynuyor ki anlamak iyice imkansızlaşıyorayben yazdı:
bak şimdi anci cim melez prensin filimi çekiliyor vizyona bir girsin ne kadar kırpılmış kuşa dönmüş kitap hepimiz göreceğiz kitaptaki sahnelerin hepsi flimde olmuyor ve kitaptaki ifadeleri bazen oyuncular yakalayamıyorAnci yazdı:
Yaf ben bu heri poter serisinin cd lerini izledim,sayılmaz mı?
Çocukları sayarız ama seni ı-ıhAnci yazdı:
Ha bir de kıızm da zaten tam cadı ..Anci yazdı:
Ama ama bak yaa..harry_potter yazdı:
Müritlerimi senin üzerine mi salmışım yanlışlıkla Lillyladybug yazdı:
Olmas olmaaaaaaas!Anci yazdı:
Yaw siz beni delitceniz mi?
Okumak lazim diyom, sadece okumak yetmez inanmak lazim diyom, kendi buyucu sanmak lazim diyom, sadece kendini degil, kocayi cocugu..... diyom da diyom
Kitaplari oku yazili yapcem seni.
Cd seyrettim..
Oğlum da heri poter gibi gözlüklü oldu.
Hala mı sayılmaz
Gene mi sayılmıyo ?Halla hallaaaaa
ezoferda yazdı:
Biz siyasi büyücüler sezdirmeyiz kendimizi.İllegal çalışırız .Ama nerdee anlıycanız da ben de görecem.
Ruhemicileri (dementors) salacağım peşine. Yoldaşlar Seyhan'a tüm kitapları okuttuktan sonra ölüm yiyen olsun ne olur
fitil sana hiddetimden asayı öyle bir sallamışımki pc kapandı başa döndü tekrar acmak zorunda kaldımharry_potter yazdı:
Hele ki histerikli senle kabileyetsiz Harry oynuyor ki anlamak iyice imkansızlaşıyorayben yazdı:
bak şimdi anci cim melez prensin filimi çekiliyor vizyona bir girsin ne kadar kırpılmış kuşa dönmüş kitap hepimiz göreceğiz kitaptaki sahnelerin hepsi flimde olmuyor ve kitaptaki ifadeleri bazen oyuncular yakalayamıyorAnci yazdı:
FİTTTTTİİİİİİİİİİLLLLLLLLL
yanına gelmeyeyim
seni fransız kırıtığı seni
Hep yağ hep yağ tabiki severler seni. İngilizsin ya ondan. Ayrımcılık yapıyorlar aynı slyterrin gibi.ayben yazdı:
beni küçükten tanıyorlardı bir nevi kızları gibi yetiştiğimden sık evlerinede girp çıktığımdan beni yadırgamadılar zaten hep burunlarının dibindeydim
bizim iyidir moly le aramız
Benim gibi asil fransız fazla zaten size. Greyback kocamı ısırmasaydı size yakın oturmaya hiç niyetimiz yoktu zaten.