harry_potter yazdı:
Günseli çok tatlısın sen biliyorsun değil mi? Keşke bu sitede öpücük ikonu da olsa. Yanaklarına bolca kondursaydımNartaneleri yazdı:
sizi seviyom öyle icimden geldi
harry_potter yazdı:
Günseli çok tatlısın sen biliyorsun değil mi? Keşke bu sitede öpücük ikonu da olsa. Yanaklarına bolca kondursaydımNartaneleri yazdı:
sizi seviyom öyle icimden geldi
harry_potter yazdı:
Ron playboyun teklifini kabul etmene sıcak bakacak, bu ancak Voldemort iyi insan olmayı seçtiğinde olur ancak, yani hiçbir zamanayben yazdı:
bilmiyorum ronla konuşacagım nekadarına onay verecek bilmiyorum aslında benim pek isteğim yok teklifi kabul etmemeyi düşünüyorum
hem yapımcımızda istemiyor
zaten bana göre değil hep dedim bunu
Sevmiyo iste Fleur'u yalan mi Ginny?Zey.neP yazdı:
anama atmayın leyynnn :-x
33.sayfadayım..Önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında ilk bitirilecek işharry_potter yazdı:
Bitti mi kitabın 2. sayfası diyorum ne diycem Geç artık 3. sayfayaAnci yazdı:
Efendimmmmmmmmmmmmmmmm....
Ne çelişmesi beaa.Ben severim harry potter serisini.Bi kerem hiç muhalif tavır sergilemedim,siyasi görüş bildirmedim bu konuda Burçine sor.SeL@y yazdı:
4 kitabi da okumus,aralarina katilayim da beni de sevsinler diyemiyor sirf icindeki muhalif ruhdan dolayi,biliyorum Seyhaann icin gidiyor,gel gel kendinle celisme gel
Anaaam ne zormuş sizle uğraşmak yav.Ben miting yapayım en iyisi
Ha bu arada beni sevmek zorundasınız zaten
Kapi gibi babam ulu buyucu Cygnus'a laf mi carptin simdi sen, SelayCho? Babam Cygnus hepinizi cebinden cikarir alimMerlin.
Yikilin karsimdan, kirmasoylar sizi...
SeL@y yazdı:
Senin sevdiceginin peder neredendi abla,pure mure derken ozunuzu inkar etmeseniz diyorumSerendipity yazdı:
Size ne ya, pureblood'dan?
Slytherin misiniz siz?
Kirma soy (benim icadim, ahahaha) mudbloodlar sizi...
ladybug yazdı:
harry_potter yazdı:
Arkadaşlar zaten pure-blood hogwartslı. Sadece asıllarını unutmuşlar, asimile olmuşlar. Kendilerine getirmek lazımdıladybug yazdı:
Fleur, murid mi yapiyorsun ceteye?
burda yazilanlari sanki baska bir dildeymis gibi anlayamiyorum
Calisin, unutmussunuz Black ailesinin soy agacini...
http://www.hp-lexicon.org/wizards/blackfamilytree.html
Haydi ben babam Cygnus'a buralari gezdirmeye gidiyorum.
Uslu durun, buyucu cadi olun, kafami bozmayin.
Voldi'ye tapasicalar.
Buyucu musun? Yoooo!ezoferda yazdı:
Ha bu arada beni sevmek zorundasınız zaten
Muggle buyucu bilem olsan kabul ama yok degilsin.
Niye sevcez o zaman?
Vay Anci kendini asmis yalniz ve 33. sayfaya gelmis.Anci yazdı:
33.sayfadayım..Önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında ilk bitirilecek işharry_potter yazdı:
Bitti mi kitabın 2. sayfası diyorum ne diycem Geç artık 3. sayfayaAnci yazdı:
Efendimmmmmmmmmmmmmmmm....