sahende yazdı:
evet 24 nisana sayılı günler kaldı.
En geç cumartesi günü yeni bölümü izlemeye başlayacağız.
Heyecanlandım şimdi.
Bende bekliyorum gün sayiyiyorum
sahende yazdı:
evet 24 nisana sayılı günler kaldı.
En geç cumartesi günü yeni bölümü izlemeye başlayacağız.
Heyecanlandım şimdi.
Bende bekliyorum gün sayiyiyorum
ben bundan bahsetmiştim sende eğitim şart demiştin şahende hatta adam ülkesine dönünce karısına ne anlatacak merak ediyorum da demiştim bak içime doğmuş haberlerini toplattırıyormuş karısına gösterecekmiş )
sahende yazdı:
Şaka bir yana da arkadaşlar ciddiyim bu izdihamı anlayamıyorum.handevrem yazdı:
millet saldırmış adamcağıza
Magnum’un reklam filmi için İstanbul’a gelen ‘Lost’ dizisinin Sawyer’ı Josh Holloway, kaldığı Les Ottomans Otel’de ilginç bir olay yaşadı
Lost dizisinin Sawyer’ı, Q Jazz Bar’da kadınların hücumuna uğradı. Mekan sahibi ilgiye anlam veremeyince “Siz ünlü müsünüz?” diye sordu
Otelin içindeki Q Jazz Bar’a inen yakışıklı aktör, kadınların hücumuna uğradı. Öpücük yağmuruna tutulan aktörün bu halini gören mekan sahibi Mehmet Ali Açılmış ise olanlara anlam veremeyince Holloway’in yanına giderek, “Neden kadınlar size koşuyor, ünlü biri misiniz?” diye sordu. Aktörden “Bilmiyorum” cevabını alan Açılmış, resepsiyondan gerçeği öğrendikten sonra Holloway’in yanına giderek bir süre sohbet etti. Otelde Türk kahvaltısı da yapan Holloway hakkında çıkan haberlerin bir dosyada toplanmasını isteyerek, “Bunu karıma göstereceğim” dedi.
Josh Holloway, dün sabah Magnum’un İstinye Park’taki dondurma reklamlarının çekimlerine katıldı. Ünlü aktöre Litvanyalı model Ingrida Kraus eşlik etti.
Hani fitle 14-15 yaşlarında teen age olsa anlarımda.
Koca koca kadınlar töbe töbe yaaa.
Hadi beee.Mucizebebek yazdı:
Keşke o saldıranların arasında bende olabilseydim
Görürüm seni ben
Ay adım kadar eminim sen bunu yapamazsın gaye.
Vallahi bak seni tanıdığım gibiysen sen bunu yapmazdın.
Hadi hadi doğruyu söyle yapmazdım desene.
Normal zamanlarda hanfendüüü kişiliğim buna izin vermesede sözkonusu Sawyer olunca dengemi kaybedebilirim, kendimden geçebilirimsahende yazdı:
Görürüm seni ben
Mucizebebek yazdı:
Normal zamanlarda hanfendüüü kişiliğim buna izin vermesede sözkonusu Sawyer olunca dengemi kaybedebilirim, kendimden geçebilirimsahende yazdı:
Görürüm seni ben
simdi gelde bu adama saldirma dimi Gaye
Nartaneleri yazdı:
Mucizebebek yazdı:
Görürüm seni ben
simdi gelde bu adama saldirma dimi Gaye
şimdi 4.sezon 8. bölümün sonuna yakın bir yerde bıraktım yani 9. bölümü beklemedeyim, daha önce de söyledim yine söylüyorum sorular cevapsız kalmayacak umarım...konu bambaşka bir yere gidiyor çünkü.
bu noktada iki ana durum var (charles widmore desmond un kızarkadaşı penny nin babası..ada ya yaklaşan ve helikopterin havalandığı gemi de charles widmore a ait - ve bence bir sahne vardı böyle kutuplarda iki adam hani o manyetik alanda bozulma olduya sayıları girmediler-o sırada bu iki adam irine telefon açıp koordinatları bulduk falan gibi bişey söylemişti, demek bu gemiyi yada charles amcayı aradılar)
1. benjamin der ki; charles widmore adanın sırrını keşfetti yani hastaların iyileştiğini falan ve bu adayı ele geçirip maddi kazanç elde etmek adına hareket ediyor - sahte bir uçak kazası yarattı ve 324 ölü bulup kurtulan olmadığını lanse etti ve adada kurtulanları da bu nedenle öldürmeye çalışıyor.
2.gemidekilerde benjamin çok tehlikeli diyor birde işin içinde 3.2 milyon dolar var.
Peki anlamadığım şu o denizin altındaki yerde charlie desmondun kız arkadaşı penny i gördü penny ona adaya gelen lerden haberi olmadığını ifade etti de charlie ölmeden önce eline penny nin botu değil yazdı, penny babasının yaptıklarından haberdar değil yani??
valla onu bunu bilmem konu uzayıpta o sorular cevapsız kalmasın ...(kara duman, fısıltılar, hastalar iyileşiyorda neden hamile kadınlar ölüyor?vb..)
Penny'nin babası desmond'u istemiyor hatta adaya desmond'u gönderen de biizzat penny'nin babasıdır . Artık kurtulmak amaçlı mı yoksa adaya nasıl gidecek diye araştırma amaçlı mı bilemem.handevrem yazdı:
şimdi 4.sezon 8. bölümün sonuna yakın bir yerde bıraktım yani 9. bölümü beklemedeyim, daha önce de söyledim yine söylüyorum sorular cevapsız kalmayacak umarım...konu bambaşka bir yere gidiyor çünkü.
bu noktada iki ana durum var (charles widmore desmond un kızarkadaşı penny nin babası..ada ya yaklaşan ve helikopterin havalandığı gemi de charles widmore a ait - ve bence bir sahne vardı böyle kutuplarda iki adam hani o manyetik alanda bozulma olduya sayıları girmediler-o sırada bu iki adam irine telefon açıp koordinatları bulduk falan gibi bişey söylemişti, demek bu gemiyi yada charles amcayı aradılar)
1. benjamin der ki; charles widmore adanın sırrını keşfetti yani hastaların iyileştiğini falan ve bu adayı ele geçirip maddi kazanç elde etmek adına hareket ediyor - sahte bir uçak kazası yarattı ve 324 ölü bulup kurtulan olmadığını lanse etti ve adada kurtulanları da bu nedenle öldürmeye çalışıyor.
2.gemidekilerde benjamin çok tehlikeli diyor birde işin içinde 3.2 milyon dolar var.
Peki anlamadığım şu o denizin altındaki yerde charlie desmondun kız arkadaşı penny i gördü penny ona adaya gelen lerden haberi olmadığını ifade etti de charlie ölmeden önce eline penny nin botu değil yazdı, penny babasının yaptıklarından haberdar değil yani??
valla onu bunu bilmem konu uzayıpta o sorular cevapsız kalmasın ...(kara duman, fısıltılar, hastalar iyileşiyorda neden hamile kadınlar ölüyor?vb..)
Kutuplardaki adamların aradaığı kişi pennny idi hande.
Penny 3 yıldır desmond'u arıyormuş, desmond'da bulunan bir sinyal olmalı penny ile bağlantı kurması için bu belki o kitap olabilir hatırladın mı.
Ya da o resim bilemem orasını.
tamam evet biliyorum araları kötü istemiyor desmond ı peki desmond adaya 2 kere nasıl geldi? kitap konusuna katılıyorum ama cevapsız kalan sorulardan biri bence...neden böyle diyorum şahende biliyomusun, çünkü konular bayağı değişti bakarsan ve bir sürü yeni soru oluştu ya ciddi anlamda bir bölüm tamamen flashback şeklinde millettin kafasında şimşekler çaktıracak ya da 5.sezon bütün herşeyi çözecek...aman sonunu bir film olarak bitirmesinler o şekilde ben hiç beğenmiyorum
desmond'un adaya tekrar geldiği dönem aslında adaya ger dönmedi gelecekten geçmişe döndü anladın sen onu.
desmond'un 2. gelişi gelecekten gelişiydi.