@y$£nur yazdı:
Ben California' da yasiyorum, bir kere uzaktan (hamile olmasam kosarak yanina gidecektim ama 7 aylik hamileydim o ara
) bir kere de yakindan olmak uzere iki kez gormus bulunuyorum kendilerini. Yakindan daha bir yakisikli
Ama yanarim yanarim da o gun fotograf makinemin yanimda olmadigina yanarim.
Bir de Almira surekli "Annneeeeee gidelimmmmm, SIKildimmmmm" diye aglama krizine tutuldugu ve beni cekistirip durdugu icin cep telefonuyla da cekmek aklima gelmedi.
Almira oyle yapinca yuzundeki o klasik gulusu+gamzeleriyle
"Kucuk prensesi daha fazla aglatmayalim Madam, tanistigimiza sevindim, Lost' u takip etmeye devam edin" dedi. Ben de "Kusura bakmayin" dedim, "Hic onemli degil, prenseslerin istekleri kabul edilir degil mi" dedi. Tesekkur ettim ve ayrildim yanindan. Aklim orada kaldi tabi.
Lost' un montaji, seslendirmeleri falan Los Angeles' da yapiliyormus o yuzden Sawyer tekrar gelecek, esim isi nedeniyle cok SIK Los Angeles' a gidiyor, ben de pesine takiliyorum, o yuzden eminim bir de Sawyer' i gorecegim ve fotograf cektirecegimdir
Cenem dusmus.
Sahende,
Ne zaman cekilecek Cevahir' de? Tarihini soylebilir misin belli olunca? Yegenim tam bir Sawyer fan' i, ona haber verecegim de.