Türkçesini seyrediyorum şu anda .
Az önceki bir foruma da yazdım böğğğk
Evet youtube' dan izledim ben de begendim. Bir de bu ada sakinleri benim 2004 yilindan beri hayatimda iyice benimsedim seslerini de kendilerini de o yuzden cok tuhaf geldi. Anlasilacagi uzere ben de 4 seneden beri SIKi bir Lost fan' iyim.sahende yazdı:
Hoşgeldin aramıza
Aysenur-Almira yazdı:
Evet youtube' dan izledim ben de begendim. Bir de bu ada sakinleri benim 2004 yilindan beri hayatimda iyice benimsedim seslerini de kendilerini de o yuzden cok tuhaf geldi. Anlasilacagi uzere ben de 4 seneden beri SIKi bir Lost fan' iyim.sahende yazdı:
Tesekkur ederim, hosbuldum.sahende yazdı:
Hoşgeldin aramıza
Aysenur-Almira yazdı:
Ben türkcesini izlemiyorum
Seyretme zaten çok tuhaf çok garip.Nartaneleri yazdı:
Hiz bildiğim lost gibi gelmedi bana. Hele hugo'nun ve charlie nin sesleri hatta hepsinin sesi garip bew
sahende yazdı:
Hiz bildiğim lost gibi gelmedi bana. Hele hugo'nun ve charlie nin sesleri hatta hepsinin sesi garip bew
Ben haftayi bekliyorum Sahende biraz bosladim forumu ama
Az kaldı ben de bekliyorum.Nartaneleri yazdı:
sahende yazdı:
Ben haftayi bekliyorum Sahende biraz bosladim forumu ama
Forumu ben de biraz boşladım bu hafta , sitede herkesin hastası var cenazesi var.
Çok üzülüyorum.
İnşallah her şey güzel olacak.
AY bir saniye kübranın annesi nasıl oldu ameliyatı nasıl geçti, çok yoğundum bugün bakamadım siteye.
şahendecim,benim de keyfim yok..o yüzden hiç birşeyden keyif alamıyorum..hazel teyzemiz ameliyat olmadı..iki gündür ateşini düşürmeye çalışıyorlar,tahlileri tam tamamlanmamış,birde ameliyat için gereken aletler tamamlanamamış..o yüzden ameliyat ertelendi..
Biliyorum ki iyileşecek.gülhan.e yazdı:
şahendecim,benim de keyfim yok..o yüzden hiç birşeyden keyif alamıyorum..hazel teyzemiz ameliyat olmadı..iki gündür ateşini düşürmeye çalışıyorlar,tahlileri tam tamamlanmamış,birde ameliyat için gereken aletler tamamlanamamış..o yüzden ameliyat ertelendi..
Düzelecek herşey çok daha iyi olacak .
Yalnız değil hazel teyze.
Keşke gidebilseydim, mümkün olmadı çok istiyordum.
Annemler gittiler, kızımı bırakacak yerim yok. Dükkanda çok işim var bugün varya gözlerim şeş beş oldu, yeni program yğklendi diğer mağazalarda da kullanılacak, hala oturtturmaya çalışıyoruz. Yanlış olan bir sürü şey var. Tek tek hepsini bütün stokları düzeltiyorum elle.
siteye de pek giremedim bugün.
Zaten baktığımda çok da iç açıcı şeyler görmedim.
Ölenlere allah rahmet eylesin, hastalara allahım şifalar versin diyorum tekrar. Atladıklarım varsa.
İnşallah gelecek günler güzel şeyleri getirir.