279. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 2.781 ile 2.790 arasındakiler gösteriliyor.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Bunu resmen poster yapsinlar, gorunce tuylerim diken diken oldu.

Cok basarili!

ladybug yazdı:
    Aysima-Yasemin yazdı:
    Yeni filmin posteriymis henuz kesin degil ama.

Yasemin'cim, bunu bir Harry Potter hayrani yapmis. Poster degilmis, oyle okudum ben.

Aynen oyle, Herm.

Dusunsene, ne guzel olur.

ayben yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Bence guclerimizi birlestirelim, sinerji yapalim. Herkes ayni gun (acilis gunu) ilk matineye gitsin. O kadar saat dilimi icindeyiz cete olarak, sov yapariz.

"Expecto patronum"un yaptigi gibi isik huzmesi icinde bir seyler yapalim hatta dort bir yandan...

harry_potter yazdı:
    Arkadaşlar sanırım hepimizin aynı anda aynı şeyi yapıyor olduğu anlardan biri Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) kitabının çıkışını beklediğimiz ve aldığımız zamandı diğeri de Melez Prens (Half-Blood Prince) filminin biletini almamız ve gitmemiz olacak
    yani diyorsunki aynı anda patronuslarımızı salalım ve bir anda ortalık tam bir büyü havasında olsun lazer sov gibi

Hehehee...

Lilycan, sen de diyorsun ki "Kabul etmez benimki"

Adamin basinin etini yemissindir kac yildir, Snape, Alan, Snape, Alan diye, niye kabul etsin?

Aysima-Yasemin yazdı:
    ladybug yazdı:
    Sunu okurken birsey iciyor olsaydim, bilgisayarin ekranina puskurtmustum emin ol.

Zaten ters ters baktilar gulunce.

Serendipity yazdı:

Ben Voldemort kuklasi alip koluma takayim. Hatta ona da bilet alip yanima oturtayim.

Bella komik kadinsin ya sen.

harry_potter yazdı:
    http://www.harrypottersoundtrack.net/modules.php?name=Tn-multimedia&pa=kategori_eser_listesi&katid=9

Çok havalıyım benim gibisi bulunmaz. Bu kıyak için teşekkürleri teker teker alayım yoldaşlar.
    Super kiyak olmus. Ben de gece Dracolar ve Lucius'u uyuttuktan sonra dinleyeyim.

Tesekkurler sayin Profesorum.

Hani daha once diyordum ya, herkesin adi niye yildiz adi diye...

Iki tane buldum bugun dusunurken...

Onceden issiz simdi trilyoner, tren istasyonunda kitap yazan malum kadin kafayi yedirtecek bana...

Bakin simdi, ailemdeki yildiz adlarina:

Draco-evlat
    Astoria-gelin
    Scorpius-torun torba
    Bellatrix, Andromeda-ablalar
    Sirius-kuzen

veee...

Nymphadora-yegen
    Regulus-obur kuzen

Ay daha var mi?

Bunun uzerine bir araastirma yaptim ve gordum ki buna kafayi takan bir ben degilmisim. Hatta bazilari, su malum kisinin bunun hakkinda kitap yazacagini iddia ediyorlar. Yine bazilari Narcissa isminin "narsistlik"den geldigini, bu sebeple yeni kitabin konusunun Narcissa'nin kendisine olan sevgisini Lucius'a maletmesi olacagini soyluyorlar.

Anladiniz mi bir sey?

Eb®u yazdı:
    Ben su ikiyuzyetmiskusur sayfayi bir okusam iyi olacak galiba.

Sizleri bu ara cok ama cok ihmal ettim. Yakinda tumu ile aranizda olacagim

Aaaa, yegenimiz gelmis! Hosgelmis.

Not: Annen de boyle ihmalkardi.

Bellatrix/Narcissa

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Ben bir ansiklopedi yazacagini biliyorum. Buyuculuk dunyasi ile ile ilgili hersey olacak bu ansiklopedide.

www.HP-lexicon.org aynisini yapmaya kalkti diye mahkemelik oldular. Hala suruyor davalari ve merakla bekleniyor sonucu.

Senin dedigin farkli birsey mi?

Serendipity yazdı:
    Hani daha once diyordum ya, herkesin adi niye yildiz adi diye...

Iki tane buldum bugun dusunurken...

Onceden issiz simdi trilyoner, tren istasyonunda kitap yazan malum kadin kafayi yedirtecek bana...

Bakin simdi, ailemdeki yildiz adlarina:

Draco-evlat
    Astoria-gelin
    Scorpius-torun torba
    Bellatrix, Andromeda-ablalar
    Sirius-kuzen

veee...

Nymphadora-yegen
    Regulus-obur kuzen

Ay daha var mi?

Bunun uzerine bir araastirma yaptim ve gordum ki buna kafayi takan bir ben degilmisim. Hatta bazilari, su malum kisinin bunun hakkinda kitap yazacagini iddia ediyorlar. Yine bazilari Narcissa isminin "narsistlik"den geldigini, bu sebeple yeni kitabin konusunun Narcissa'nin kendisine olan sevgisini Lucius'a maletmesi olacagini soyluyorlar.

Anladiniz mi bir sey?

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

www.HP-lexicon.org super bir site ayrica. Her bilgi var.

Bilmem ki Mevhibe, o mu acaba?

Sanki Narcissa/Black ailesi uzerine bir hikayeden soz ediliyordu ama...Dur bulmaya calisayim.

HP-lexicon da iyiymis. Bakiyorum simdi.

Bu arada, suna bakiyordum. Bugunku dusuncelerimden sonra...Baska yildiz var mi diye...

http://en.wikibooks.org/wiki/Muggles%27_Guide_to_Harry_Potter/Characters/Black_Family

Bildigimiz akrabalik iliskileri ama, aile agacini gormek iyi oldu.

Ha bir de bir sayfa, Black ailesi hakkinda hikayeler yaziyor. Malum kisilik onlarin pesine niye dusmuyor acaba?

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Serendipity yazdı:
    Bunu resmen poster yapsinlar, gorunce tuylerim diken diken oldu.

Cok basarili!
    Benim de

Ilk gordugumde nasil heyacanlanmistim anlatamam.

Oraya gittim sanki onlarla birlikte.