277. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 2.761 ile 2.770 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Sunu okurken birsey iciyor olsaydim, bilgisayarin ekranina puskurtmustum emin ol.

Zaten ters ters baktilar gulunce.

Serendipity yazdı:

Ben Voldemort kuklasi alip koluma takayim. Hatta ona da bilet alip yanima oturtayim.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    Sunu okurken birsey iciyor olsaydim, bilgisayarin ekranina puskurtmustum emin ol.

Serendipity yazdı:

Ben Voldemort kuklasi alip koluma takayim. Hatta ona da bilet alip yanima oturtayim.

Aslinda goncayi kafalayip, onu Voldemort yapmak lazim maske ile filan. Sukse yapariz.

3. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Ben de benimkini Snape yapayim diycem ama hayatta olmaz

Siyah ve yagli bir peruk bulmak lazim

Serendipity yazdı:
    ladybug yazdı:

Serendipity yazdı:

Aslinda goncayi kafalayip, onu Voldemort yapmak lazim maske ile filan. Sukse yapariz.

4. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Aysima-Yasemin yazdı:

Love Actually'de (cok sevdigim filmlerin arasindadir) de oynadi nasil sinir olmustum o rolunde ona. Esine o Kleopetra kilikli sekreteri secmisti.
    Love Actually benim en sevdigim film Yasemincim.

5. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Aysima-Yasemin yazdı:
    Yeni filmin posteriymis henuz kesin degil ama.

Yasemin'cim, bunu bir Harry Potter hayrani yapmis. Poster degilmis, oyle okudum ben.

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Screenonline diye bir site Julie Wlater's ile roportaj yapmis. Julie Walters ekranin karsisinda. Sorular var, tikliyorsun. Julie Walters once tahmin etmenizi istiyor. Sonra da cevap veriyor.

Cok guzel sanki karsilikli konusuyormussun gibi olmus. Konu sadece HArry Potter degil. Hersey.

Evinin nasil olduguna dair bir soru var mesela. Burrow' a benziyor mu benzemiyor mu gibisinden?

Benzediginden bahsetti. Burrow'u da cok severmis zaten. Yazsaniz da Burrowda daha cok sahne cekseler falan diye de espri yapti. Bulasik yikayan fircaya falan bayiliyormus. Gercekten insa etmisler bulasik yikayan fircayi ve orgu oren sisleri.

Bakmak isterseniz eger burada.

Serendipity yazdı:
    Bence guclerimizi birlestirelim, sinerji yapalim. Herkes ayni gun (acilis gunu) ilk matineye gitsin. O kadar saat dilimi icindeyiz cete olarak, sov yapariz.

"Expecto patronum"un yaptigi gibi isik huzmesi icinde bir seyler yapalim hatta dort bir yandan...

harry_potter yazdı:
    Arkadaşlar sanırım hepimizin aynı anda aynı şeyi yapıyor olduğu anlardan biri Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) kitabının çıkışını beklediğimiz ve aldığımız zamandı diğeri de Melez Prens (Half-Blood Prince) filminin biletini almamız ve gitmemiz olacak
    yani diyorsunki aynı anda patronuslarımızı salalım ve bir anda ortalık tam bir büyü havasında olsun lazer sov gibi

muhammet ali kesici ile gogle da falan araştırma yaptım hiç bir şey bulamadım
    sadece sunu buldum

Filmin Mevcut Durumu: Filmin senaryosu tamamlandı ve oyuncular şu sıralar okuma provaları yapıyor. Çekimler ise Eylül 2007'de başlayacak.

Filmin Yapım Aşaması: Ekim ayında yapılacak olan gece çekimleri için bazı mekanlar belirlendi. Sırlar Odası filminde Harry'nin Dobby'yi özgür bıraktığı sahneden hatırlayabileceğiniz Lacock Abbey manastırı bunlardan biri. Ayrıca çekimler boyunca High Street ile Church Street kapatılacak ve George Inn dışındaki otobüs durağı set alanı olarak kullanılacak. Oyuncular beş gün boyunca akşam üzeri 5'den sabaha karşı 5'e kadar çalışacaklar.[3]

Çeşitli Notlar:

İlk filmden beri serinin yapım tasarımcılığını yapan Stuart Craig, bu filmin en önemli mekanları olarak niteleyebileceğimiz Mağara ve Astronomi Kulesi'nin tasarımlarını 2007 Şubat ayında tamamladı. [4]
    Şu sıralar yapım ekibi İskoçya'daki Cape Wrath civarında Mağara sahnesi için uygun bir mekan arıyor.[5]
    Yapımcı David Heyman ve yönetmen David Yates senaryoyu son kitap Ölüm Yadigarları'na göre yeniden düzenlediklerini belirtti.[6]
    Beşinci film Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın müziklerini yapan Nicholas Hooper, bu filmin de soundtrack albümünü hazırlayacak.[7]
    1 Temmuz 2007 tarihinde yapılan Lavender Brown seçmelerine yaklaşık 7000 genç kız katıldı. Adayların canlandırmaları istenen sahne: Madam Pomfrey, Hermione ve Ron ile olan hastahane kanadı bölümüydü.David Yates, finale kalan son beş kızı Rupert Grint ile öpüştüreceğini ve hangisinin daha uyumlu olacağının bu şekilde belirleneceğini söyledi.[8]
    İkinci filmde Tom Riddle'ı oynayan Christian Coulson, geri dönmek konusunda gönüllü olsa da, yönetmen David Yates, 30 yaşında olan oyuncunun bu rol için fazla yaşlı olduğunu söyledi. 9 Temmuz 2007'deki Zümrüdüanka Yoldaşlığı Amerika galasında konuşan Yates, bu rol için uygun bir oyuncu bulduklarını açıkladı: "... Riddle'ı oyanayacak enteresan bir oyuncu buldum. Şimdilik kim olduğunu söyleyemem - daha erken." Seçmelerde adaylardan canlandırmalarını istedikleri sahne, Riddle'ın Horace Slughorn'a Hortkuluk'ları sorduğu bölümdü.[9]
    David Yates'in yakın arkadaşı olan Bill Nighy, "Harry Potter'da oynamayan tek İngiliz oyuncu bir ben kaldım" diyerek şaka yoluyla da olsa bu filmde rol almak istediğini belirtmişti. David Yates ise, eğer senaryonun son halinde Rufus Scrimgeour, kadroda yer alacaksa, bunu Bill Nighy'ın canlandıracağını söyledi.[10]
    Senaryoda eğer Cormac McLaggen karakteri varsa bunu bir türk canlandıracak. Canlandıracak kişi Muhammed Ali Kesici , David Yates ile görüşmelerinin olduğu Warner Bros.'un sitesinde yazan açıklamada yazıyor.Eğer senaryo değişek ise bunun filmin çıkış tarihinin değişmeyeceğinide yapılan açıklamada belirtiyorlar.Şuan rol alacağı açıklandı ancak Cormac olduğu bilinmiyor.[11] WarnerBros. Haberi.

ladybug yazdı:

Hatta buycu kiligina girip gidelim. Coluga cocuga rezil olalim

kızlar alemsiniz
    siz bunları yapın bende kıvırcık kumral bir peruk yakıp cadı şapkası takıp gideyim

Ben su ikiyuzyetmiskusur sayfayi bir okusam iyi olacak galiba.

Sizleri bu ara cok ama cok ihmal ettim. Yakinda tumu ile aranizda olacagim