bizdede türkçe sibel allah allah
bizdede türkçe sibel allah allah
Şebelek arkadaşınız ben unuttum iyi mi.Türkan-Dilara yazdı:
TNT 'de Lost bugün başladı arkadaşlar, izlemek isteyenlere haber vereyim dedim..
1. sezondan itibaren Türkçe dublajlı olarak veriliyor..
Zaten unuttuğumdan dolayı anteni de hatırlatmadım cem'e bari yarın istiyim anten de pazar günkini izleyeyim yahu.
sibel ayar yaptırt belki yurtdışı kanalına denk gelmişsindir oalbilir mi acaba.S.E.S yazdı:
ay bismillahirrahmanirrahiymmpinor yazdı:
Lost 1. bölümü izlemekteyim şuan.Türkçe dublaj beni pek sarmadı.Sesler kişiliklere hiç uymamış,özellikle sayid ve luck'un sesleri çok sırıtıyor.
Türkçe'ye çevrilirken de bayağı değişikliğe uğramış.Kısaca orjinalinin tadını vermese de eski bölümleri hatırlamak adına izlemeye değer
yaa yok valla bizde ingilizce konuşuyorlar
türçe falan değil
yaa ciddiyim bak
En çok bunu merak ediyordum.pinor yazdı:
Lost 1. bölümü izlemekteyim şuan.Türkçe dublaj beni pek sarmadı.Sesler kişiliklere hiç uymamış,özellikle sayid ve luck'un sesleri çok sırıtıyor.
Türkçe'ye çevrilirken de bayağı değişikliğe uğramış.Kısaca orjinalinin tadını vermese de eski bölümleri hatırlamak adına izlemeye değer
Türkçe dublajda sırıtacaklarına emindim ama görmek lazım o ayrı konu.
Şimdi biz 90 bölüme yakındır defalarca izleyip yüzündeki sivilcesinden saçındaki kepeğe kadar alışık olduğumuz bu tipleri başka sesle izlemek garip gelebilir doğrudur.
O kadar benimsemişimki artık sesleri değişik olunca izleyemem gibi geliyor.
Bende biraz izledim ama biz köprü dizisinede bakiyoruz
bu yüzden kacirdim ama türkceydi ve güzel seslendirmisler begendim yani
Ben nasıl kaçırdım hala anlamıyorum .Nartaneleri yazdı:
Bende biraz izledim ama biz köprü dizisinede bakiyoruz
bu yüzden kacirdim ama türkceydi ve güzel seslendirmisler begendim yani
Bir de bana hafızası iyi diyorsunuz.
Neresi iyi ayol. Bangır bangır haber verip ilk unutan da ben olmuşum
Şahendecim izleniyor fakat garipsiyor insan.Bİrde türkçeye çevirirken "aa burada böyle söylemiyordu, bu cümleleri kullanmıyordu" dediğim çok sahne oldu.Bir tek jin ve sun'ı yadırgamadım çünkü ilk bölümlerde sadece japonca konuştukları için onların sesi orjinaldisahende yazdı:
Şimdi biz 90 bölüme yakındır defalarca izleyip yüzündeki sivilcesinden saçındaki kepeğe kadar alışık olduğumuz bu tipleri başka sesle izlemek garip gelebilir doğrudur.
desene en şanslıları sun ve jn çıktı epeyce bie sürede orjinal seslerinde kalacaklar o zamanpinor yazdı:
Şahendecim izleniyor fakat garipsiyor insan.Bİrde türkçeye çevirirken "aa burada böyle söylemiyordu, bu cümleleri kullanmıyordu" dediğim çok sahne oldu.Bir tek jin ve sun'ı yadırgamadım çünkü ilk bölümlerde sadece japonca konuştukları için onların sesi orjinaldisahende yazdı:
Çok önemli geröekten de.
Ya alın cdlerini baştan sona izleyin ya da bekleyin hafta hafta tnt den izleyin.
Çünki sonuçları bir anda öğrenirseniz filmi anlamayabilirsiniz.
Aralarda geçen en ufak bir replik de tüm sır saklı olabiliyor.
Benden söylemesi.
Dizilerle aram yoktur aslında film izlemeyi daha çok severim,birtek dizi izliyordum.Sıkı bir Heroes izleyicisiydim.Lost' un adını çok duyuyordum ama başlamak istemiyordum.Bir gün eşim dvdleri alıp gelmiş izlemeye başladık izleyiş o izleyiş. Dün gece 3.sezonu bitirdik, bu gece 4. sezona başlarız.Sanırım 24 Nisan' a kadar ara verilmişti,o zamana kadar yetişiriz.4. sezon bittikten sonra forumu okumaya başlayacağım,merak ettiğim konularda aydınlatıcı olacağına eminim.