Zey.neP yazdı:
neyapmiski bella baliklara, ben var anlamadi
folyoda firinda pisirseydi bari
Zey.neP yazdı:
neyapmiski bella baliklara, ben var anlamadi
folyoda firinda pisirseydi bari
Piranhalar benden korksun. Ben kopekbaliklari ile arkadasim anacim.Serendipity yazdı:
Lily, dizlerinin tiredigini gormedim sanma...
Balik iyi oldu, piranha olarak yetistiriyorum kendisini, Avusturalya'ya yollayacagim, senin arkandan salacagim yani.
Nihahaha.
Kim death eater kim yoldaş biri bana anlatsın çabuuuukladybug yazdı:
Piranha benden korksun. Ben kopekbaliklari ile arkadasim anacim.Serendipity yazdı:
Lily, dizlerinin tiredigini gormedim sanma...
Balik iyi oldu, piranha olarak yetistiriyorum kendisini, Avusturalya'ya yollayacagim, senin arkandan salacagim yani.
Nihahaha.
Bella sen git yiğenlerin Draco'ları besle bakiim. Lilly sen de doğru. Doğru da nereye göndereceğim ben seni. Tmam oldu. Doğru Snape'in yanına iksir çalış biraz. Hermi, Luna ve Ginny siz de gidin biraz Ron, Neville ve Harry ile ilgilenin. İnsanların ilgisinin devamlı kendilerinde olmalarına alıştılar, normal hayatta kişilik çatışması yaşamasın çocuklar
Pomonaaaaaaaaaa, arkadaşım bırak o maggle'ı. Sana en tazesinden büyücü verdik senin gözün hala mugglelarda anlamadım ki
Tonks kayınvalidesinden kurtulamadı ortalıkta yok zaten, sesi çıkmıyor zavallımın
Molly desen kaç çocuk zaten işi başından aşkın
Hadi herkes işine. Dambuldore gelmeden toparlayayım ortalığı ben
Lumos!
tamam hocam gidiyorum zaten, ama harry ile ilgilenmeye degil
lilly okuladan gelecek birazdan, ondan sonrada james-sirus, gidip sofrayi hazirlayayim bari
Tamaaaaam
harry_potter yazdı:
Bella sen git yiğenlerin Draco'ları besle bakiim. Lilly sen de doğru. Doğru da nereye göndereceğim ben seni. Tmam oldu. Doğru Snape'in yanına iksir çalış biraz. Hermi, Luna ve Ginny siz de gidin biraz Ron, Neville ve Harry ile ilgilenin. İnsanların ilgisinin devamlı kendilerinde olmalarına alıştılar, normal hayatta kişilik çatışması yaşamasın çocuklar
Pomonaaaaaaaaaa, arkadaşım bırak o maggle'ı. Sana en tazesinden büyücü verdik senin gözün hala mugglelarda anlamadım ki
Tonks kayınvalidesinden kurtulamadı ortalıkta yok zaten, sesi çıkmıyor zavallımın
Molly desen kaç çocuk zaten işi başından aşkın
Hadi herkes işine. Dambuldore gelmeden toparlayayım ortalığı ben
Lumos![/quote]
Ginnyim kızım yavrucum hala aklın o muggle'ın Harry'ye yaptığında mı niye ilgilenmiyorsun çocukla. Bak çoluk çocuk sahibisiniz, bugünün yarını da var.Zey.neP yazdı:
lilly okuladan gelecek birazdan, ondan sonrada james-sirus, gidip sofrayi hazirlayayim bari
(Benden hakikaten çok iyi nine olur yav )
banane banane bosuycam ben bu adami artik, bana yaptiklarini unutamiyorum (ühüüüüüü).harry_potter yazdı:
Ginnyim kızım yavrucum hala aklın o muggle'ın Harry'ye yaptığında mı niye ilgilenmiyorsun çocukla. Bak çoluk çocuk sahibisiniz, bugünün yarını da var.Zey.neP yazdı:
(Benden hakikaten çok iyi nine olur yav )
keske neville evlenseydim
miverna hocam iş talimatlarını dağıtmış gitmiş
başüstüne hocam
Amorentia:Aşk iksiri
Tarifini arıyorum.
Yuh! diyom gelin hanimZey.neP yazdı:
keske neville evlenseydim