Disneyland'da cok gormustuk, cocuklar nasil vizir vizir kayiyorlardi. Gecen yil Aysima'ya da aldik.
Aysima diger cocuklar gibi oyle tekerleklerin uzerinde kolay gidemedi, yani biz normal ayakkabi gibi kullandik daha cok.
Disneyland'da cok gormustuk, cocuklar nasil vizir vizir kayiyorlardi. Gecen yil Aysima'ya da aldik.
Aysima diger cocuklar gibi oyle tekerleklerin uzerinde kolay gidemedi, yani biz normal ayakkabi gibi kullandik daha cok.
Yasemin'cim, kaymaya çalışırken düşerse, kendi düşen ağlamaz diyeceğim ben de.Aysima-Yasemin yazdı:
Kızlar için olduğunu bilmiyordum Füsun.camomile yazdı:
bu arada burada carefourlarda cok ucuza satiliyor kizlara pembe barbielisi falanda var
camomile yazdı:
emre de istiyor,burada her cocugun ayaginda,minicik seyler bile kayiyor.bana sorarsan tehlikeli gorunmedi bana.
Belki de dikkatimi çekmedi, algıda seçicilik galiba
Çok çocuk da var.
Fiyatları pahalı gelmişti geçen sene.
Ama dün görümcem dedi.Joker mağazası getirmiş. 40 YTL dedi. Ben de bir ara bakacağım.
Joker'e geldiyse iyi. Bana yakın bir mağazası var, yeni açıldı. Yarın gidip bakayım, sağol Nesrin.barnes yazdı:
Çok çocuk da var.
Ama dün görümcem dedi.Joker mağazası getirmiş. 40 YTL dedi. Ben de bir ara bakacağım.
Bu gün Galleriadaydık arkadaşım kızına aldı Ykm den 100 ytl idi ve en az 10 çocukta gördüm
Ben de yarın bakacağım. İnşallah bizim taraflara da gelmiştir. Alır mıyım bilmiyorum. Tehlikesinden değil de yollarımız o kadar kötü ki nerde kayacak bu çocuk.Alışveriş merkezlerinde de yasaksa fuzuli bişi mi olur acaba?
Smyrna yazdı:
Joker'e geldiyse iyi. Bana yakın bir mağazası var, yeni açıldı. Yarın gidip bakayım, sağol Nesrin.barnes yazdı:
Çok çocuk da var.
Alışveriş merkezlerinde yasak olduğunu sanmıyorum Nesrin. Gördüm ben kayarak giden çocuklar. Okullarda da giyiliyor galiba, yani oğlumun okulunda giyiyor çocuklar, belki okuluna göre değişiyor da olabilir.barnes yazdı:
Ben de yarın bakacağım. İnşallah bizim taraflara da gelmiştir. Alır mıyım bilmiyorum. Tehlikesinden değil de yollarımız o kadar kötü ki nerde kayacak bu çocuk.Alışveriş merkezlerinde de yasaksa fuzuli bişi mi olur acaba?
Smyrna yazdı:
Çok çocuk da var.
Nette 53 liradan başlıyor fiyatlar, Nesrin de 40 lira yazmış. Bu kadar mı değişiyor fiyatlar, hayret.Yasko yazdı:
Bu gün Galleriadaydık arkadaşım kızına aldı Ykm den 100 ytl idi ve en az 10 çocukta gördüm
Ben de gördümde demin okuyunca dedim öyle. Yoksa nerde giyecek çocuk. Bir elime alayım bakayım ayakkabıyı da karar vereyim öyle.