146. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 1.451 ile 1.460 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! GEL 24 NİSAN GEL

sahende yazdı:
    Smyrna yazdı:

Lost'çu dostlar,

Az önce bu haberi gördüm.

'Tamamı Türkçe, tamamı dublaj!!! LOST fırtınası, TNT'de başlıyor!!!

Televizyon tarihinin tartışmasız en dikkat çekici ve merak edilen dizisi Lost, Türkçe dublajlı ve orijinal dilinde alt yazılı izlenme seçenekleriyle Nisan’da TNT ekranlarında...'
    Yarın tnt'de 21.15 di galiba saati başlıyormuş.
    Türkçe dublaj olarak.
    Diğer hafta da altyazılı olarak çıkacakmış. Gazetede tam manşet gördüm.
    Yarın eşime anten siparişi verdim anten takıp izleyeceğim ilk bölümünü yine.
    Dublajlı nasıl oluyor merak ettim.

Bence dublaj iyi olmaz böyle ingilizcemide gelistirdim valla

Nartaneleri yazdı:
    sahende yazdı:
    Smyrna yazdı:

Lost'çu dostlar,

Az önce bu haberi gördüm.

'Tamamı Türkçe, tamamı dublaj!!! LOST fırtınası, TNT'de başlıyor!!!

Televizyon tarihinin tartışmasız en dikkat çekici ve merak edilen dizisi Lost, Türkçe dublajlı ve orijinal dilinde alt yazılı izlenme seçenekleriyle Nisan’da TNT ekranlarında...'
    Yarın tnt'de 21.15 di galiba saati başlıyormuş.
    Türkçe dublaj olarak.
    Diğer hafta da altyazılı olarak çıkacakmış. Gazetede tam manşet gördüm.
    Yarın eşime anten siparişi verdim anten takıp izleyeceğim ilk bölümünü yine.
    Dublajlı nasıl oluyor merak ettim.

Bence dublaj iyi olmaz böyle ingilizcemide gelistirdim valla
    Bence de iyi olmaz gibi geliyor ama görmek lazım günseli.
    Hem normaş antenden ,uydudan ve kablolu tv den tüm türkiye'nin erişebilecği bir ortamdan yayınlanması çok güzel.
    + Yaşlı insanların ,ingilizce bilmeyenlerin ve gözleri alt yazıları seçemeyenlerin de seyredeceğini düşününce türkiye'de büyük bir fırtına kopacağını zannediyorum.

Türkiye bu diziyi çok sevecek ve göreceksiniz ki arkasından yeni bir akım başlayacak Dizi modası akışı değişecek ve bu tip diziler çekilmeye başlanacak gibi me geliyor.

Tabi filmin bütçesi + görsellik olayı konusunda bakalım hangi dizi birazcık olsun yanına yaklaşabilecek.
    Seneryodan hiç bahsetmiyorum acaba ne tip senaryolar gelişecek.

Güzel oldu bu beyin cimnastiği yapacak senarişstlerimiz ne yaapsak diye.

sahende yazdı:
    Türkiye bu diziyi çok sevecek ve göreceksiniz ki arkasından yeni bir akım başlayacak Dizi modası akışı değişecek ve bu tip diziler çekilmeye başlanacak gibi me geliyor.
    Dizi, TNT'ye varmadan zaten türkiye'de yeterince sükse yaptı Şahende. Herkeste Digitürk olmasa da kopyalarına rahatlıkla ulaşılan bir devirdek kimse belli saatlere bağlı dizi izlemek zotrunda hissetmez kendini.
    Hele ki, henüz yayına yeni başlamış bir TV kanalında adını ne kadar duyurabilirse. Aslına bakarsan, TNT, Lost'un arkasına sığınarak kendine piyasada yer edinmeye çalışıyor olabilir muhtemelen. Bu şekilde kendini duyuracaktır. Bu da demek oluyor ki, Lost yeterince kendi adını duyurdu.

medip yazdı:
    sahende yazdı:
    Dizi, TNT'ye varmadan zaten türkiye'de yeterince sükse yaptı Şahende. Herkeste Digitürk olmasa da kopyalarına rahatlıkla ulaşılan bir devirdek kimse belli saatlere bağlı dizi izlemek zotrunda hissetmez kendini.
    Hele ki, henüz yayına yeni başlamış bir TV kanalında adını ne kadar duyurabilirse. Aslına bakarsan, TNT, Lost'un arkasına sığınarak kendine piyasada yer edinmeye çalışıyor olabilir muhtemelen. Bu şekilde kendini duyuracaktır. Bu da demek oluyor ki, Lost yeterince kendi adını duyurdu.
    Meriçciğim bahsettiğim kitle evinde tv den başka iletişim yayını olmayan insanlardı.
    Kırsal kesim, türkiye'nin en çok nüfusa sahip bölgeleri.
    Atıyorum 15 milyon kişinin haberi var diziden ama geri kalan nüfusun haberi yok.
    İyi olacak iyi .
    Üye sayımız artacak hehe.

5. Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! GEL 24 NİSAN GEL

YAWW siz 46 sayfadir ne buluyorsunuz da yaziyosunuz
    susup izlesenize
    ben lost gibi bir diziyi 40 dakikalik bolumler ile izlemeye tahammul edemiyorum ama ..ilk sezonlari bir oturupta 5 6 bolum birden izledik ya ben simdi tek izleyince bir anda bitiyor ve attan dusmus gibi oluyorum bitince

idilara yazdı:
    YAWW siz 46 sayfadir ne buluyorsunuz da yaziyosunuz
    susup izlesenize
    ben lost gibi bir diziyi 40 dakikalik bolumler ile izlemeye tahammul edemiyorum ama ..ilk sezonlari bir oturupta 5 6 bolum birden izledik ya ben simdi tek izleyince bir anda bitiyor ve attan dusmus gibi oluyorum bitince
    Sorma çiğdem.
    2. sezona kadar digidürkt'ten haftasonları 2 bölüm +2 bölüm 4 bölümden izledik eşimle.
    Haftasonu oldu mu ı saatlere kimselere randevu bilem vermedik.

Sezon bitti biz aynı sudan çıkmış balık.
    Eşim belli etmez ama bende acayip bir boşluk olduydu (3. bölümde olabilir hatırlayamıyorum yaw)
    Sonra bu forumu açıp birşeyler paylaşaraktan birazcık hafiflettim özlemimi.
    Dizi bitecek diye aklım çıkıyor.

Footbol gibi aynı işte, 90 dakika maç izlerler arkasından da 2 saat kritikleri olur

bizimki de o misal işte.

8. Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! GEL 24 NİSAN GEL

ben ara vermeden onceki son bolumu izlemedim daha biri kulagima anlatsin noldu

Şahende gelsin anlatır, ben dün ne yediğimi unutuyorum

Ondaki hafıza mükemmel valla, ne bağlantılarla neleri hatırlıyor, bir takılsan buraya, Şahende'nin hatırladıkları ile dilin uçuklar

medip yazdı:
    Şahende gelsin anlatır, ben dün ne yediğimi unutuyorum

Ondaki hafıza mükemmel valla, ne bağlantılarla neleri hatırlıyor, bir takılsan buraya, Şahende'nin hatırladıkları ile dilin uçuklar
    yarın yazsam olar mı , bgün çok yorgunum.
    gerçekten de hafızam iyi mi ki.
    Düzeldi mi ki, acaba.
    Daha geçen haftalarda diet yaparkene(artık yapmıyorum) unutup 2 paket eti tutku yiyip, uzun süre sonra aklıma getirmiştim diet, sonrada bıraktım gitti ne yapayım.
    Bugün çok yorgunum şu an uyuyabilirim.