Şimdi sigortacı arkadaşlara sordum gerçi onlardan haber bekliyorum. Merak ettim sizler çocuklarınıza hayat, sağlık, emeklilik, eğitim... sigortası yaptırdınız mı arkadaşlar?
Geleceğini garantiye almak fikri çok sıcak geliyor bana, ne diyorsunuz?
Şimdi sigortacı arkadaşlara sordum gerçi onlardan haber bekliyorum. Merak ettim sizler çocuklarınıza hayat, sağlık, emeklilik, eğitim... sigortası yaptırdınız mı arkadaşlar?
Geleceğini garantiye almak fikri çok sıcak geliyor bana, ne diyorsunuz?
Benim cocuklarin ücündede var hayat sigortasi birde kaza sigortalari var birde zarar icin var yani baskasina zarar yaptigi zaman sigorta karsiliyor
Cnm o arkadaşla konuştum araştıracağım dedi Ben de çok sıcak bakıyorum emekliliğe düşünmekteyim hala , özel sağlık yaptırdık ailecek çünkü çok gerekli her ay doktor kontrolümüz oluyor
Hım hayat sigortası demek...Şimdi bunları bi not alayım...teşekkürlerNartaneleri yazdı:
Benim cocuklarin ücündede var hayat sigortasi birde kaza sigortalari var birde zarar icin var yani baskasina zarar yaptigi zaman sigorta karsiliyor
OZel saglik sigortamiz var.
Ayrica para biriktirmeyi ogrensin diye hem de onun icin birseyler biriktirelim diyerekten butun bozuk paralari kumbarasina atip bankada ki hesebina yatiriyoruz her ay Rahsan'cim.
hepimizin sağlık sigortaası ama sadece çocukların hayat sigortası var eşim ve benim yok
çocuklara yapılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum sağlık sigortasının. ne zaman ne olacağı belli olmaz.
sağlıklı günler diliyorum
Elif doğduğu günden bu yana sağlık sigortası yaptırıyorum her yıl.
Diğer hayat sigortasını da doğumunda hediye olarak teyzesi yaptırdı ve ödüyor.
Şu an bizde durum bu canım.
Ama sağlık sigortası süper doktor,hastane ilaç vs.herşeyi karşılıyor ve istediğimiz hastaneye hiç düşünmeden götürüyoruz.
geleceği garanti altına almak diye keskin bir tavırla olmasa da ihtiyatlı olmak adına düşünülebilir.
bizim normal sigortamız var..ekstra çocuklar için bir şey yaptırmadık..
artık allaha emanet
saglik sigortamiz var ailecek cunkun zorunlu oldu burada,isverenler yapmak zorunda calisanlarini.
hayat sigortasi zamanidna kendimize yaptirmistik tr de american sigortamiydi neydi dolar uzerinde,sonra okuduk anladik hikaye biraktik bizde.
iyice arastir derim.
simdilik hepimizin sadece ozel saglik sigortasi var. benimkini calistigim isyeri oduyor. esimin ve cocugumun sigortasini da bu grup kapsaminda indirimli olarak ben oduyorum
hayat sigortasi da dusunuyoruz ama bu aralar durum biraz sıkısık. gerekli diye dusunuyorum...