Bardakları çevreye atmışsınız.
Asistan Hannah da sattı beni..
Yenisini istemiyorum.
Lord kocama söyledim, yollayacak birini..
Yenisini istemiyorum.
Neville'i tatile yollarsanız böyle olur işte. Çocuk iyi çalışıyordu. Sırf Griyyfindor diye pislik yaptın Pomonanerdogan yazdı:
Yenisini istemiyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz.harry_potter yazdı:
Neville'i tatile yollarsanız böyle olur işte. Çocuk iyi çalışıyordu. Sırf Griyyfindor diye pislik yaptın Pomonanerdogan yazdı:
Yenisini istemiyorum.
Dili biraz uzundu, geleceği parlak ama..
Buraları ona devredeceğim, malum.
ya neden böyle yapıyorsunuz bende baktım tekrar küvette sohpet ediyorlar sadece ne var yani siz hiç küvette sohpet etmedinizmi allah allahharry_potter yazdı:
[Hermie büyüyle kontrol ettim değiştirme yok videoda. Biliyorsun bu büyüyü benden daha iyi kimse bilemez.
Nasıl bizi ölümyiyenlerin ağzına düşürdün inanamıyorum. Dementorsları (ruh emiciler) salacağım üzerine o kadar kızdım bak
off öldüm ya selay hamarat cho m benimharry_potter yazdı:
Yaptığın bir işte ilginç olmasın Selay. Yine yapmışsın yapacağını. O ingilizce okuduklarının da bir kısmı avustralya ingilizcesi bir kısmı amerikan ingilizcesi bir kısmını da ingiltere ingilizcesi okudum diyiver tam olsun.SeL@y yazdı:
Zumruduanka Yoldasligi ve Olum Yadigarlarinin yarisi ingilizce,diger kisim ve kitaplar Turkce okudum.
Bu arada spordaydim,neredesiniz demissin de
Hatta abartıp türkçe okuğunu da yarısı azeri türkçesi yarısını da gagavuz türkçesi okudum de
Ilk kitabi Sorcerer's Stone basligi altinda okuduysaniz, ABD Ingilizcesi; Philosopher's Stone basligi altinda okuduysaniz Ingiltere Ingilizcesi'dir.
Yoldaslar, gercekten hayatimizi etkiliyor su cete. Benimkini en azindan...Bir arkadasim memleketine gitti, esi de ona katilinca, bana cickleri sulama, baliklari besleme, postalarini alma gorevi verdiler. Bugun ilk defa girdim evlerine, cicekleri sularken, duvardaki resimlerden Sirius gelip bakacak zannettim bir an. Merlin sizi inandirsin boyle oldu yani...
Aslinda yoldaslik orada bulussa ne guzel olur, uc hafta kimse yok evde. uvey annesi her ne kadar reddetse de Harry saklanir oraya, Herm filan...Haha.
Etmedik. Hem bu banyo muhabbeti populer kulturde baska bir sey cagristiriyor aslinda. Soylemiycim ama. Allam, her bir seyi de benden ogreniyorsunuz, arastirin gelin.ayben yazdı:
ya neden böyle yapıyorsunuz bende baktım tekrar küvette sohpet ediyorlar sadece ne var yani siz hiç küvette sohpet etmedinizmi allah allahharry_potter yazdı:
[Hermie büyüyle kontrol ettim değiştirme yok videoda. Biliyorsun bu büyüyü benden daha iyi kimse bilemez.
Nasıl bizi ölümyiyenlerin ağzına düşürdün inanamıyorum. Dementorsları (ruh emiciler) salacağım üzerine o kadar kızdım bak
Herm, "Cok calisiyorum muggle'lar gibi" ayaklarina yatiyorsun, sonra boyle gidip film ceviriyorsun. Inanmiyoruz artik sana. Kimbilir dun nerelerdeydin? Yalanci yalanci Herm.
McMinervacan, Hermione araya girdi lafimi unuttum.harry_potter yazdı:
Sordum burada satılmıyor Merlin'in filmi. Bir süre daha bekleyeceğim nasılsa öyle ya da böyle bulurum ben de.
Ben buradan bulabilirim saniyorum, gondereyim mi sana?
Ciddiyim.
Guzel cadilarim,
Benim Lucius Frank Sinatra hayranidir, dun CD'de bunu duydum da sizinle paylasayim, dedim.
Rahmetli, yillar oncesinden bize sarki yazmis. Ruhu sad olsun.
Witchcraft
Yoo teşekkürler Narci, ben alırım. Seviyorum kızıl elma arama olayını. İyi geliyor bana.Serendipity yazdı:
McMinervacan, Hermione araya girdi lafimi unuttum.harry_potter yazdı:
Sordum burada satılmıyor Merlin'in filmi. Bir süre daha bekleyeceğim nasılsa öyle ya da böyle bulurum ben de.
Ben buradan bulabilirim saniyorum, gondereyim mi sana?
Ciddiyim.