Benim işlerim yoğunken hepiniz buradaydınız benim işlerim azalır gibi oldu tozunuz yok.
Merlinin pantolonu adına neredesiniz?
Benim işlerim yoğunken hepiniz buradaydınız benim işlerim azalır gibi oldu tozunuz yok.
Merlinin pantolonu adına neredesiniz?
ritanerdogan yazdı:
Kim bu hariçten tütsü yapan?arda_mira yazdı:
Zumruduanka Yoldasligini ve Olum Yadigarlarinin (yarisini) ingilizce,diger kisim ve kitaplar Turkce okudum.harry_potter yazdı:
Cadılar biz bu kitapları kaç değişik dilde okuduk söyler misiniz?
Hollandaca, Almanca, İngilizce ve Türkçe değil mi? İngilizce olanında da Avustralya ve Amerika İngilizcesi diye ayrılıyor mu?
Selay sen hangi dilde okudun, arapça
Bu arada spordaydim,neredesiniz demissin de
Yaptığın bir işte ilginç olmasın Selay. Yine yapmışsın yapacağını. O ingilizce okuduklarının da bir kısmı avustralya ingilizcesi bir kısmı amerikan ingilizcesi bir kısmını da ingiltere ingilizcesi okudum diyiver tam olsun.SeL@y yazdı:
Zumruduanka Yoldasligi ve Olum Yadigarlarinin yarisi ingilizce,diger kisim ve kitaplar Turkce okudum.
Bu arada spordaydim,neredesiniz demissin de
Hatta abartıp türkçe okuğunu da yarısı azeri türkçesi yarısını da gagavuz türkçesi okudum de
sizin yüzünüzden her yerde pıtırcık cd'leri arar oldum.Hayatımı karartınız,yediniz bitirdiniz beni.Bu yaştan sonra benide kendinize benzeticeksiniz diye aklım gidiyor.
Aman Tanrım!sen aklıma sahip çık,gitmesin ellerim o cd'lere
ama ama,sizi daha iyi tanımam ve daha iyi laf yetiştirmem için şart...
ne yapsam ki...
Lunaaaaaaaaa Melez Prens filmi için bak kocan böyle poz vermiş
Türkçe, İngilizce, Denizce..
Hayal gücü ve espri yeteneği zeka belirtisidir Şadum. Bu yüzden rahat bırak kendini.$aTo yazdı:
sizin yüzünüzden her yerde pıtırcık cd'leri arar oldum.Hayatımı karartınız,yediniz bitirdiniz beni.Bu yaştan sonra benide kendinize benzeticeksiniz diye aklım gidiyor.
ne yapsam ki...
İnan bana benim hayal gücümün de yüksek olması için çok şeyler verirdim ama ne yazık ki burada yazmakla bile olmuyor. Gerçekten hayal gücüne sahip olanlar ancak dünyayı daha ileriye taşıyabiliyor.
Umarım birgün benim de dünyam genişler, büyür
Mollyyyy bu da senin eski kocanla resmin. Sirius görmesin
harry_potter yazdı:
Hayal gücü ve espri yeteneği zeka belirtisidir Şadum. Bu yüzden rahat bırak kendini.$aTo yazdı:
ne yapsam ki...
İnan bana benim hayal gücümün de yüksek olması için çok şeyler verirdim ama ne yazık ki burada yazmakla bile olmuyor. Gerçekten hayal gücüne sahip olanlar ancak dünyayı daha ileriye taşıyabiliyor.
Umarım birgün benim de dünyam genişler, büyür
şaka bir yana
Çok güzel yazıyorsun bana kalırsa..
Gerçekten büyük zeka işidir.İmkansızı düşünüp yazmak.Hayal etmek,ettirebilmek.
Bende King'i severim Asimov'a hayranımdır. . genelde bilim-kurgu-gerilim üzerine kurulu anlatımları merakla okur seyrederim.
Basit dilde anlaşılrı sadelikte yazarlar.