226. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 2.251 ile 2.260 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Slyterin Binası üyeleri okusun

Her takımda yedi kişi bulunur. Hakem, iki takımın da kaptanlarını yanına çağırır ve el sıkışırlar. Sonra hakem düdük çalar ve 14 oyuncu süpürgelerine binip havaya yükselirler. Oyun başlar. Sahada her kalede 3 adet çember vardır. Quaffle’ı bu çemberlerden geçirip 10 sayı almaya çalışırlar. Fakat asıl önemli olan oyuncuları düşürmeye çalışan Bludger'lardan kaçarak, Snitch’i yakalamaktır. Snitch'i yakalamak Arayıcı'nın görevidir. Onu ilk yakalayan takımına 150 puan kazandırır. Bu da maçın kazanılması demektir. Her takımda üç Kovalayıcı vardır. Quaffle'ı çemberden geçirerek sayı kazanmayı çalışırlar. Her takımda bir Tutucu vardır. Kendi çemberinin etrafında uçarak karşı takımın Quaffle'ı çemberinden geçirerek 10 sayı yapmasını engellemeye çalışır. Her takımda ikişer Vurucu vardır.Vurucular, takım arkadaşlarını Bludgerler'dan korumakla görevlidir. Her takımda bir Arayıcı vardır. Görevi; Aradan süzülüp, Kovalayıcılardan, Vuruculardan, Quaffle'dan, Bludgerlar'dan sıyrılıp, öteki takımın Arayıcı'sından önce Altın Snitch i yakalamaktır. Arayıcılara çok faul yapılır. Bir Quidditch maçı ancak Snitch yakalanınca sona erer. Harry, Quidditch'te oyununda yedi yüz faul türü oluğunu, bunların hepsinin de 1473'teki bir Dünya Kupası maçında yapıldığını, Arayıcıların genellikle en küçük, en hızlı oyuncular arasından seçildiğini, en ciddi kazaların onların başına geldiğini, Quidditch takımlarında yer alanların oyun sırasında pek ölmediklerini, ama bazı hakemlerin kayıplara karıştıklarını, aylar sonra Büyük Sahra'da ortaya çıktıklarını öğrenmiştir.

ayben yazdı:
    Her takımda yedi kişi bulunur. Hakem, iki takımın da kaptanlarını yanına çağırır ve el sıkışırlar. Sonra hakem düdük çalar ve 14 oyuncu süpürgelerine binip havaya yükselirler. Oyun başlar. Sahada her kalede 3 adet çember vardır. Quaffle’ı bu çemberlerden geçirip 10 sayı almaya çalışırlar. Fakat asıl önemli olan oyuncuları düşürmeye çalışan Bludger'lardan kaçarak, Snitch’i yakalamaktır. Snitch'i yakalamak Arayıcı'nın görevidir. Onu ilk yakalayan takımına 150 puan kazandırır. Bu da maçın kazanılması demektir. Her takımda üç Kovalayıcı vardır. Quaffle'ı çemberden geçirerek sayı kazanmayı çalışırlar. Her takımda bir Tutucu vardır. Kendi çemberinin etrafında uçarak karşı takımın Quaffle'ı çemberinden geçirerek 10 sayı yapmasını engellemeye çalışır. Her takımda ikişer Vurucu vardır.Vurucular, takım arkadaşlarını Bludgerler'dan korumakla görevlidir. Her takımda bir Arayıcı vardır. Görevi; Aradan süzülüp, Kovalayıcılardan, Vuruculardan, Quaffle'dan, Bludgerlar'dan sıyrılıp, öteki takımın Arayıcı'sından önce Altın Snitch i yakalamaktır. Arayıcılara çok faul yapılır. Bir Quidditch maçı ancak Snitch yakalanınca sona erer. Harry, Quidditch'te oyununda yedi yüz faul türü oluğunu, bunların hepsinin de 1473'teki bir Dünya Kupası maçında yapıldığını, Arayıcıların genellikle en küçük, en hızlı oyuncular arasından seçildiğini, en ciddi kazaların onların başına geldiğini, Quidditch takımlarında yer alanların oyun sırasında pek ölmediklerini, ama bazı hakemlerin kayıplara karıştıklarını, aylar sonra Büyük Sahra'da ortaya çıktıklarını öğrenmiştir.
    Hermonie tam da filmdeki gibi bir soru soracağım sana

Nasıl oluyor da oynamadığın halde bu kadar çok şey biliyorsun bu maçlar hakkında

Ron bu soruyu sana sorduğunda "okuyorum" diye cevap vermiştin ama bence kesin sen gizli gizli takım bile tutuyorsundur

harry_potter yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Herm, Hugo'ya gecmis olsun, yeni gordum.
    Ben de geçmiş oslun yazdığımı sanıyordum. Kontrol ettim geriye doğru dememişim. Geçmiş olsun Hugo.

Şimdi nasıl, iyi mi bari?
    önemli bir şeyi yok tu sağolun
    benim pek kıymetli hugom
    muggle taşıma araclarına bir türlü alışamadı salak muggle şöför gene cok dolaştırmış muggle anaokuluna götürürken
    ilginiz için sağolun
    ben bella gibi yapmadım sakin sakin konuştum en gec benim hıgomu alın yoksa sizin taşıma araçlarınızı bırakırım oğlumu süpürgemin terkisine attığım gibi kendim götürürüm

Dün de Albus kötüydü. Gece rüyasına Voldemort mu girdi nedir, korkmuş. Saat 22:30'a kadar uyumadı. Çok endişelendim.

Biraz da rengi beyazlamış, kansız kalmış. Kolay kolay vermem ama birkaç gün vitamin versem diyorum.

Snape'e mi söyliyeyim Prof.Sprout'a mı bilemiyorum artık. Hazırlasınlar Albus için birşeyler.

harry_potter yazdı:

Hermonie tam da filmdeki gibi bir soru soracağım sana

Nasıl oluyor da oynamadığın halde bu kadar çok şey biliyorsun bu maçlar hakkında

Ron bu soruyu sana sorduğunda "okuyorum" diye cevap vermiştin ama bence kesin sen gizli gizli takım bile tutuyorsundur
    evet hocam okuyorum dersimi çalısıyorum

kıyamam ben albusa
    ilk etapta unutturma büyüsü yapsaydın kabusunu unutsaydı
    sadece uykusunda korktuysa ilaca gerek yok sadece konuşsan yeterli sanırım neden korkmuş niye korkmuş diye
    bir ara hogoda uyanıp banyoyoya gidiyordu hadi oğlum yatalım diyordum olmaz korkuyorum yatağımda kediler var diyordu
    gidip yatağındaki kedileri kovuyordum birdaha benim hugomun yatagına gelirseniz üzerinize öyle bir lanet savururumki bundan sonra fare olursunuz diyordum
    sonra gelip yatıyordu yatagına

Uyumadan korkmuş. Uykusunda değil. İlacı da teni çok beyaz diye istiyorumç Bu sabah annem okula yollamamış. Hala yatıyormuş.

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

harry_potter yazdı:
    Ben de sana Nimbus 2000 alacağım
    Ama hocam 2000 cok eski ben 2008 model istiyorum.

imza: yuzsuz ogrenci

gecmiş olsun iyi olmuş yollamamanız
    dinlensin evde biraz

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Ben de sana Nimbus 2000 alacağım
    Ama hocam 2000 cok eski ben 2008 model istiyorum.

imza: yuzsuz ogrenci
    Yeter ki Gryffindor kazansın paraya kıyıp Nimbus 2008 alırım naapalım