Arkadşım bendede aynı sorun var birde iki çocuk taşınma şirketleri işi kolaylaştırıyor ben onlara güveniyorum kolay gelsin
Arkadşım bendede aynı sorun var birde iki çocuk taşınma şirketleri işi kolaylaştırıyor ben onlara güveniyorum kolay gelsin
Kolay gelsin. Zor is tasinmak valla. Iyi bir tasima sirketi bulursan isin daha kolay olur sanirim. Biz de tasinacagiz bu sene. Bizim tasinma da ulkeler arasi oldugu icin daha bir stresli. Tekrar kolay gelsin.
sevgiler
Kolay gelsin, zaten bircok öneriyi arkadaslar yapmislar. Bende bekarken annemin evindeyken sürekli tasinirdik . Hemde ayni mahalle icinde 4-5 ev degistirdik.Artik bu konuda usta olmustum
kolay gelsin banucum ne deyim cunku cok stresli bir is ama sonunda rahat ediceksiniz
yeni evmi aldiniz? hayirli ugurlu olsun
kolay gelsin banucum sevinmen lazim yaa söyledim sana tasinmak cok güzel sey
önerileriniz için çok sağolun arkadaşlar bu akşam başlıyorum toplanmaya
cüneyt bey; Borayı değilde Aysel ablayı gönderirsen benim için daha iyi olur )))
çiğdem Eser; avcunuyalarsın 2. çocuk meselesinde....
Ruhan; bu pazar değilde önümüzdeki pazar yardıma gelsene (tamamen şaka yapıyorum)
hepiniz sağolun arkadaşlar
Sana kolay gelsin!!! Esyali tasinmak zordur yaaa!!! Yradima ihtiyacin varmi gelelim mi?
Derya
Vallahi bu stresi çok yaşayanlardan birisi olarak allah kolaylıklar versin demek isterim 3 yılda 4 sefer taşınarak nerdeyse gness rekorlar kitabına aday olacaktım..tabii aslında eşine allah dahada sabırlar versin.........