ben isteyen herkezle paylasırdım notlarımı zatenharry_potter yazdı:
Tabiki 220 sayfayı okuyacak. En azından ona üşünmez heralde. Bu Hannah oldu bitti böyleydi zaten di mi? Bir bitkibilimde senden ders notları istemezdi
ben isteyen herkezle paylasırdım notlarımı zatenharry_potter yazdı:
Tabiki 220 sayfayı okuyacak. En azından ona üşünmez heralde. Bu Hannah oldu bitti böyleydi zaten di mi? Bir bitkibilimde senden ders notları istemezdi
Yoldaslar,
Yuce divan'in izniyle Sato'yu Pansy yapmak istiyorum, teklif goturecegim. Iyi potansiyel goruyorum kendisinde, ayrica benim de bir muridim olsun artik. Slytherin devam etmeli.
Kabul mu, okey, kabul. Ne izni zaten ya? Sizden izin mi alacagim? Bellatrix'im ben, buralar benden sorulur.
[quote]
harry_potter yazdı:
Sorma sefgilim St. Mungo's Hastanesinin yolunu tutacakti nerdeyse, bi buyucunun ustune bu kadar gelinmezki canim. Neyse Prof. buna bi sure izin verdi biraz kendini toparlasin diye. Hannah'yi bulup cikarmis bi yerleden. Saf kizdir Hannah bilirsin..seyda&oguz yazdı:
Neville'i çağırsın Luna. Neville'i çok çalıştırdığınız için Luna size kızdı diye mi asistan aldınız kendize. Vallahi bravo. Bne bu kadar anlayışlı biriyle arkadaş olabilirdim ancaknerdogan yazdı:
Bak böyle sökücen..pansye bısı oldugu yok heralde olmamıstır dıye dusunuyorumm ...nerdogan yazdı:
Yahu ne oldu bizim Pansy'ye?
Kızım gelsene, mandrake'ler car car ötüyor. Sök şunları..
o ne yaaaaaaa
Kendime de pay çıkardım ya
Bu arada Pansy değil Hannah olacak Prof.Sprout.
Hay sen cok yasa derim Bellatrix'cim. Sapkasi bilem hazir arkadasimizinSerendipity yazdı:
Yoldaslar,
Yuce divan'in izniyle Sato'yu Pansy yapmak istiyorum, teklif goturecegim. Iyi potansiyel goruyorum kendisinde, ayrica benim de bir muridim olsun artik. Slytherin devam etmeli.
Kabul mu, okey, kabul. Ne izni zaten ya? Sizden izin mi alacagim? Bellatrix'im ben, buralar benden sorulur.
iyi zaten sapkasıyla tam cadılığa hazırdı olsun parsy
Okey, Hannah Abbott
Kikir kikir bir kız..
Annesini deatheater yemiş.
Benim derslere de meraklı..
Pansy'den hayır göremedik.
Zaten bir Slytherin seçerek baştan hatayı kendim yaptım.
kıyamam ennesine üzüldüm baknerdogan yazdı:
Okey, Hannah Abbott
Kikir kikir bir kız..
Benim derslere de meraklı..
Pansy'den hayır göremedik.
Zaten bir Slytherin seçerek baştan hatayı kendim yaptım.
hannah canım benim
...Simya'ninAnnesi yazdı:
Hay sen cok yasa derim Bellatrix'cim. Sapkasi bilem hazir arkadasimizinSerendipity yazdı:
Yoldaslar,
bekle beni kötülük
[quote]
nerdogan yazdı:
quote]
Hosgeldin Pansy!!$aTo yazdı:
...
bekle beni kötülük