ben simdi eskileri izliyorum halen ve böyle oluyorum ben yine diyorum ki penny varya onun babasi düzenledi her seyi widmormu neydi
ben simdi eskileri izliyorum halen ve böyle oluyorum ben yine diyorum ki penny varya onun babasi düzenledi her seyi widmormu neydi
Merakla bekliyorumki Sayid ele verdi Michael'i ya kaptanin tutumu ne olucak yoksa kaptandami iyilerden heee ???.gülhan.e yazdı:
Zaten kesin yorum yapamıyoruz ki şekercimhep varsayımlar üzerine konuşuyoruzserden yazdı:
Libby'den is cikmaz bana kalirsa, Jacop'a yogunlasalim diycem ama oda varmi yokmu bilinmeyen birsey sekerler ya.gülhan.e yazdı:
Büyük ihtimal diğerlerinden..ama öldü sanırım..Jacop'un işidir gene, libby haline bürünüp michael'e göründü..shushu yazdı:
Evet bak, Libby diğerlerinden olabilir (mi acaba)!?
Biraz araştıralım bakalım, ilk zamanları çok önemsemediğim bir karakterdi kendileri, ama şimdi takıldım.
gülhan.e yazdı:
C-1)Said Michael'i göze girmek için kaptana götürmş olabilir..shushu yazdı:
Bu arada aklıma takılanları sorayım, belki cevabı olanlarınız vardır:
1- Sayid, Michael'i neden kaptana götürdü (öc almak için değildir herhalde, bu kadar basit mi acaba)?
2 Michael madem vicdan azabı çekiyor, neden sadece Libby'nin hayalini görüyor? Ana-Lucia için vicdan azabı çekmiyor mu yani? Bu işte bir iş var. Malum, Libby'de gizemli bir karakter.
3- Michael kendisini bekleyen kutudan çıkan bombayı patlatmayı denedi, Libby engel olmaya çalıştı (neden?) ve neden saçmalayıp "daha değil" yazılı eşek şakası türü kağıt çıktıda Michale'ı bu şekilde oynatıyolar?
Aslında daha çok sorulacak soru varda, bu kadar yeter şimdilik
C-2)Michael her ikisi için de vicdan azabı çekiyor ama libby'nin diğerlerinden olduğunu düşünüyorum..
C-3)Belki yapması gereken şeyler vardı Michael'in o yüzden bombanın patlmasını engellemiş olabilirler..
serden yazdı:
Seker fanatik lost'cu olarak siddetle 1.sezon 1.bolum'den baslamalisin eger sondan baslarsan hiiic mi hic anlami yok .Esra&cenk yazdı:
Ardaşlar Nisan'da tnt de başlayacakmış bu lost filmi.sayenizde sabırsızlıklan beklemekdeyim.bir bilgisi olan varmı?dizi hangi bölümden başlayacak
Ama sanmamki sondan yayinlasinlar , bir 10 senede tnt surundurur artik milleti .
Teşekkür ederim arkadaşım.
Sabırsızla bekliyorum.
Peki ilk bölümden başlarsa kaç sene izleyeceğizki!!yetişmemiz için hergün vermeleri lazım heralde
evet kesinlikle ve kesinlikle eminim artık micheal'a oyun yapmışlar şöyleki.
Tom'un geldiğinde micheal'in elindeki silah arbede esnasında patladı , ve silah bir anda tomun elinde görüldü ve micheal'a uzattı kendisini vursun diye. Micheal gitti eve açtı silahın mermilerine baktı hepsi tam tamınaydı halbuki arbede esnasında 1 adet kurşun atıldı ama silah tam doluydu bu da demek oluyor ki tom silahı değiştirdi ve micheal'a bozuk bir silah verdi ateşleme mekanizması bozuk bir silah.
Benim adım şahendeyse bu da böyledir arkadaşlar.
Dedim ya sana seker ne akilli biseysin sen diye daha oncede , ama bence yapmadilar yoksa bu Michael on kere olurdu zamani var olmedi henuz yakinda olecek .
sahende yazdı:
Tom'un geldiğinde micheal'in elindeki silah arbede esnasında patladı , ve silah bir anda tomun elinde görüldü ve micheal'a uzattı kendisini vursun diye. Micheal gitti eve açtı silahın mermilerine baktı hepsi tam tamınaydı halbuki arbede esnasında 1 adet kurşun atıldı ama silah tam doluydu bu da demek oluyor ki tom silahı değiştirdi ve micheal'a bozuk bir silah verdi ateşleme mekanizması bozuk bir silah.
Oyunu merak edenler için yazıyorum.
Pc ve playstation 3 'de oyunu çıktı. Çarşamba günü mağazamızda satışa başlayacağız.
İlerleyen günlerde de yine kanal çekimleri yapacağız oyun ile ilgili. Skytürk 'deki on programına her hafta mağazada çekim yapıyoruz. Lost'un da çekimleri olacak haber veririm izlersiniz.
Playstation oyunu güzel ben çok beğendim ama bir kez oynayabildim vaktim olmadı henüz, oyunda sizde uçaktaki kazazedelerden birisi oluyorsunuz fakat hafızanızı kaybetmişsiniz ara ara birşeyler gelip gidiyor hafızanızda. Mesela en son jack ormana sokmuyordu beni claire hasta dedim koştu gitti ben de fırsat bu fırsat diyip ormana daldım .
Ama ormandaki siyah duman beni öldürdü Tekrar oynamalıyım acayip de korkuyorum hee çok tırsığımdır oyunlarda böye yaratıklardan filan çok korkarım ben.
PC3 lost oyununun fiyati nedir bi diyiver seker .sahende yazdı:
Pc ve playstation 3 'de oyunu çıktı. Çarşamba günü mağazamızda satışa başlayacağız.
İlerleyen günlerde de yine kanal çekimleri yapacağız oyun ile ilgili. Skytürk 'deki on programına her hafta mağazada çekim yapıyoruz. Lost'un da çekimleri olacak haber veririm izlersiniz.
Playstation oyunu güzel ben çok beğendim ama bir kez oynayabildim vaktim olmadı henüz, oyunda sizde uçaktaki kazazedelerden birisi oluyorsunuz fakat hafızanızı kaybetmişsiniz ara ara birşeyler gelip gidiyor hafızanızda. Mesela en son jack ormana sokmuyordu beni claire hasta dedim koştu gitti ben de fırsat bu fırsat diyip ormana daldım .
Ama ormandaki siyah duman beni öldürdü Tekrar oynamalıyım acayip de korkuyorum hee çok tırsığımdır oyunlarda böye yaratıklardan filan çok korkarım ben.
http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1478&ShptsiD=8cd70da3 38a7b77ac441c3498b8577b8
bu ps3
burdan bak istersen.
bu da pc
http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1479
serden yazdı:
PC3 lost oyununun fiyati nedir bi diyiver seker .sahende yazdı:
En güzeli baktın dizi seni sardı alırsın dvdlerini oturur kısa sürede bitirirsin .Esra&cenk yazdı:
Teşekkür ederim arkadaşım.
Sabırsızla bekliyorum.
Peki ilk bölümden başlarsa kaç sene izleyeceğizki!!yetişmemiz için hergün vermeleri lazım heralde
En güzeli bu zaten.
sahende yazdı:
Valla bravo Şahende Hn., ne kadar dikkatli izliyorsunuz. Ben adadaki bir çok gizemli olaydan sonra - e bu da olabilir- demiş, hiç üzerinde durmamıştım.