Yazdım şimdi.ayben yazdı:
henüz yazmadın profcum
Sağlıklı ve bitkisel olan ne varsa seviyorum.
henüz yazmadın profcum
Birkaç sayfa öncesinde sizinle ilgili bir yorumum var Prof. Sproutnerdogan yazdı:
henüz yazmadın profcum
kaç sayfa?gidip bakayım.harry_potter yazdı:
Birkaç sayfa öncesinde sizinle ilgili bir yorumum var Prof. Sproutnerdogan yazdı:
henüz yazmadın profcum
BUlamadım, öne alın şu yanıtı..
Benim gibi beceriksiz birinin eline kaldın ya profösör acıyorum şimdi hem size hem bananerdogan yazdı:
BUlamadım, öne alın şu yanıtı..
Hemen bakmaya devam ediyorum
harry_potter yazdı:
Serendipity yazdı:
Mevhibe, gecen gece (Minerva'ya da anlattim bunu) yatiyorum, aklima geldi, Merlin seni inandirsin korktum... Simdi Voldemort gelip beni benzetecek, diye. Voldi diye dalga geciyorum ya carpacak diye gecirdim icimden.
Yari uykuluydum ondan herhalde.
İşte sizin hakkınızdaki yorumum Profösör
http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=86942&forum=1&viewmode=flat &order=ASC&start=1890
Prof.Sprout diğer forumlarda bitki çaylaır önerir, Bellatrix Voldi dedi diy korkar.
Arkadaşlar olmuşuz biz.
Doğru tespit.harry_potter yazdı:
Prof.Sprout diğer forumlarda bitki çaylaır önerir, Bellatrix Voldi dedi diy korkar.Serendipity yazdı:
Mevhibe, gecen gece (Minerva'ya da anlattim bunu) yatiyorum, aklima geldi, Merlin seni inandirsin korktum... Simdi Voldemort gelip beni benzetecek, diye. Voldi diye dalga geciyorum ya carpacak diye gecirdim icimden.
Yari uykuluydum ondan herhalde.
Arkadaşlar olmuşuz biz.
baktım kabak kekine dr cum
gördüm, afiyet olsun. Yağı daha da az veya sıvıyağ olabilir.ayben yazdı:
vallahi dr spont süpersiniznerdogan yazdı:
gördüm, afiyet olsun. Yağı daha da az veya sıvıyağ olabilir.ayben yazdı:
bu arada banim arka bahcedeki adam otlarının topragında kırkbacak olusumu gözledim ne gibi bir büyü önerirsin
ayrıca cincücelerde geceleri adam otlarımın yapraklarını yiyorlar gizli gizli