http://video.google.com/videoplay?docid=3762028050304104780
Müsait olduğunuzda ingilizce bilen arkadaşlar burada ne anlatıldığını söylebilir mi bize
Müsait olduğunuzda ingilizce bilen arkadaşlar burada ne anlatıldığını söylebilir mi bize
Lily, gercekten iciyor. Oglun pirlanta degil, artik gercekleri gor.
Roportajda ble pufur pufur iciyormus.
E artik kondomuzun camlarini acariz n'apalim...
ladybug yazdı:
Emma'yi guzel buluyorum ben. Cocukken cocuktu ve cirkindi bence. Simdi guzel ve bakimli.
Ron super ona laf yok.
Dan gercekten sigara iciyormuymus? O resim oyundan. O oyun ile bayagi bir odul aldi. Rolu geregi icti tabii keske icmeseydi ama rol bu. Umarim gercekten icmiyordu, okumadim haberi.
Daha önceden'de yapmış olduğumuz haberde Harry Potter Serilerinin sonuncusu olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları iki film halinde çekilelebileceğini duyurmuştuk.En son gelen açıklama'ya göre filmin iki'ye ayrılması kesinleşti.
İlk film Kasım 2010'da, devamı ise altı ay sonra Mayıs ayında izleyici ile buluşacak. İki film'in yönetmeni ise David Yates olarak belirlendi.
http://www.melezprens.net/ den alıntıdır
Ederim de kucuk Draco kucagimda bilgisayara saldiriyor...harry_potter yazdı:
Bir dahaki acisimda...
Alla alla duyduğuma göre kondo senin işyerine uzakmış Bellatrix. Bu yüzden yazık ki taşınamayacaksınSerendipity yazdı:
Melez prens film setinde yapilmis bir roportaj. Koymustum bunu ama seyredemediniz.
Geyik yapiyorlar onemli birsey yok. Adam aguizlarindan laf almaya calisiyor ama agizlari sIkI cocuklarin masallah.
En sonunda Dan'a zor olup olmadigini soruyor bu kadar unlu olmanin, etrafinin kalabalik olmasinin.
O da zor olmadigini soyluyor. Amerika da once aktorsun sonra cocuksun, burada ( Ingiltere ) once cocuksun sonra aktor diyor. Etrafimdakilerde hep bana yardimci vs vs.
"uzak" zavalli Muggle'lara ozel bir kavramdir, Minerva.harry_potter yazdı:
Alla alla duyduğuma göre kondo senin işyerine uzakmış Bellatrix. Bu yüzden yazık ki taşınamayacaksınSerendipity yazdı:
Flo'yu bir ceviririm, iki dakikada oradayim.
Asil siz korkun, Voldi yollari kapatmis.
Aramizi bozmaya calisiyorsun di mi kiskanc Bella?
Serendipity yazdı:
ladybug yazdı:
Emma'yi guzel buluyorum ben. Cocukken cocuktu ve cirkindi bence. Simdi guzel ve bakimli.
Ron super ona laf yok.
Dan gercekten sigara iciyormuymus? O resim oyundan. O oyun ile bayagi bir odul aldi. Rolu geregi icti tabii keske icmeseydi ama rol bu. Umarim gercekten icmiyordu, okumadim haberi.
Aman bunlar da, Rowling 1, bunlar 2.ladybug yazdı:
Melez prens film setinde yapilmis bir roportaj. Koymustum bunu ama seyredemediniz.
Geyik yapiyorlar onemli birsey yok. Adam aguizlarindan laf almaya calisiyor ama agizlari sIkI cocuklarin masallah.
En sonunda Dan'a zor olup olmadigini soruyor bu kadar unlu olmanin, etrafinin kalabalik olmasinin.
O da zor olmadigini soyluyor. Amerika da once aktorsun sonra cocuksun, burada ( Ingiltere ) once cocuksun sonra aktor diyor. Etrafimdakilerde hep bana yardimci vs vs.
Her firsatta Amerika'ya laf sokusturmadan yapamiyorlar.
Kitaplari, filmleri "aktor" olmadan nasil satacaklardi burada acaba?
Lily, oglun seni istemiyor. Dedi ki "uvey annem bile gelebilir kondoya, annem sakin gelmesin."ladybug yazdı:
Aramizi bozmaya calisiyorsun di mi kiskanc Bella?
Serendipity yazdı:
ladybug yazdı:
Ron super ona laf yok.
Minerva da gelince ona yemek yaptiracagiz, ortalik toplatacagiz, kara kasi kara gozunden cagirmiyoruz.